reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

U nas i wózek i łóżeczko w piwnicy jeszcze.
Poprzednio skręciliśmy dopiero jak wróciłam z małym ze szpitala.
Nie wiem kiedy rozłożymy,po co ma sie kurzyć.Zobaczymy jak wróce do domu.
My mamy kołyske i łóżeczko,oba drewnianie.ale jakbym nie miała to jednak kupiłabym turystyczne (tylko materac porządny do tego),bo M sią strasznie kręcił,obijał o szczebelki,co chwile blokował rekę lub nogę między szczebelkami i budził przez to sto razy (żadne ochraniacze nie pomagały).

reklama
To ja mam tyły, po łóżeczko jadę za tydzień w piątek a wózek chyba też wtedy zobaczę bo na razie nie mam jeszcze wybranej opcji wózka podobają mi się dwa modele x lander seledyn czterokołowiec lub tako natalia turkusowy.Ale mam duże wątpliwości co do wózków nie wiem pojade zobacze pomacam i wybiorę a jak będzie duża różnica w cenie to upatrze w sklepie i kupie na allegro. a wy jakie macie wózeczki?

u nas łóżeczko czeka ale nie skręcone, jak sie Hania urodzi to mąż skreci- tak postanowilismy, nie chce patrzec na puste łóżeczko bo i tak sie doczekac malej nie mogę:)
U mnie mąż się obawiał, że nie będę chciała skręcać łóżeczka ze względu na przesądy, ale ponieważ było zamawiane przez internet to ja chciałam sprawdzić czy wszystko ok i dobrze się stało bo PACHNIAŁO nowością a tak się wywietrzy... materac jest cały czas w folii i karuzelkę też zabezpieczyliśmy przed kurzem...
Jeśli nie chcesz skręcać łóżeczka to przynajmniej wyjmij z kartonu żeby się wywietrzyło - przynajmniej ja bym tak zrobiła.

A i zapomniałam napisać, że wynalazłam też sałatkę. Niedawno znaleziony przez moją mamę przepis. Wyjątkowo szybka i łatwa do przyrządzenia - jajka gotowane na twardo paluszki krabowe i majonez... pokroić i cała robota z głowy.

heja

a ja dziś cały dzień chodzę i sprzątam :-) poukładałam swojemu W. ubrania ładnie w szafkach, posprzątałam łazienkę i sypialnię , jeszcze odkurzę :tak:

No ale oczywiście w między czasie zaglądam cały czas na BB, popijałam herbatkę i teraz chwilkę leniuchowałam :happy::happy:

Ja wózka jeszcze nie mam, ale za dwa tygodnie mam zamiar już się wybrać i kupić.... tylko jeszcze do końca nie wiem jaki :confused::confused::confused:

Mam dwa upatrzone i wszystko byłoby spoko, tylko , że ostatnio przy dzidziusiowych zakupach poprosiłam panią, żeby mi pokazała jak się składa i rozkłada , podzwigałam stelaż .............i ups troszkę ciężki i już sami z mężem nie wiemy co wybrać , no ale coś kupić będzie trzeba.

Oki idę odkurzać :-)

reklama
Do góry