reklama
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
Witam porannie :-)
aniolek20k no to już zaczęły się fajne skurcze, powodzenia na wizycie jakbyś do czwartku nie zajżała. Ja też w czwartek idę.
zuziunia nie dołuj się tak, przyjdzie czas to zadbasz o siebie, a może po porodzie okaże się że wcale nie jest źle ;-)
Szkoda tylko że z tym spojeniem ci tak wyszło współczuję.
Kamile ja na wyjście mam przygotowaną właśnie kurteczkę sztruksową podszytą barankiem
zuziunia nie dołuj się tak, przyjdzie czas to zadbasz o siebie, a może po porodzie okaże się że wcale nie jest źle ;-)
Szkoda tylko że z tym spojeniem ci tak wyszło współczuję.
Kamile ja na wyjście mam przygotowaną właśnie kurteczkę sztruksową podszytą barankiem
osa_24
Fanka BB :)
ziuziunia ja wlasnie zalatwilam sobie wizyte u ortopedy w zwiazku z tym spojeniem, jade kolo poludnia na wizyte, ma zadecydowac, czy bedzie sn czy cc. zobaczymy co mi powie, ja mam rodzic dopiero za miesiac, ale wole wiedziec na co mam sie nastawic i wrazie w coby na porodowce na ortopede nie czekac. nie martw sie bo to nie pomoze, a tylko dzidzi moze zaszkodzic, jesli stwierdzil, ze ci spojenie sie rozchodzi, to napewno bedzie cc, bo lekaze nie ryzykuja, a po porodzie wszystko wroci do normy, wazne, zeby nie zbagatelizowali tego, no coz taka juz nasza uroda taki mi powiedzial i gin i ortopeda i nawet rodzinna lekarz;-)
osa_24
a swoja droga, nie spodziewalam sie, ze tak szybko uda mi sie do tego ortopedy dostac
cześć dziewczyny :-)
a mój brzuszek coraz niżej i niżej tylko skurczy brak ;-) jak zejdzie do kostek i nadal nic, to się zaczne martwić a tak serio to niech mały sobie tam jeszcze siedzi, bo mam do napisania w tym tygodniu końcówkę 2 rodziału pracy ;-) potem niech się dzieje wola nieba choć jak tak Was czytam, to mam wrażenie, że urodzę jako ostatnia
zuziunia trzymaj się dzielnie :-) bo warto
a mój brzuszek coraz niżej i niżej tylko skurczy brak ;-) jak zejdzie do kostek i nadal nic, to się zaczne martwić a tak serio to niech mały sobie tam jeszcze siedzi, bo mam do napisania w tym tygodniu końcówkę 2 rodziału pracy ;-) potem niech się dzieje wola nieba choć jak tak Was czytam, to mam wrażenie, że urodzę jako ostatnia
zuziunia trzymaj się dzielnie :-) bo warto
didi
witajcie laski
ja nie wyspana..mlody w nocy goraczka i 2 godziny wyjete ze snu..rozpalony jak piec...ehh...a dzisiaj lekarz zamkniety bo tu świeto Dzień św. Patryka...wiec popoludniu idziemy na parade jesli dam rade bo mloda cos uciska na dole i kluje mnie strasznie do tego te male nozki kreca cos kolankami w lewym boku.... moze raczkowanie trenuje
lece na sniadanie
ja nie wyspana..mlody w nocy goraczka i 2 godziny wyjete ze snu..rozpalony jak piec...ehh...a dzisiaj lekarz zamkniety bo tu świeto Dzień św. Patryka...wiec popoludniu idziemy na parade jesli dam rade bo mloda cos uciska na dole i kluje mnie strasznie do tego te male nozki kreca cos kolankami w lewym boku.... moze raczkowanie trenuje
nie martw sie na zapas ..po orodzie wszystko wroci do normy tylko musisz stopniowo wproadzac cwiczonka.. i bedzie dobrze..a dzidzia wcale nie taka mala...poprostu bedzie drobne dzieciatkoczesc kochane
byłam wczoraj u gina i niestety potwierdził ze mam rozchodzenie spojenia łonowego. Stwierdził że to bardzo poważne i być może będzie cc. Póki co dzidzia jest mała , bo jak ją dokładnie wymieżył okazało sie że waży 2650 (w szpitalu jak mi robił usg mówił że prawie 3000- a dla mnie to duża różnica) Kazal tylko leżeć i owinąć się bandażami
A ja myślałam że po porodzie szybko na jakies cwiczenia sie zapisze bo strasznie dużo przytyłam, a okazało się że będę grubą kaleką.
