reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Witam wszystkich serdecznie:-)
My też się niestety dalej kurujemy :-( Cóż taki okres trzeba go jakoś przetrwać. Co do wózków uważam że fajne są x-landery i z tego co wiem można tam zamontować fotelik maxi-cosi. Moim zdaniem bardziej sprawdzają się te z pompowanymi kołami niestety w Krakowie w większość miejc wcale nie jest tak prosto wjechać wózkiem:-( ale ile ludzi tyle opini pewnie na temat wózeczków:-) Mam dzisiaj strasznego lenia a tu obiadek trzeba ugotować...Życzę dużo zdrówka dla wszystkich.

reklama
Gabi fajnie,ze sie odzywasz, ale przerazilas mnie z ta padaczka????:szok::szok::szok::szok:boze uwazaj na siebie !!kurde lezy dziewczyna w domu i sie z lozka przeziebia!jak pech to pech!
Wiitam moja imienniczke Malgosie (chociaz ja nienawidze jak ktos uzywa tej formy imienia:baffled:)--rozgosc sjie,bedzie fajnie:-D
ja w sumie w stanie okropnym---cala noc nieprzespana,glowa peka,katar i takie tam,niech ktos mnie dobije,plisss
podziwiam laski ktore o 8 melduja ze sa juz po zakupach,obiad ugotowany,dziecie nakarmione---respect.Dobra to ja ide sie pzrebrac z pizamy i kawke robic

zabcia812 a ty juz wiesz gdzie bedziesz patrzyla za wozeczkiem?? rozgladalas sie cos??
bluebell to ja tez poprosze o kawke, jesli mozna;-):-) hi hi taka cos sie niedorobiona czuje, ze juz chce, zeby bylo jutro..

Dziewczyny zdrowiejcie szybko!

A ja szczęście wózek po M zostawiłam i nie muszę myśleć:-D

Mam tak samo :-D, chociaż nie powiem, marzyłby mi się lepszy jakiś, taki do którego można by wpiąć fotelik...no ale skoro mam to nie będę już zmieniać (chyba że mi sie nagle jakaś totalna gratka trafi ;-), w co nie bardzo wierzę)

Dziewczyny ale jestem dzisiaj szczęśliwa :-):-):-) miałam robiony jeszcze raz test obciążenia glukozą 75 g i po 2h wynik 98 :tak: czyli idealnie :-)
Gdyby nie to, że diabetolog nie przyjąłby mnie na skierowanie od samego gina, to nie poszłabym do lekarza ogólnego a ten nie zleciłby powtórki badania i nadal byłabym przekonana, że mam cukrzycę uhh...

Dziewczyny ale jestem dzisiaj szczęśliwa :-):-):-) miałam robiony jeszcze raz test obciążenia glukozą 75 g i po 2h wynik 98 :tak: czyli idealnie :-)
Gdyby nie to, że diabetolog nie przyjąłby mnie na skierowanie od samego gina, to nie poszłabym do lekarza ogólnego a ten nie zleciłby powtórki badania i nadal byłabym przekonana, że mam cukrzycę uhh...

Świetny wynik, gratuluję :tak:

reklama
malutka_z_krk23 ja mam wózeczek po Gabrysi i niestety nie stać Nas na to aby kupić nowy. Mam coneco http://www.allegro.pl/item534766336_wozek_v3_coneco_08_spiwor_2xfolia_wysylka_wwa.html ogólnie jestem z Niego zadowolona jak na swoją cenę super sprawą jest to że spacerówkę można przekładać. Jak jest paskudna pogoda przydaje się to. Ale zmieniłam bym w Nim przednie kółeczka przez to że nie są pompowane i mniejsze czasami się ciężko manewruje. Znajomi kupowali x-landera w entliczku lub na allegro ale z odbierem osobistym zależy kto:-p czasami trafiają sie super promocje ale to już trzeba mieć szczęście. W entliczku jakbyś kupowała takie większe rzeczy to krzycz o karte stalego klienta bo jest 5% jednak przy wiekszych zakupach coś tam zostaje w kieszeni aczkolwiek ogólnie mają tam raczej drogo.
Kurcze rozpisałam się...:-)

Do góry