reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hej,również się melduję.U mnie z apetytem nie najlepiej:baffled:
Sara,nie dziw się,pizza to nie jest opowiednie jedzonko dla przyszłej mamy,hahahaha.
Pozdrawiam.Miłego dnia.Papa.

Melduję się i ja w niedzielne południe...
znowu dochodzę do wniosku że na świeżym powietrzu wszystko jest lepiej...
Mdłości jakby nie było, brzuch nie boli.... Wczoraj byłam na rodzinnym grillowaniu i normalnie pochłaniałam wszystko - kawa od której mnie odrzuca, ciasto na które normalnie nie mogę nawet patrzeć, mięsko - mniam..... a dzisiaj siedzimy w domu i śniadanie zjadam z rozsądku (wiem że jak nie zjem na czas to mnie zemdli) o kawce nawet nie pomyślałam, no i znowu coś mnie mdli... idę poleżeć.

Witam nowe kwietnióweczki.

Sylwia m bardzo mi przykro, ale jestem pełna podziwu dla Ciebie.

dziusia jak to mozliwe ze wczesniej Ciebie nie zauwazylam na forum? ale gapa ze mnie....
fajniusio ze ramez tutaj trafilysmy :-)

mnie dzisiaj jakby mniej mdli za to wczoraj bylo gorzej....
wczoraj na szczelnicy puszczalismy z mlodym latawce noi nie wiem czy nie przegielam z aktywnoscia fizyczna.... bo wieczorem znowu cos brazowe bylo....ale nic to narazie sie nie martwie...

u mnie pogoda fajna sloneczko i przyjemnie goraco nie jest ale i nie za zimno...

hej Wam, to i ja się witam niedzielnie, u mnie ok, czuję nieźle pod warunkiem że jem co godzinę max dwie, bo inaczej to koszmarne mdłości mnie męczą.
Brzusio coraz większy mi się robi, chyba dzisiaj wieczorkiem namówię mojego Roberta aby pstryknął mi foteczkę brzusia to wstawię.
Zmykam się teraz położyć.

Pa

witam Kwietniowki! czytam was od poczatku i w koncu postanowilam sie przylaczyc. Ja juz mam 6,5 roczna coreczke a teraz kolej na drugie. 3 dni temu zrobilam usg i wyszlo 7 tygodni i 3 dni a termin wg komputera na 6 kwiecien. wizyte u lekarza mam dopiero na 8 wrzesnia, ale na szczescie u mnie wszystko na razie dobrze. I mam nadzieje zagoscic tu do kwietnia. Sciskam wszystkie obecne i przyszle mamy!!

witam Kwietniowki! czytam was od poczatku i w koncu postanowilam sie przylaczyc. Ja juz mam 6,5 roczna coreczke a teraz kolej na drugie. 3 dni temu zrobilam usg i wyszlo 7 tygodni i 3 dni a termin wg komputera na 6 kwiecien. wizyte u lekarza mam dopiero na 8 wrzesnia, ale na szczescie u mnie wszystko na razie dobrze. I mam nadzieje zagoscic tu do kwietnia. Sciskam wszystkie obecne i przyszle mamy!!

Witaj wsrod nas.

I ja sie melduje w niedzielne popoludnie.U nas dobrze,zadnych objawow bycia w ciazy,jem wszystko na co mam ochote i oczywiscie miejsce:-DMaz pojechal do pracy na 4 godz :sorry2::zawstydzona/y:i zostalam sama z Naomi.

Sofik wytlumacz mi jedno gdzie mam wspiac swoje slowa w linku gdzie widac plod????Wiem ja sie wklej alinki tylko niemoge rozgrysc w ktore miejsce wklejic swoje slowa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dzieki za pomoc:-)

a ja jutro wybieram sie na badanie krwi :) za kilka dni kolejna wizyta...juz nie moge sie jej doczekac :) mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok :D
A dzis byłam w Elblagu w szpitalu odwiedzic kolezanke,ktora urodziła córeczke :D Boskie te malenstwo jej :D tylko biedactwo zarazili przy porodzie jakas bakteria...miejmy nadzieje,ze szybko ja wylecza :)
W ogole w samochodzie, jak siedziałam na tylnym siedzeniu przez godzine non stop....to myslałam,ze zemdleje...wciaz mi duzno było i słabo :(
Boje sie isc jutro do pracy....bo czeka mnie 8h w samochodzie non stop...a ja teraz jakas lokomocyjna chorobe mam- ktorej nigdy nie miałam, bo od ponad roku pracuje od 8 do 12h w aucie :|

reklama
Naomi jak wstawiam ten kod z tym gdzie wstawic to mi od rozu zrobi skrót... Wysłałam Ci na gg...

SaaRaa ja tez zle sie czuje jak M prowadzi, ale jak jade sama jest OK ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry