reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hej,mi się brzuch obniżył,normalnie do kolan:szok: łatwo mi oddychać,zgaga przeszła,więc na pewno mi się nie wydaje.Boję się bardzo:no:
Buziaki.

hej:rofl2:
a mój brzuch mi tez się obniżył totalnie że nie mogę chodzić a z wanny wyjść to masakra:szok:
Jedyny pożytek z tego to ze właśnie nie mam zgagi i oddycham dobrze, i psie lepiej ale co to oznacza to aż się boje :szok: muszę jeszcze przynajmniej 3 tygodnie wytrzyma!!

raz dwa trzy proba mikrofonu:-) zima w lesie:-) w ostatniej chwili zdazylam zdjecie zrobic, bo sypie tak, ze nic nie widac...tak mamy za domkiem:-)
http://i39.tinypic.com/2cgd3c7.jpg
2cgd3c7.jpg

A tak a propos brzucha - mam przedziwne wrazenie, ze Junior Was popodsluchiwal i mu sie zal zrobilo, tez zjechal w dol, glowka sie chyba chce przebic przez yhyhy, brzuszek sie naciaga i napina we wszystkie strony niezaleznie od fenoterolu. Ale powiedzialam mu, ze nie ma sie gdzie pchac, bo jeszcze posciel nie poprana i pieluszki sie dopiero piora;-);-)

No wlasnie slucha, bo przestal pogo na yhyhy uprawiac:-)teraz se stopka jezdzi gdzie popadnie:-) ale i tak jakos jak siade to go nizej czuje:zawstydzona/y: no coz, nie da sie ukryc, Junior rosnie i jest coraz ciezszy:zawstydzona/y:

reklama
Skukanka,jak bierzesz fenoterol,to nie ma szans,żebyś urodziła,także spoko;-)
W marcu to ja sie mogę sypać,tylko do marca jeszcze 2 tyg.:szok:
Cliforda i niedźwiedzia w niebieskim też oglądamy.Różne mamy fazy.Ostatnio hit to były opowieści mamy Mirabell.
U rodziców nie ma kablówki,to nie ma bajek w ogóle.Ale chyba bardziej ja niż dziecko się stęskniłam:-p

Do góry