reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Dobra dziewczyny,wyłączam laptaka-pewnie teraz dopiero wieczorem wpadne na forum.

Muszę się córcią zająć bo już cieknie jej z noska, marudna sie robi i bajki nie wystarczają a na drzemkę jeszcze za wcześnie..

reklama
Ahaha jeszcze wam czegos nie napisałam z wczoraj :-D
Otóż M. przyszedł do domku na obiadek no i nalewam mu zupę, nade mną stała teściówka i patrzyła jak nalewam. No i wpadła mi szyjka kurczakowa do talerza, a ona do mnie "tą szyjkę to mu wyjmij... albo daj, ja naleję...".......
Domyślicie się, co sobie pomyślałam, a talerza nie oddałam, to jest juz mój facet, ma 24 lata i poradziłby sobie napewno z szyjka kurczaka w zupie!!! :-p

to z calego serca wspolczuje ja tam ze swoja tesciowa duzo nie rozmawiam i tak jest lepiej bo nie ma sie do czego doczepic poza tym mieszkamy 1600 km od siebie hmm niedlugo to sie zmieni i bedzie 7 km ale mysle ze czesto nie bedziemy sie odwiedzac:) a co w ogole twoj M jak to uslyszal??

Ja właśnie zjadłam śniadanko- dopiero teraz.. Kanapeczki mniam mniam, jeszcze ide po kiwi i będę szczęśliwa :)

Madzia singh- no, czyli wielki dzień zbliża się coraz szybciej- to co opisujesz to są chyba zwiastuny porodu...ale wiadomo, może być za dzień za dwa albo za tydzień czy pare- nigdy nic nie wiadomo- a szkoda..
no szkoda ze dokladnie nie wiemy

Hej,dzięki za życzenia:zawstydzona/y::-D
Piosenka od Didi bardzo się mojemu diabłowi podobała.
Madzia oprócz tego zbliżania,to możesz mieć te luźne wypróżnienia od preparatu z żelazem,to bardzo częste.Może zmienić na inny lepiej?
Sirunia złóż mężowi życzenia ode mnie:tak:
Więcej nie pamiętam.Trza się dzieckiem zająć.Buziaki.

końcówka przyszłego tygodnia zapowiada się dla mnie bardzo intensywnie... dwie kwalifikacje w czwartek i piątek do tego kiedyś trzeba zrobić zakupy... mąż zaczyna być trochę marudny - chyba dobija go bałagan w domu a ja leżąc plackiem niczego się nie dotykam... i tak dobrze, że ma śniadanie i obiad podane... co do obiadu to się nie czepiam - wyszukuję szybkie dania z małą ilością pracy ale te śniadania i pobudka o 6ej jak powinnam leżeć a jakoś mi głupio powiedzieć, że nie wstanę... dzięki temu przed 7 mam zjedzone śniadanko tylko nirstrty nie mogę później już zasnąć... pozdrawiam wszystkie wielopaczki i miłego dnia... wracam do filmu.

Nie rozumiem czemu Ci głupio?
Ja nic nie robiłam 4,5 miesiąca.To jemu powinno być głupio,on powinien Ci zrobić śniadanie.:dry: Teraz to już nie musisz się martwić,bo niewielkie ryzyko jak wstaniesz trochę.
Ale nie rozumiem,w ogóle sytuacji,ryzykować zdrowie (jego !) dziecka,bo Ci głupio:confused::sorry2::szok:

reklama
Hej kobitki. Wpadlam na chwilke sie przywitac i dalej do wyrka ide. Tak mnie doktorka wczoraj nastraszyla ze wole polezec i sie dokurowac niz do szpitala isc....Ale bede regularnie doczytywac :)
Gosiaczek - powodzenia i oby ekspresem szlo- wokncu juz masz wprawe :))
Gabi - Najserdeczniejsze zyczenia, oby sie spelnily wszystkie Twe marzenia. Zebys wiecej cierpliwosci dla rodzinki mila i jak najczesciej sie uśmiechala :) No i oczywiscie porodu ekspresowego i dziudziunia slicznego i zdrowiutkiego.

Do góry