reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Czesc,
przeczytałam tak po łebkach więc pewnie nie wszystko do mnie dotarło ale widzę, że kolejny kwietniowy maluszek w drodze albo nawet już na świecie.

Trzymam mocno kciuki za Frezję i mam nadzieję, że już szczęśliwa tuli swojego Igorka:tak:

Malutka wszystkie jesteśmy z Tobą, nie ma co się denerwować, bo to tylko szkodzi Synkowi, postaraj się spokojnie do tego podejśc, a na pewno będzie dobrze. Trzymaj się cieplutko.

Chorowitkom zdrówka życzę, zdrowiejcie i zbierajcie siły na poród:tak:

Powodzenia dla tych co mają dzisiaj wizyty.

Ja byłam dzisiaj na wizycie jak się okazało ostatniej przed terminem porodu:szok: Miałam USG i jest ok, mała już dosyć nisko główką w dół, waży 3175g, łożysko niby już III stopien ale przepływy w porządku. Generalnie dziecko donoszone i mogę rodzić. Z wymiarów wychodzi ten sam termin co z OM.
W poniedziałek jeszcze idę zrobić badanie na antygen HBS, bo lekarz stwierdził, że jak chcę to mogę zrobić ale nie jest wymagane, tzn w jednym tylko szpitalu we Wrocławiu. Ja wolę zrobić. I pytałam o posiew i powiedział ze ten wynik z grudnia w zupełności wystarczy. Czeka mnie jeszcze KTG za 1,5tyg i jakbym nie urodziła to mam się zgłosić dzień po terminie.
Wkurzył mnie tylko mój M, bo oglądaliśmy buźkę Toli w obrazie 4D, a on do mnie, że jakaś brzydka:baffled::wściekła/y::baffled: Normalnie myślałam że mu walne. Może obraz nie był zbyt wyraźny i jeszcze rączką zasłoniła sobie oczko ale żeby od razu brzydka:angry: Ciekawe co powie przy porodzie jak dziecko wyjdzie opuchnięte całe:dry::confused::crazy:

miłego dnia

reklama
ja tez na zakpy musze bo kilku rzeczy zapomnialam, a pogoda u mnie suuuuper. sloneczko swieci i grzeje

tak..pogode mamy cudowna od kilku dni..doslownie lato..hehe jak na irlandie.slonko ..slonko i jeszcze raz slonko a do tego cieplutko

Margaret ...nie ma to jak cudowne stwoerdzenie faceta..achhh...umieja dobierac slowa...moglas odpowiedziec na to szybko " za Toba kochanie za Toba " hehe..zja zawsze mojemy tak mowie jak mne pyta za kim Albert taki glupol itd... wiec odpowiadam " no jak za kim za Toba przecierz nie za mna" hehehe... i jest spokoj
ale nic sie nie przejmuj..wiadomo ze obraz jest lekko rozmazany itd...a corcia napewno slodka i sliczna za mamusia :tak:

reklama
Do góry