reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

U mnie zakaz praktycznie od początku z małymi przerwami kiedy wszystko było ok, a potem ta szyjka i skurcze wiec znowu zakaz. Myślę, że od 38 t już sobie pozwolę, bo porodzie to faktycznie nie wiadomo kiedy będzie ochota...

Dziewczęta moja pralka przeżyła domestos bez szwanku :) Było sporo piany ale nie wylatywała. Teraz tylko jeszcze trochę śmierdzi tym domestosem więc najpierw wrzucę do prania jakieś nasze rzeczy, a później dopiero dzidziusiowe:tak:

reklama
Ja się też jakoś obawiam tak drastycznych środków, tym bardziej że mam pralkę na gwarancji jeszcze przez 3 lata...

ja przestalam krwawic po 5 tygodniach i na drugi dzien swietowalismy z T ale ochote na sex mialam juz na drugi dzien, tyle ze ja bylam po cc po naturalnym pewnie dluzej trzeba czekac.

ja kupilam domestos ale boje sie go wlac do pralki,

Laseczki ja polecam jednak w dalszym ciagu Ace....w koncu uzywa sie go do prania ciuchow...i nie za duzo, pol szklanki, nie wiecej...Domestos jednak straszliwie smierdzi...a po przeplukaniu radze jednak nie wrzucac prania, tylko puscic jeszcze raz na gotowanie pusta pralke...w zyciu nie ryzykowalabym Domestosem...

Witajcie,czy moge do was dolaczyc ? termin na 26 kwietnia.mam juz coreczke 7,5 roku i po wielu latach staran bedzie druga coreczka:-) mam 33 lata i mieszkam w Northamptonshire.

skunkanka dobrze, że o ACE mi przypomniałaś... chyba będzie rozsądniej :D tylko jeszcze gdzie ta instrukcja od pralki grrr chciałabym wyczyścić filtr a nie wiem jak otworzyć klapkę :p

reklama
hejka:rofl2::rofl2:
późno dzisiaj się odzywam ale chciałam doczytać zaległości a przy Marlence to trudno ( z przerwami)
Bluebell wszystkiego naj naj:-) zdrowej dzidzi i łatwego porodu:rofl2:

Co do syndromu gniazda to u mnie na maxa się objawia. Ciuszki wyprane poprasowane i poukładane z pomocą męża:rofl2: torbe dzisiaj mam zamiar zacząc pakowac ( na wszelki wypadek) tylko łapcie musze kupic ...
Wchodze co chwile do pokoiku dzidzi a mam lezeć..

Do góry