reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Cześć laski.Za oknem sypie śnieg.
Nie czytałam Was jeszcze.
A ogóle smutno mi i źle(ale nowość);-)
Za to mam najukochańsze dziecko na świecie:tak: a dzisiaj ostatnie dwudzieste urodziny.Nikt inny:dry: tylko syn,zaproponował,że może potem pójdziemy na lody i kupimy mamy ulubiony smak:rofl2: Jeden co mnie kocha:zawstydzona/y:
No,nic buziaki,bo dziecko coś na kompie koniecznie chce,film o nietoperzach jak zwykle:-p
Pa.

Wszystkiego naj, naj, naj... przede wszystkim spełnienia marzeń i nowych marzeń żeby nie było nudno :D
Jak to miło, że syn pomyślał o mamie i lodach dla niej :D

reklama
Cześć Dziewczynki

Gabi 100lat i wszystkiego najlepszego!

Gosiaczek trzymaj się i jakby co to powodzenia!

Ja dzisiaj wyjątkowo wyspana, tylko raz siusiu w nocy było. Pewnie spałabym dużo dłużej ale biodra tyle nie wytrzymują. U mnie śnieg za oknem pada i nadal wieje.
Idę na kawkę
Miłego dnia wszystkim życzę

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)GABI ::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
sto lat, sto lat niech żyje żyje nam. Sto lat sto lat niech żyje żyje nam. Jeszcze raz jeszcze raz niech żyje żyje nam NIECH ŻYJE NAM!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Hej dziewczynki:-)

U mnie slonko i az zyc sie chce ale jest zimno wiec zostaje mi patrzec za okno.Noc przespalam nawet dobrze,pare razy tylko do lazienki sie budzilam.
Z mezem sie nadal nie odzywam ale juz go olalam...jego sprawa:tak:

A ja mam lezec,lezec i jeszcze raz lezec...babcia wczoraj do mnie dzownila i mowila ze rozmawiala ze swoim kolega ordynatorem ginekologiem i powiedzial zebym lezala i urodzila jak najpozniej:baffled: a jeszcze mi zostaly ubranka Dominika do prasowania:dry: no ale jakos dam rade moze.

gosiaczek trzymamy wszystkie kciuki i jestesmy z Toba:tak:

Gabi wszystkiego najlepszego!!!Spelnienia marzen i lekkiego porodu;-)

Dziewczyny dzieki Wam za wsparacie!Jestescie cudowne i naprawde nie wiem jakbym sobie poradzila w tych chwilach gdyby nie Wy.Dziekuje jeszcze raz:tak:

Witam nowe kwietniowki

Ja mam nadzieje,ze dzidzia nie bedzie sie pchala szybko na swiat i ze wytrzymam do terminu,bo nie chce jeszcze rodzic:no: brzuch mi nie przeszkadza,bo mam maly wiec moge jeszcze sobie go miec:tak: no i chce miec jak najdluzej dzidzie pod serduszkiem:happy:

No to narazie na tyle...ja ide teraz sie polozyc i moze zagladne pozniej.

Milego dnia,udanych wizyt jesli ktoras ma i dobrego nastroju:-)

Buziaki

Ahaha jeszcze wam czegos nie napisałam z wczoraj :-D
Otóż M. przyszedł do domku na obiadek no i nalewam mu zupę, nade mną stała teściówka i patrzyła jak nalewam. No i wpadła mi szyjka kurczakowa do talerza, a ona do mnie "tą szyjkę to mu wyjmij... albo daj, ja naleję...".......
Domyślicie się, co sobie pomyślałam, a talerza nie oddałam, to jest juz mój facet, ma 24 lata i poradziłby sobie napewno z szyjka kurczaka w zupie!!! :-p

gosiaczek1973 jeśli to "to" to powodzenia ;-)

malagosiak.p może to faktycznie zęby, jak moja Natala ząbkowała to właśnie gorączka i woda z nosa- ja się bałam że wira złapała a to te ząbki dawały znać, może jakiś nurofen??

Asia100 no właśnie gdyby nie te biodra....:dry: to by się człowiek lepiej wyspał. A pogoda to mnie już przytłacza.

... Ja z takim może dziwnym pytaniem, dlaczego niektóre z Was miały już "ostatnią wizytę przed porodem"??? a skąd wiadomo kiedy urodzicie?? toż to jeszcze może potrwać... Ja pamiętam, że pod koniec latałam co tydzień i po terminie też... i na ostatniej wizycie dostałam skierowanie do szpitala, ale gdybym nie dostała, to zapewne umawiałabym się na kolejną wizytę...
Też mi się tak wydaje, że pod koniec to się z terminów co 3 tyg. przechodzi na co dwa a w końcu co tydzień... u mnie już 2tyg. odstępy po 01.04 którego mam wizytę lek. da mi karteczkę do rejestracji na kiedy mają mnie wpisać i już ( normalnie terminy są już na maj:szok:) po drodze jeszcze kwalifikacje do porodu w wodzie... ciekawe czy się uda. A propos muszę się dowiedzieć jak do Sulechowa się zakwalifikować grrr

Gabi 100 lat, 100 lat...

Załączniki

• didle 3.gif
    didle 3.gif
    8,4 KB · Wyświetleń: 101
Ja z takim może dziwnym pytaniem, dlaczego niektóre z Was miały już "ostatnią wizytę przed porodem"??? a skąd wiadomo kiedy urodzicie?? toż to jeszcze może potrwać... Ja pamiętam, że pod koniec latałam co tydzień i po terminie też... i na ostatniej wizycie dostałam skierowanie do szpitala, ale gdybym nie dostała, to zapewne umawiałabym się na kolejną wizytę.

Ja miałam wizyte w poniedziałek, termin za 17 dni i dostałam juz skierowanie do szpitala. Mam się zgłosić do ginki gdyby termin minął i nic by sie nie działo. A jak będzie wczesniej tzn. że to była ostatnia wizyta

reklama
Do góry