reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Dobrze, ze sie wscieklam, to zaraz lepiej mi sprzatanie poszlo:tak:
Malutka wiesz co, ja w sumie jak sie lepiej czuje, w sensie nie narywa mi zebro za mocno, prasuje na siedzaco - deske ustawiam na najnizszym poziomie i sru jechana z tym koksem;-) a jak mi gorzej, to na stojaco - wtedy o dziwo tak nie boli, tyle ze nogi mam jak sloniatko pozniej - sine i spuchniete:-) a trabka w brzuchu rosnie do kompletu:-) i nie kus szarlotka, bo do Krakowa mam 1,5 h stad;-);-)
Dzisiaj sie dowiedzialam, ze jedna z kuzynek M, ktora miala termin na 18, ma przesuniety na koniec lutego. Podobala mi sie reakcja babci z parteru - dopiero??? hehe jak jej uswiadomilam, ze to za tydzien, to lekko zbladla:-) akcja jest taka - jak tej laseczki M nie bedzie w domu, to ja ja wioze - zastanawia mnie, czy mnie wpuszcza na porodowke:-):-) najwyzej razem urodzimy:-):-)

Super, udalo mi sie M przekonac, wezmiemy moja wymarzona komode z Ikei, a jeszcze sie okazalo, ze z ratami nie jest ta zle - wystarcza dwa dokumenty ze zdjeciem;-) zreszta juz dwa razy u nich bralam, wiec nie powinno byc problemu. A latwiej na raty niz zazynac sie finansowo jednorazowym zakupem, tym bardziej, ze sa jeszcze rzeczy dla Bejbisa do kupienia, ktorych nie mozna na raty...zreszta bez sensu - lozeczko ktore chcemy kosztuje na promocji 125 zl, az wstyd by bylo na raty;-) dobra, robie sie na bostwo powoli i w bojowym nastawieniu przekopie sie przez lasy, sniegi i mrozy, dobrze, ze u nas tez slonce, aby tyle...

reklama
skunkanka dobry pomysl z tym prasowaniem na siedzaco;-) chyba sprobuje, bo ja z kolei wystac tak dlugo nie moge:dry: po 3-4 ubrankach wszystko mnie boli i musze odpoczac.. a tak moze jakos lepiej pojdze:tak:
a jesli chodzi o szarlotke to dalej mamy jej duzo:tak: nawet nie zjedlismy polowy z tego co tesciowa nam dala;-)

co do prasowania na siedzaco to ja probowalam ale jakos nie moge nie wygodnie mi

skunkanka ja mam nadzieje ze ty tylko ja zawiaziesz na to porodowke a nie bedziesz rodzic z nia :)

Ja właśnie wczoraj zakończyłam prasowanie ale zajęło mi to 3 wieczory. I też prasowałam na siedząco bo jak stałam to nóżki strasznie puchły. I polecam prasowanie żelazkiem turystycznym jeśli ktoś posiada- dużo łatwiej się prasowało te maleńkie rzeczy niż tym zwykłym.

Czy któraś z Was ma jakieś sprawdzone sposoby na ból gardła?? Bo już prawie przełykać nie mogę:(((

witajcie kobity!

ja od rana zajęta - po pierwsze od dzisiaj dietuję i zachodzę w głowę co można zjeść a czeg onie, dopiero się uczę, rano cukier na czczo miałam za wysoki, prawdopodobnie bo wczoraj sobie na wieczór na rozpustę pozwoliłam i zjadłam pól melona i wypiłam szklankę karmi, po śniadaniu już się mieszczę w normie, już ugotowałam obiad w dwóch wersjach

a druga rzecz - zaczynamy dzisiaj malowanie małego pokoju i od rana wynosiłam z niego wszystkie drobiazgi a teraz M. z kolegą wynoszą meble do naszego dużego pokoju

miłego dnia
trzymam kciuki za wizyty

a ja tak patrze na muj suwaczek i chyba on mi cos szfankuje jestem pewna ze wczoraj bylo 30tyg i 3 dni albo mi juz na oczy siada

nio i ja odpoczywam przy bb jak zwykle;-) troche poprasowalam i faktycznie na siedzaco lepiej mi to idzie:tak: wsumie najpierw chcialam normalnie na stojaco, ale po jednych bodzikach zmeczylam sie jak niewiem co, kregoslup znowu zaczal bolec:dry: na siedzaco jakos lepiej mi to idzie:-D hi hi takze dzisiaj mezus sie nie zdziwi, ze przez caly dzien uprasowalam pare sztuk, bo jak sie rozszaleje z tym zelazkiem to do wieczora polowa bedzie zrobiona(mam taka nadzieje);-)
kurcze juz ta godzina a szczesliwa dalej sie nie odzywa:-( miejmy nadzieje, ze wszystko ok..

reklama
martulka1982 - 10 kwietnia to będzie wielki dzień, o ile nie zdarzy się wcześniej:-)

na ból gardla próbowalam płukać je wodą z solą, być może w aptece kupisz coś ziołowego do płukania, lekarka pozwoliła mi używać tantum verde w sprayu,aaa i pomagały mi też cukierki halls

Do góry