reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Malutka- dobrze że się odezwałaś w końcu, super że wszystko ok.

U mnie jakoś dziwnie dzisiaj, co chwilę jakiś skurczyk chyba mnie łapie albo to Junior się wypina i takie uczucie, hmmm, sama już niewiem. Pójdę się zaraz wykąpać i zobaczymy co będzie.

Ewelyn- trzymaj się kochana.

Dobranoc

reklama
oj zaraz wszystkie sie posypiemy ja tez za specjalnie dobrze sie nie czuje, niby tak jakby sie male wypinalo ale tak jakos dziwnie, jutro do lekarza na kontrolke wiec zobacze

heja kwietniówki!!!

... u mnie nadal weny na pisanie brak.... zdechła jestem jak nie wiem co :baffled:

Kurcze nie mogę przeboleć tragedii jaka spotkała stysiepysie..... nie wyobrażam sobie nawet co musi przeżywać.... :-:)-:)-:)-(

Malutka witaj "w domu" :tak:

Małgosiak tylko spokojnie, bez paniki.... wszystko będzie dobrze, donosisz do 37 tyg na pewno ;-)

Ewelyn powrotu do formy życzę, trzymaj się :tak::tak:

Didi i Koga wizyty kontrolne pozytywnie zakończone... więc gratuluję :rofl2:

Ja dziewczynki, jak na "zdechlaka" przystało , chyba wracam do pozycji leżącej

Buziaki

malutka - dobrze że już jesteś w domku i że masz dobre wieści
cieszę się też że szczęśliwa jeszcze w dwupaku

ewelyn - trzymaj się dzielnie

mnie też juz tak dziwnie, miewam jakieś skurcze, ale nieregularne i niezbyt mocne, czasami zdaje mi się że to mały mi tam gmyra, i też częściej mi się wypina i rozpycha niż kopie,pewnie mało ma miejsca

życzę spokojnych snów, dobranoc

Malutka no w koncu!!!:-):-):-) witaj z powrotem, smutno bylo bez Ciebie;-) Fajnie, ze wszystko ok!!!!!!

Jakby ktoras pisala do Szczesliwej, pozdrowcie ja serdecznie...

Hej kobitki.
Nie bylo mnie raptem od piatku wieczor a juz myslalam ze nie dam rady Was nadrobic, tyle piszecie....Z tego wszystkiego to juz nie wiem co napisac.
Duzo zdrowka dla Evelin i Nadii.
Malutka - super ze Cie juz wypuscili i ze wszystkie wyniki w porzadku - juz nie bedziesz sie musiala stresowac :)
Gabi - 3maj sie ciepło i cierpliwosci przy synku zycze - moja od 3 tyg siedzi w domu, tez juz jej odbija. Niestety nie moze cos wyzdrowiec - ciagle ma katar wiec chyba nici z wczesniejszej operacji - nie wierze ze sie do czwartku wykuruje, w sumie to chyba z nia coraz gorzej..... :( Zalamka....
Małagosiak - nie martw sie na zapas- niteczka krwi to moglo byc jakies zwykle otarcie przy szyjce...gorzej ze skurczami. Nie czekaj caly tydzien tylko do lekarza jakiegos podejdz na kontrole bo jeszcze dla nas za wczesnie !!! Mialysmy sie przeciez na porodowce spotkac :-) Wiec na mnie czekaj :-)
U mnie weekend pracowity, poza mala 3 godzinna przerwa na szkole rodzenia w sobote to przez te 3 dni (lacznie z dzisiejszym) nie przestawalam sprzatac...narobilam sie jak dziki osiol....padam po prostu, a to jeszcze nie koniec - jutro mnie jeszcze czeka - na szczescie juz koncowka. Ale za to mieszkanie na blysk :tak: No i wkoncu okna czyste. Jeszcze tylko bez firan i zasłon - jutro czysciutkie powiesze :-) No i bedzie spokoj na jakis czas z takim generalnym sprzataniem....Choc nie powiem - wykonczylam sie strasznie ale warto bylo :-) Tylko mi skurcze teraz i kregoslup troche mocniej dokuczaja ale pojutrze moze troche odpoczne to wszystko wroci do normy :) Moj malz nawet dzis mi troche pomogl, za co sie zrewanzowalam - zrobilam jego ukochana lasagne :-) byl zachwycony - jak to malo chlopu do szczescia trzeba ...... przynajmniej mojemu- wystarczy odrobina przekupstwa -...witaminka S + dobre jedzonko i nawet sklonny mi w domu pomoc :-D

Ostatnia edycja:
Koga,Didi i przede wszystkim Malutka-cieszę się,że wsio dobrze:tak:
Niuni,zdrówka dla córci.A tak się właśnie zastanawiałam czy się Wam może udało wcześniej operację załatwić:zawstydzona/y:
Ewelyn-trzymaj się.
Dobranoc babki.Pa.

reklama
Do góry