reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

cześć kokoszanka :-)

A propos wicia gniazda - alez mnie kusi wyjazd do Ikei po komode:-)

No na pewno znajdziesz coś dla siebie, ja uwielbiam ikeę:-), ale przed radzę obejrzeć przez internet, a potem sprawdzić dostępność tego co ci się podoba, bo szkoda jechać na darmo ;-)

Ja też bym z miłą chęcią puściła już bejbiskowe rzeczy, ale właśnie idzie nasze pranko, zawsze się go tyle nazbiera, a suszarka tylko jedna... więc jutro albo w środę bez żadnego gadania idą bejbiskowe rzeczy :-)!

reklama
cze mamuski,
mam dzis takiego doła że szkoda gadac, ze złości az łzy w oczach od samego rana.
Jak tylko wstałam to wszystko sie zaczeło pierdzielic.
Cholerni zadufani w sobie egoisci. Boja sie ze im 2 godz bedzie zimno w tyłki i nie pozwalają mi dokonczyc remontu, przez co nie mam dostępu do łazienki. Pozwolą ale dopiero w maju po sezonie grzewczyam. A co ja niby mam bez łazienki zrobić? jak wykapie dziecko, siebie, pranie, wysikac sie czy cokolwiek??? wrrr
na dodatek jakis kretyn z banku dzwoni czy zapłaciłam podatek, który przysłali pare dni temu i juz jest po terminie! wiec ja sie go pytam czy on jest poważny bo jak chca miec płacone w terminie to niech informacje przysyłają wcześniej i posłałam go w diabły.

ehh wszystkiego mi sie odechciało. mam załamke straszną. nawet nie rozmawiam z mężem, bo zaraz bym sie poryczała.

a ja wyprawilam mezusia do pracy i chwile odpoczywam, bo od rana mam szal sprzatania;-) ciekawe ile to jeszcze potrwa, ale pewnie w polowie zostawie wszystko i bede odpoczywac:-D hi hi
jesli chodzi o sex to my mielismy na poczatku dac na wstrzymanie, pozniej lekarz nam powiedzial, ze nie ma przeciwskazan, za to ochota byla mniejsza.. teraz od jakis 3 tygodni zdarza nam sie poszalec:tak:;-) nio a wy tu piszecie, ze trzeba przystopowac, nio nie:-D hi hi jesli chodzi o mezusia to on zadnych obaw nie ma i nawet ostatnio stwierdzil, ze brzuszek mu sie podoba;-)
nio i witam nowa kwietnioweczke:tak::-)

Pralke puściłam jeszcze raz na odświeżenie z dodatkowym płukaniem pustą i już nie śmierdzi domestosem :)

Ja też chciałabym urodzić troszkę wcześniej, najfajniej byłoby 20 marca ,bo wtedy mamy rocznice poznania się :) a to bedzie juz 38 tydz. wiec akurat :)

Gosiaczek i Asiek gratuluję pełnej gotowości :)
Mi zostało pranie i prasowanie oraz kupno wózka i fotelika, a poza tym jest już wszystko :)

Witam nową kwietnióweczkę :)

Witajcie:):-)
cześć dziewczyny

mam do Was pytanko o USG - w jednym gabinecie kobieta mi powiedziała że po 30tc nie ma sensu umawiać się na 3D bo i tak wszystko będzie zamazane przez to że dzidzia duża??? tylko w tym jednym miejscu mi tak powiedziano, w innym bez problemu mogę jeszcze przyjść na 3D, po 16.00 mam jeszcze zadzwonić w trzecie miejsce.... co na ten temat uważacie?
Ja byłam na usg 4/3d w 31 tc. Faktycznie nie za wiele było widac bo mala się łapkami zasłaniała, no ale zawsze kawałek buziaczka było widać.Mała nie chciała się obrócić i lekarz sam zaproponował, że odda nam kasę za samo 3/4d i zapłaciliśmy tylko za normalne. U nas w LBN tak się praktykuje, że jak nic nie widać to oddają kasę. Zapytaj swojego lekarza czy jest taka możliwość.

a propo złego humoru...... szlak mnie dzisiaj trafia, mąż miał jechać do pracy i sie okazało , że jacyś debile wybili nam szybę w aucie i próbowali dostac sie o schowka. Na szczęście nic nie ukradli no ale kłopotów mamy sporo, M. siedzie teraz zamias w pracy to na policji no i trzeba bę dzie coś z tą szybą kombinować szybko, ale i tak w nocy auto będzie musiało pod blokiem stać z dziurą...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie aż mnie skurcz złapał:(

jesli chodzi o termin porodu to ja tez bym chciala troszke wczesniej urodzic;-) zebym do swiat jakos doszla do siebie:tak: nio, ale jak to bedzie zobaczymy;-) pewnie i tak wszelakie przygotowania swiateczne spadna na mezusia, nio ale choc troche chcialabym mu pomoc.. nio i pewnie rodzinka to tym razem nas bedzie odwiedzac, a nie jak to jest zawsze my ich.. a kurcze narazie o tym nie mysle, bo coraz bardziej sie stresuje:zawstydzona/y:

ja tez bym chciala urodzic jakis tydzien lub dwa wczesniej ale to chyba ze wzgledu na to ze wesele mojego siorki jest w czerwcu i nie wypada nie przyleciec a on nie poleci sam bo przeciesz nie zostawi mnie tu samej, a tak poza tym to ja ja b lubie i z checia "pobawilabym" sie na jej weselichu co prawda jego nie moge strawic, poj**

kainkas to nie mialas milego dnia miejmy nadzieje ze wszystko sie wyjasni i drogo nie wyjdzie naprawa

reklama
hej babeczki

Bluebell - wszystkiego najlepszego!:happy:

aniolek, klucha - powinno się Wam oberwać za pisanie o Magnum:-p teraz to i ja muszę zapasik w zamrażarce zrobić .....:baffled:

aniolek - ja mam to samo, niezależnie co robię wieczorem padam bez sił

kokoszanka witaj!

też mi się syndrom gniazda włączył - ale jak na złość jesteśmy totalnie bez kaski:sorry2: zakup auta, ubezpieczenie dwóch aut, rachunek za gaz, rata kredytu + niania, i jesteśmy pozamiatani:sorry2: no byle do marca, a narazie ziemniaczki, kapusta i chleb z masełkiem :-D

Do góry