reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

u nas łóżeczko czeka ale nie skręcone, jak sie Hania urodzi to mąż skreci- tak postanowilismy, nie chce patrzec na puste łóżeczko bo i tak sie doczekac malej nie mogę:)

a ja dzis na obiadek mialam danie gyros- robione przez mojego M.- fryteczki z kurczaczkiem- i nawet cukier po tym mialam dobry:))

reklama
No,właśnie Nenius,prawie identycznie.Tylko Twoja jest z czerwca a mój z maja (ale 30).

małe sprostowanie :sorry2:, Daria jest z lipca (10), z czerwca jestem ja

Siruna, Auliya - wszystkiego naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idę wieszać pranie, niedługo po D...zajrzę chyba dopiero za kilka dni bo trochę planów na najbliższy czas mam.

klucha wlasnie cos takiego sobie wydrukowalam bo mam zapewniony przez pracodawce statuory maternity pay i wczoraj dostalam pierwsza wyplate ktora powinna wynosic 90% a nie 50%:baffled:

U mnie też już łóżeczko czeka skręcone na maluszka :)
Ja tez 2 tyg temu tylko dokrecilam boki, podnioslam stelaz na najwyzszy poziom i przestawilam z pokoju Oliwki do naszej sypialni - na poczatku bedzie spalo z nami :) Nie chce mi sie do karmienia biegac w nocy do drugiego pokoju. Jak juz bedzie nocki w miare przesypiac to ja przeniose tylko jeszcze nie wiem gdzie Maz chce zeby byla z Oliwia bo nie chce oddac swojego 'gabinetu'. Walcze z nim od dluzszego czasu ale moze na razie odpuszcze, niech sam dojrzeje. Zreszta poki beda male moga byc razem, potem tylko chce zeby kazda miala wlasny kat. Maz twierdzi ze on byl z bratem cale zycie i zyje - ale po prostu nie bylo wyjscia bo mieli 2 pokoje. Ja pamietam wiecznie sie z siostra klocilam, poki mialysmy wspolny pokoj. Potem klotnie prawie ustaly....Wiec bede forsowac oddzielne pokoje poki mi sil starczy.... : Choc moj maz strasznie uparty jest....Ale wierze ze kiedys sie uda.:-)

ja wozek i luzeczko mam po corci, wozek wyprany stoji w mieszkanku a z luzeczkiem moja mala pozegnala sie w listtopadzie na urodziny kupilismy jej duze luzko wiec luzeczko czeka tylko na skrecenie jak pojade robic, jak Julke mialam rodzic to juz 2 mies. wczesniej luzeczko stalo w pokoju:-Dtak sie doczekac niemoglam,

wózek stoi juz i wietrzy sie z nowosci połozna mówiła że nie może pachniec nowoscią co by dziecka nie podrażniac i wyprac niektóre elementy co nawet dziewczyny juz pisały na wątku zakupowym, żeby dziecka nie podrazniac itp

łóżeczko też skręcone, a pierdołki wyszły przy okazji szukania promocji na allegro :-) zostało mi tylko dokupic spioszki jakies i...koniec

po remoncie łazienki zajmiemy sie pokoikiem dla małej :-)

a zostało mi kupienie jakies firaneczki do pokoju małej

w ogóle aktywna sie zrobiła mała, że szok skacze kopie hihi

na watku regionalnym dziewczyny ochote na kiwi ,mi narobiły....a teraz jeszcze lodów mi sie chce....strasznie...

reklama
moj wozek juz jest do odebrania, tesciowie ida w sobote go odebrac, ale wysylaja do nas pod koniec marca razem z lozeczkiem bo my nie mamy miejsca za bardzo zeby je tu trzymac:-p chociaz ja juz bym chciala zobaczyc:-) ale wytrzymam, w koncu termin mam dopiero na koniec kwietnia:tak:

Do góry