malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
z tych moich nerwow zapomnialam Bubasku zyczyc ci zdrowka mam nadzieje, ze sie wykurujesz i do jutra choc troche ci przejdzie;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ania_g21, Spaczyna widze, ze macie roznice w wynikach.. niewiem jak wam to wytlumaczyc najprosciej i fachowo, ale z tego co sie orientuje wynik ani powinien byc podzielony przez 18.. to chyba zalezy od sprzetu na jakim wykonano badanie.. moj tata np ma glukomet taki, gdzie sam musi otrzymany wynik podzielic wlasnie przez to 18.. zabardzo niewiem z czego to wynika, bo nigdy mnie to wsumie nie interesowalo.. niechce wprowadzac was w blad, ale jakby to 118mg podzielic na 18 to wychodzi 6,55.. i wtedy by pasowalo z normami Spaczyny.. hmm.. chyba troche to zakrecilam:-zawstydzona/y:
a ja wlasnie sie troche zdenerwowalam chodzi o szczeniaki ktore wydalismy.. dziewczyna, ktora je wziela powiedziala narzeczonemu, ze to sa czyste i rasowe psy nio i on dzwonil i sie wypytywal o to i mu powiedzialam prawde tak jak jest, czyli ze nie sa rasowe itd.. nio i teraz sie martwie co z nimi bedzie, czy w takim razie nie beda chcieli sie ich pozbyc:---(