reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

wow poczytałam, dużo się działo od wczorajszego wieczoru...

Frezja z całych sił trzymam kciuki za Ciebie i maluszka!

niuni4 i nienius zdrówka życzę

Gosiaczku trzymaj się!

malutka wszystko się napewno ułoży, najważniejsze by finał był szczęśliwy, trzymam kciukasy

bluebell na majówki możemy się razem przepisać ;-) u mnie czop siedzi, brzuch wysoko, skurczy brak...

didi ale Twoj mały potraktował babunię, haha

Jak tak przeczytałam o frezji to zdałam sobię sprawę, że i na mnie niedługo przyjdzie czas iiiiiii się przeraziłam, już tak bardzo nie mogę się doczekać Zuzi, ale jak myślę o porodzie to mi włosy się jeżą... tak bardzo się boję...

reklama
Witajcie

Diabliczka i Caro powodzenia na wizytach

malutka nie stresuj się. To że mały tak szaleje to dobrze, znaczy że z nim ok. A co do brzucha mi też sie napina już od 2 tygodni i to często boleśnie, a ginka mówi że jeszcze rodzić nie będę. Myśl pozytywnie i głowa do góry

Kamile nie przejmuj się gadaniem teściowej, to wasze dziesko i wy decydujecie, a jej nic do tego. Moim rodzicom też nie bardzo podoba się imię jakie wybraliśmy -Igor, ale tylko minę zrobili i nie komentowali i całe szczęście

Dziusia zdrówka życzę

Kasia 8481 witaj

Ja dziś wyjątkowo wyspana. Spałam od 1 do 9:30 i pierwszy raz od wielu miesięcy ani razu nie wstałam na siku. Szok!
A teraz kawe piję i zaraz do fryzjęra gonie, bo termin za 2 tyg, a włosy coś mi ostatnio szybko urosły. Trzeba sie trochę upiększyć, bo później to nie wiadomo jak będzie.

Miłego dnia

witam babeczki muj komp nadal w kawalkach ale wzielam od wspollokatora jego bo oni w pracy wiec w miare was nadrobilam ale nie wiem co komu odpisac bo za duzo tego wszystkiego.

widze ze sypiemy sie dalej :-)

bylam dzis u lekarza i mi oswiadczyl ze nie dociagne do konca na pewno a za to wrozy mi ze do 3 tyg urodze, niunia lepkiem w kanale rodnym(lub gdzies kolo niego) brzuch opuzczony i skurcze nadal, male bo male ale sa.

Powiedziała mi że jak syn i ojciec mają tak samo na imię to jeden z nich umrze. Niby nie wierzę w takie zabobony, ale .......ach, no właśnie lepiej mieć święty spokój .

Brat mojego tescia ma na imie Piotr, syna nazwał Piotr i on teraz tez ma syna ktory nazywa sie Piotr i wszyscy zyja:-D:-D:-D

u mnie tak ładnie sie zapowiadalo, a teraz zrobilo sie szaro zimno i chyba snieg zaczol pruszyc, moja corunia znowu wybyla stwierdzila ze chce spac ale do dziadka wiec moj tata wziol ja do siebie i siedze sama, po porannych porzadkach wrocily skurcze takie lekkie i nieregularne, moj tata 25 teraz ma urodziny i dal mi do zrozumienia ze dobrze by bylo aby wnuk sie tego dnia urodzil:-D:-Dzobaczymy co z tego wyjdzie

ide robic obiadek

ciekawe jak frezja caly czas mysle czy juz po wszystkim

Hej,ja się tylko witam.Poczytam później,idę z dzieckiem na spacer (może mi łeb przestanie pękać).Buziaki.

Witam kwietnióweczki, wszystkim życzę powodzenia, będzie napewno dobrze.Mam jakiś zły humorek za oknem pada snieg, a ja nie mogę już leżeć w tym łóżku, na dodatek jestem troszkę przeziębiona, ale co śię nie robi dla dzidzi. miłego dzionka życzę.

Frezja trzymamy kciuki bardzo mocno!!! (tez bym chciała już-tylko przez sn)

Kamile- to jest przegięcie bez dwóch zdań. Podziwiam za spokój bo ja bym jej chyba po łbie dała. Ja ze swoja teściową mam teraz super relacje, a były bardzo złe ale wydarłysmy sie na siebie , poboczyłysmy troche i jest ok.Teraz mogę na nia liczyć jak na mało kogo. Ale to trzebabyło wypracować.

Ja dzisiaj trochę lepiej , chodź mam uderzenia gorąca, ale w miare ok.
Planuje wyjssc do sklepu- trudno co ma byc to bedzie ale ja juz nie wytrzymam po prostu. Musze złapać świerzego powietrza

Kurcze sprawdziły się moje myśli, na początku tygodnia pisałam, że mam przeczucia, że od 20 zaczną się rodzić kwietniowe dzieci i dzisiaj może już jest kwietniowy synek Frezji:-)
Ja dzisiaj na 16 mam wizyte u gincia i ktg. Już doczekać się nie mogę:-)

reklama
Do góry