Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
no właśnie, przecież ma ręce i nogi, mieszka w tym samym domu co ty, więc nic mu się nie stanie jak dla odmiany zamiast ty to on coś porobi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zaczelam od wczoraj brac...a mam luzniej od 4 dniHej,dzięki za życzenia
Piosenka od Didi bardzo się mojemu diabłowi podobała.
Madzia oprócz tego zbliżania,to możesz mieć te luźne wypróżnienia od preparatu z żelazem,to bardzo częste.Może zmienić na inny lepiej?
Sirunia złóż mężowi życzenia ode mnie
Więcej nie pamiętam.Trza się dzieckiem zająć.Buziaki.
Zgadzam sie w zupelnosci.Hmm,pomijam fakt,że w ogóle nigdy bym nie wpadła na pomysł specjalnie wstawać wcześniej,zrobić chłopu śniadanie,przecież jest dorosły i ma dwie ręce
kochana ja nie siedze i nie czytam za bardzo...porostu pisze to co zauwazylamSylwiakk, M. akurat wyszedł na chwilę z kuchni, ale pewnie by się śmiał i dogryzał delikatnie obu stronom
Madzia - ja nie chcialabym Cię denerwować, ale naczytałaś się o symtomach porodu i być może Twoje dolegliwości to sugestia, a dzidzia spokojnie w mamusinym brzuszku czeka sobie na swój wielki dzień? Ale z drugiej strony może rzeczywiści cos sie zaczyna? Ja czekam niecierpliwie, też mam kilka objawów, no ale jakoś się nie zaczyna. Jeszcze 2 tygodnie i będę szaleć ;-)
Śnieg sypie, okropny śnieg!!!!!