reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

to ja przy was kochane wychodze na niesamowitego lenia bo wstalam jakas godz temu. po sniadanku zasiadlam do czytania bo naskrobalyscie sporo.
malea super wyniki gratuluje

reklama
No my już po obiedzie: zupa pomidorowa i gulasz z ziemniaczkami :tak:

Moja córcia spała dziś do 10 :szok: w nocy niespokojnie spała i wierciła się okropnie, pewnie dlatego. Też ją jakieś choróbsko dopada, puki co katarek i kurujemy się.

Stiuart Malutki bo tak ochrzciłam naszego synusia :-D:-D od jakichś 3 dni tak się rozpycha że aż brzuszek pięknie się wybrzusza :-) lubię to.

Witam nową kwietnióweczkę.

A co do wózka to my już byliśmy nastawieni na zakup x-landera i....
Mąż przyniósł wózek po Natali z piwnicy,, wyprałam, umyłam calutkiego, po wyschnięcu poskładałam wszystko do kupy no i miałam go na allegro wystawić no bo po co nam 3 wózki :szok: i....
Żal mi się zrobiło bo całkoem dobry jest i ma torbę dla noworodka i przekładaną rączkę :eek: więc mówię do męża "a może zostawimy ten wózek bo jakoś mi go żal :confused2:" no i tak staliśmy i gapiliśmy się w niego :szok:
Doszliśmy do wniosku ze nie będziemy kupować nowego bo ten dobry jest a przeszło tysiak zostaje w kieszeni :tak: A jak mały podrośnie to kupimy wypasioną spaceróweczkę.

3 wozki??? a czemu az tyle??
to moje pierwsze dziecko bedzie wiec mozesz m nie uswiadomic :)

Puki co mamy 2 :-D wielofunkcyjny i spacerówkę. Ten dla synusia byłby trzeci :szok: dlatego ten "stary" chciałam sprzedać. Puki co zostaje bo po renowacji doszliśmy do wniosku że nam go szkoda :tak:;-)

Więc się nie martw nie musisz aż tylu kupować :-D

Hej,Blubell,ku ruj się.
Kurcze martwię się,że mi ten kaszel na szyjkę zaszkodzi:no:
Frezja,ja jeszcze nie przyniosłam.ale nie sprzedałam wcześniej wózka,bo mi o szkoda było.w końcu moje słoneczko w nim tyle czasu jeździło i takie tam:-p
A teraz doszłam do wniosku,ze tamten sie super sprawdzał,więc co z tego,że są nowocześniejsze.I też z tysiąc w kieszeni zostaje:tak: Z tym,że ja juz mam 3 wózki:-p ten pierwszy duży wielofunkcyjny,spacerówkę małą dla starszaka i jeszcze miałam taki byle jaki po domu (żeby uśpić czy coś,a nie wnosiłam spacerowego wózka na 4 piętro,tak wtedy wymysliłam:sorry:).

Witam malagosiak:-)

ja tez zostaje przy swoim starym wozku, jest w swietnym stanie i szkoda mi bylo sie go pozbyc.

juz po pracy ide obiadek konczyc bo rano zaczelam a potem bieganina bo babciach:-)niech sie ciesza babuszki ze przyjdziemy.
mlody kopie jak oszalaly, chyba chce mnie wykonczyc:-D
u mnie dopiero dzis znowu woda zaczela leciec dwa dni na mineralnej wszystko robilam, prania to sie nazbieralo jak bym z miesiac nieprala i pralka chodzi od rana nonstop:-)

chwile mnie niebylo a tu tyle nadrabiania, milego dzionka:tak:

hej dziewczyny, wlasnie wrocilam z badan i zakupow, jutro wizyta u gina i wkoncu musialam je zrobic:zawstydzona/y: ja tez zostawiam sobie wozik po olku dla maluszka, sprawdzil sie, jest w super stanie, wiec mysle, ze kaska zaoszczedzona zostanie wykorzystana na inne cele:tak:. oczywiscie musialam cos kupic dzidzi i znowu wrocilam z jakimis bodziakami, kocykiem i koszuleczkami, a i zrobilam sobie przyjemnosc, kupilam sobie spodenki i bluzeczke i strasznie zadowolona jestem:-D. olek wlasnie spi i ja sie wyciagnac ide. za wszystkie chore trzymam kciuki, zeby jak najszybciej przeszlo( sama do nich naleze:zawstydzona/y: i mam juz dosc kaszlu) ide cos zjesc, bo dzidzia rozrabia i upomina sie o jedzonko:tak:

ja mój sprzedałam w sumie o stówkę taniej niż kupiłam;-) w b. dobrym stanie był więc żal mi było trzymać no i nie cierpię trzymać rzeczy już niepotrzebnych
została mi całkiem fajna spacerówka i tak myślę, żeby tylko taki z gondolką kupić i za pół roku sprzedać dalej:tak:

a z innej beczki - czy któraś z Was bierze tardyferron (żelazo) ? i jak się po nim czuje? - bo ja fatalnie jak wezmę to wieczorem nic nie przełknę, najwyżej herbatę i mdli mnie strasznie - więc ostatnio jadam 2 śniadania, mały obiad (bo już mi sie robi kiepsko) i na tym koniec:baffled:

reklama
Do góry