reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hmm,pomijam fakt,że w ogóle nigdy bym nie wpadła na pomysł specjalnie wstawać wcześniej,zrobić chłopu śniadanie,przecież jest dorosły i ma dwie ręce:-p:sorry2:
Ale u nas to i tak dziecko pierwsze wstaje,więc sprawa nie dotyczy;-)

Hej,dzięki za życzenia:zawstydzona/y::-D
Piosenka od Didi bardzo się mojemu diabłowi podobała.
Madzia oprócz tego zbliżania,to możesz mieć te luźne wypróżnienia od preparatu z żelazem,to bardzo częste.Może zmienić na inny lepiej?
Sirunia złóż mężowi życzenia ode mnie:tak:
Więcej nie pamiętam.Trza się dzieckiem zająć.Buziaki.
ja zaczelam od wczoraj brac...a mam luzniej od 4 dni

Sylwiakk, M. akurat wyszedł na chwilę z kuchni, ale pewnie by się śmiał i dogryzał delikatnie obu stronom :tak:

Madzia - ja nie chcialabym Cię denerwować, ale naczytałaś się o symtomach porodu i być może Twoje dolegliwości to sugestia, a dzidzia spokojnie w mamusinym brzuszku czeka sobie na swój wielki dzień? Ale z drugiej strony może rzeczywiści cos sie zaczyna? Ja czekam niecierpliwie, też mam kilka objawów, no ale jakoś się nie zaczyna. Jeszcze 2 tygodnie i będę szaleć ;-)

Śnieg sypie, okropny śnieg!!!!! :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj chyba odespałam dwie nocki nieprzespane, wstałam dopiero po 10:-)
Gabi 100 LAT I SZYBKIEGO ROZWIĄZANIA
U nas świeci słoneczko, ale wieje straszny wiatr, więc spaceru się odechciewa. Jutro mam wizytę i zapytam się o te paciorkowce, choć nie wiem czy to już nie jest za późno. A mam pytanie, czy to gin pobiera wymaz z pochwy - czy jak?

Sylwiakk, M. akurat wyszedł na chwilę z kuchni, ale pewnie by się śmiał i dogryzał delikatnie obu stronom :tak:

Madzia - ja nie chcialabym Cię denerwować, ale naczytałaś się o symtomach porodu i być może Twoje dolegliwości to sugestia, a dzidzia spokojnie w mamusinym brzuszku czeka sobie na swój wielki dzień? Ale z drugiej strony może rzeczywiści cos sie zaczyna? Ja czekam niecierpliwie, też mam kilka objawów, no ale jakoś się nie zaczyna. Jeszcze 2 tygodnie i będę szaleć ;-)

Śnieg sypie, okropny śnieg!!!!! :wściekła/y:
kochana ja nie siedze i nie czytam za bardzo...porostu pisze to co zauwazylam

Sylvii,mi pobierał gin i ja zaniosłam do laboratorium,ale dlatego,że sytuacja była pilna,bo normalnie on zanosi.Wymaz powinien być z co najmniej 4 miejsc,szyjki,pochwy,odbytu i cewki.
Dzięki za życzenia.Z tym szybkim rozwiązaniem,byle nie jutro bo chłop wyjeżdża:wściekła/y:

GABI Dużo Zdrowia Szczęścia Usmiechu i radości oraz życia bez przykrości, niech zycie uklada Ci się pomyslnie a Wszystko co wymarzone niech bedzie Spełnione:tak::tak::tak:

Co do wstawania i robienia sniadania mezowi to niech zapomni:tak::tak:, ja juz nawet mojej 10 letniej córce nie robie sniadania. Wystarczy że robie obiad, piore sprzatam ( choc mi nie wolno sie przemęczać) ale cóz nikt sie zlitowac nade mną nie chce , a nawet co gorsze jak juz posprzatam to nikt tego nie potrafi uszanować :wściekła/y::wściekła/y: i za chwile wyglada jak przed sprzataniem:wściekła/y::wściekła/y: rece mi już opadają.

reklama
Do góry