Przeryczałam cały wieczór
lece na sniadanie
madzia1989
Mama Dominisia
Hej dziewczynki:-)
U mnie znowu pogoda okropna...deszcz leje i jest szaro
Kurde kiedy juz bedzie ladnie,cieplo i wiosennie?:-(
Ja mam dzisiaj wizyte i strasznie sie denerwuje juz teraz mnie stres dopadl i az czuje jak mi zoladek sciska:-zawstydzona/y:
niuni super,ze juz jestescie w domku...lez kochana i kuruj sie
zuziunia wspolczuje z tym spojeniem ale nie martw sie tym,ze duzo przytylas,bo najwazniejszy jest dzidzius a to co Ci przybylo napewno w odpowiednim czasie zrzucisz i bedzie super!!! Ja tez sie tym martwie troche,ze przytylam i moge nie miec czasu na pozbycie sie tych kilogramow do slubu i wesela,bo to przeciez 6 czerwca ale mam nadzieje,ze nie bede az tak zle wygladac
Eh...strasznie sie martwie co bedzie na wizycie no ale dobra juz nie smece
Zycze milego dnia i udanych wizyt jesli ktoras dzisiaj tez ma
Buziaki
U mnie znowu pogoda okropna...deszcz leje i jest szaro
Kurde kiedy juz bedzie ladnie,cieplo i wiosennie?:-(
Ja mam dzisiaj wizyte i strasznie sie denerwuje juz teraz mnie stres dopadl i az czuje jak mi zoladek sciska:-zawstydzona/y:
niuni super,ze juz jestescie w domku...lez kochana i kuruj sie
zuziunia wspolczuje z tym spojeniem ale nie martw sie tym,ze duzo przytylas,bo najwazniejszy jest dzidzius a to co Ci przybylo napewno w odpowiednim czasie zrzucisz i bedzie super!!! Ja tez sie tym martwie troche,ze przytylam i moge nie miec czasu na pozbycie sie tych kilogramow do slubu i wesela,bo to przeciez 6 czerwca ale mam nadzieje,ze nie bede az tak zle wygladac
Eh...strasznie sie martwie co bedzie na wizycie no ale dobra juz nie smece
Zycze milego dnia i udanych wizyt jesli ktoras dzisiaj tez ma
Buziaki
koga
Mama Maksa i Julka
auliya - trzymaj się kochana! najwyraźniej nie jesteś stworzona do leżenia;-), ale za oknem szro - buro i leje więc niewiele tracisz;-)
kamile - najlepszy byłby polarkowy raczej cieńszy śpiworek, którego ja również nie mam - tyle zwlekałam z zakupem na allegro a teraz nie ma ale jesze poluję - kupię używany bo to tylko jakiśmiesiąc używania
Siruna- widzę że planowaliście tak jak my tyle,że wyszedł złoty strzał mój synek z 31 marca i też na urodziny brata dostanie
ziuziunia - no co Ty! schudniesz tak czy inaczej!
kamile - najlepszy byłby polarkowy raczej cieńszy śpiworek, którego ja również nie mam - tyle zwlekałam z zakupem na allegro a teraz nie ma ale jesze poluję - kupię używany bo to tylko jakiśmiesiąc używania
Siruna- widzę że planowaliście tak jak my tyle,że wyszedł złoty strzał mój synek z 31 marca i też na urodziny brata dostanie
ziuziunia - no co Ty! schudniesz tak czy inaczej!
reklama
Podziel się: