reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

no to dobrze że przyjedzie, bedziesz spokojniejsza, będziecie jechać do szpitala? Czujesz, że to może byc dziś?

Nie mam pojęcia czy dziś się ta akcja rozwinie, ale poprzedni mój poród właśnie zaczął się rano, potem jakby wszystko przeszło i miałam skurcze cały dzień ale zupełnie bezbolesne, dopiero jak parte się zaczęły to ból wrócił i po 20 minutach o 23.25 urodziła się Emilka.
Idę się położyć.

reklama
Cześć laski.Za oknem sypie śnieg.
Nie czytałam Was jeszcze.
A ogóle smutno mi i źle(ale nowość);-)
Za to mam najukochańsze dziecko na świecie:tak: a dzisiaj ostatnie dwudzieste urodziny.Nikt inny:dry: tylko syn,zaproponował,że może potem pójdziemy na lody i kupimy mamy ulubiony smak:rofl2: Jeden co mnie kocha:zawstydzona/y:
No,nic buziaki,bo dziecko coś na kompie koniecznie chce,film o nietoperzach jak zwykle:-p
Pa.

Witajcie

GABI to dla Ciebie
[video=youtube;UeypOvsY91Q]http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q[/video]

wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń

zęby 3 jej wszystkie na raz się przebijają więc dodatkowo jest osłabiona...no ale ta gorączka-

goraczka wlasnie moze byc od tych 3 wybijajacych sie zebow..wiec spokojnie zeby wyjda i skonczy sie goraczka..:)

Chyba się boję.

Nie mam pojęcia czy dziś się ta akcja rozwinie, ale poprzedni mój poród właśnie zaczął się rano, potem jakby wszystko przeszło i miałam skurcze cały dzień ale zupełnie bezbolesne, dopiero jak parte się zaczęły to ból wrócił i po 20 minutach o 23.25 urodziła się Emilka.
Idę się położyć.

powodzenia ..i rzymaj sie..jestesmy z Toba..wszystko bedzie dobrze

no a ja mysle ze moja corcia wywinie mi kawal i przyjdzie 1 kwietnia na swiat..takie mam glupie przeczucie juz od kilku miesiecy...

a u mnie dzisiaj slonka jeszcze nie ma..ale moze sie przebije...zobaczymy...

no i czekam teraz na fryzjerke ma byc coprawda za 3 godzinki ale juz niemoge sie jej doczekac..heheh :-D

cześć marza :-) no właśnie nie martw się wagą, wszystko zrzucimy w swoim czasie, u nas też jak miałaby być dziewczynka to chcieliśmy dać Julka na imię, ale jest chłopak :-) Karol.

dziusia już do łóżka :szok:, słodkich snów, jak dla mnie to dużo za wcześnie, potem w nocy bym nie spała.

Ja jestem suseł straszny, teraz i tak mało śpię, bo mi ciężko, a do tego jeszcze się budzę na siusiu, albo Krzysiek się wybudzi i każe przytulać...

Ja z takim może dziwnym pytaniem, dlaczego niektóre z Was miały już "ostatnią wizytę przed porodem"??? a skąd wiadomo kiedy urodzicie?? toż to jeszcze może potrwać... Ja pamiętam, że pod koniec latałam co tydzień i po terminie też... i na ostatniej wizycie dostałam skierowanie do szpitala, ale gdybym nie dostała, to zapewne umawiałabym się na kolejną wizytę.

Malgosiak dasz radę, może ta temperatura to jednak od zębów (no tyle równocześnie to nie przelewki) a słyszałam, że zdarza się też katar przy ząbkowaniu. Wiem, że ciężko patrzeć jak się dzidzia męczy a jeszcze do tego brakuje sił, żeby pomóc... Będzie dobrze. Dużo siły i wytrwałości życzę.

Gabi, wszystkiego najlepszego!!

gosiaczek trzymaj się mocno i rodź o ile oczywiście juz chcesz ;-)

Ja tam czekam z porodem, aż się ciepło i wiosennie wkońcu zrobi, bo Krzyśka rodziłam w lutym i był śnieg po pas i mróz okropny - więcej tak nie chcę.

Mnie się dzisiaj humorek trochę poprawił, tylko z oddychaniem mam jakiś dziwny problem... no ale nic to przetrwam. Zaraz trzeba się za jakiś obiad wziąć. Jakie dziś macie propozycje w menu?? Bo mi weny brak.

Witam z rana (?) ;-)
Dziś też wychodzę i nie gotuję obiadu. Pójdę sobie na szkołę rodzenia przyszpitalną, taką wykładową :tak: Kupiłam sobie wczoraj żonkile w doniczc i tak ładnie sie rozwinęły przez nockę, ze aż miło patrzeć :-)

Gabi - spełnienia marzeń wszystkich!!!

Ja dalej się niecierpliwie, mam straszne halo, że będę tak czekać do terminu i nic się nie zadzieje, więc trzeba będzie wywoływać, a ja bym tego tak nie chciała...:baffled:

reklama
Witam się i melduję, że w dwupaku, wczoraj zauważyłam na brzuchu 3 rozstępy :szok: Całą poprzednią ciążę nie miałam na brzuchu rozstępa a przytyłam 30kg a teraz na koniec mi się sypią buuuuuuuuuuuuuuuu

Gabi to dla ciebie

Najlepsze życzonka,
wielkiego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
szczęścia dużego jak smok,
pomyślności na kolejny życia rok
i miłości, bo ona dostarczy Ci radości.

Do góry