reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

malagosiak.p witamy i zapraszamy:-) gratuluje syneczka;-) kolejny chlopak na kwietniowkach sie ujawnil:-D hi hi
Gabi to dobrze, ze juz choc ciupke lepiej sie czujesz.. miejmy nadzieje, ze szybko dojdziesz calkowicie do siebie:-)
koga to pociesz sie tym, ze ty juz jeden zakup wozka masz za soba, a sa dziewczyny zielone w tym temacie;-) tak jak ja na przyklad:baffled: na allegro wozki ogladam regularnie, pare mi sie podoba, ale boje sie zamowic przez neta, bo chyba bym go wolala na zywo zobaczyc najpierw;-)
a mnie chyba tez cos rozklada.. taka slaba sie czuje, ze szkoda gadac, a do tego katar:baffled: ledwo troche mi przeszlo, a tu znowu:baffled: ja to mam jakiegos pecha.. a nic mnie tak nie wkurza jak kapiaca "woda" z nosa bezmala jak z kranu:crazy:

reklama
malagosiak.p witaj i rozgość się:-)

Co do wózków to ja też jestem totalnie zielona ale na pewno najpierw będziemy oglądać w hurtowni na żywo, a potem ewentualnie zamawiać dany model przez internet. Podobnie z fotelikiem, bo dobrze jest wcześniej przymierzyc do auta podobno.

Nie dawajcie się tym wirusom, duuużo zdrówka dla wszystkich!!!

malagosiak.p witaj wśród nas
Gabi oby jak najszybciej ta choroba Ci przeszła, trzymamy kciuki

A ja juz po zakupkach, po śniadanku i kawce, za chwile się szykuje i wychodzę, czeka mnie wizyta na poczcie:no: iii odwiedziny u babci :-):-):-)

Miłego dnia ślicznotki

i ja sie witam przy sniadanku i kawce!

małgosia witaj wsród nas!zobaczysz jak fajnie popisac z nami:-)

nenius wróciłas! ciesze sie!

aha dzięki za przypomnienie -zawsze mam problem i zapominam a moja babcia jest cudowna...i będzie prababcią hihi:-)

nadii1 to ja ci wspolczuje tej wizyty na poczcie:tak: my ostatnio 2 dni z rzedyu bylismy z mezusiem odbierac paczke i musielismy sie niezle wyczekac:baffled: stado moherow przed nami:baffled: ja na szczescie siedzialam, ale mezus musial stac i kolejki pilnowac, bezmala jak za komuny:-D hi hi

z tym wózkiem mam pewien plan - najpierw kupujemy samochód - gdzieś za tydzień - w hurtowni te, które po wzięciu do ręki są ok przymierzamy do bagażnika w nowym samochodzie no i zamawiamy przez neta :-D - możliwe że używany
poza tym chcę fotelik maxi cosi bo to są dobre produkty no i musi wpinać się w wózek - wiec liczba producentów wózków zostanie poważnie ograniczona:-D

Uff,poczytałam,trochę po łebkach:zawstydzona/y: ale pisałyście duuużo przez dwa dni.
Nie mam teraz siły odpisać.
Ja zdycham bardzo dalej:wściekła/y:
Tak krótko z tego co pamiętam,to swędzenia brzucha ani puchnięcia na tym etapie ciąży nie wolno bagatelizować.Jedno i (lub) drugie może być objawem groźnej cholestazy !!!Nie musi,ale trzeba badanie krwi zrobić.Brzuch może swędzieć,bo się skóra rozciąga.Nogi mogą puchnąc ze zmęczenia.Ale dziewczyny to koniecznie trzeba sprawdzić !!!
No,chyba, mi lepiej skoro się mądrze:-p
Najgorzej z tym kaszlem.
Buziaki.Na razie.Pa.
Didi,ja ma takie imię jak nick:-D
Dziękuje,że się o mnie martwiłyście:tak:
Pa.

Hej Babeczki!
Witaj Malgosiu! - masz troszkę do poczytania, o nudzie nie ma mowy.
Gabi fajnie, że już wróciłaś - silna babka jesteś :-)
Ja po wczorajszym goleniu M padłam, choć już z przyzwyczajenia parę razy wstawałam i sprawdzałam bieliznę :eek:, to już do końca zostanie moją ciążową psychozą :baffled:
Zaraz przyjdzie teściowa zrobić obiadek - zapowiedziała zraziki :-p
Co do wózka, to może uda mi się pożyczyć gondolkę, bo na później, to mam po Emi.
Bubasku - fajnie, że humorek wrócił - i nie wychodź dziś jak nie musisz, bo u nas bardzo ślisko :tak:. M dzwonił z pracy, że lodowisko na drogach.

reklama
Do góry