reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

aaa zapomnialam napisac o tej ostsnio rozpakowanej mamusi z marca to smiac mi sie chce bo podczytywalam troche ich watek i ona tam dzien przed wyjazdem do szpitala pisala ze poszaleli troszke z mezem i bylo super tylko ze teraz boi sie ze mogla tym wywolac porod:-);-)
a potem esemesowala do dziewczyn z bb z porodowki;-):tak:
fajny sposob ale to znak ze musimy uwazac kwietnioweczki:sorry2::blink:

reklama
smieszne ale prawdziwe, sex przyspiesza porod, my z mezem mamy od ostatniej wizyty zakaz bo po malej przyjemnosci strasznie skurcze mi sie nasilaly.
a w pierwszej ciazy to po takim figlowaniu(maz wyjezdzal w delegacje)po 2 dniach byla juz Jula:-D
teraz to sie smieje z mezem ze dopiero dzien przed terminem na cos sobie pozwolimy

Ostatnia edycja:
Śnieg w lubuskim to faktycznie jak na zamówienie na zimowe ferie... u moich rodziców w Łodzi śnieżek też spadł ale dzieciakom się i ferie właśnie skończyły :p

Ja mam zakaz cała ciążę to mnie nie dotyczy.
Ale dziewczyny,teraz się trzeba trochę wstrzymać,aż będzie można już rodzić.Myślałam,że wiecie,hehehe.

Ja mam zakaz cała ciążę to mnie nie dotyczy.
Ale dziewczyny,teraz się trzeba trochę wstrzymać,aż będzie można już rodzić.Myślałam,że wiecie,hehehe.

ja mialam zakaz przez pierwsze 3 msc. a potem juz moglam tylko ze ostatnio nie mialam ochoty a teraz jak wrocila to muj powiedzial ze mu dziwnie bo mam taki duzy brzuch:crazy: ale jeszcze go zmusze ale tak kolo 37-38 tyg bo wtedy to male bedzie moglo juz wyjsc:-D

Witam wszystkie kwietniówki!!!! Coś więcej napiszę troszkę później dużo napisałyście przez sobotę i niedzielę:-D:-D

reklama
najbardziej mnie przeraza to jak mi znajoma powiedziala ze dopiero 5 mscy po porodzie odzyskala jako taka ochote na sex. ciekawe jak to bedzie wiadomo kazda z nas jest inna

Do góry