reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

dzien dobry wszystkim:-)
ja znowu nie wyspana.. powtorka z rozrywki oczywisice:wściekła/y: szczeniaki budzily mnie mniej wiecej co godzine i teraz czuje sie fatalnie:baffled: nio i cos mi sie wydaje, ze juz tak dzien w dzien bedzie, poki one beda z nami mieszkaly..
Gabi mialas racje, to swietna lekcja przed maluszkiem, tylko ze ja po 2 dnich wymieklam:zawstydzona/y:
koga to ja ostatnio chodzilam do sklepu z jedna reklamowka i kupowalam tylko tyle ile sie do niej zmiescilo, wczoraj tez jedna siatke sobie wzielam;-) i tez po sklepie chodzilam z malym koszyczkiem, tylko, ze sobie go pchalam i nie czulam tego ciezaru:zawstydzona/y:
sylvii nio to gratuluje;-):-) same dobre wiesci.. synus zdrowy, duzy, tylko sie cieszyc:-)
szczesliwa, gosiaczek1973 dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty:-) oczywiscie czekamy na wiesci;-)
Bubasek mnie jak ostatnio chorobsko rozkladalo, mezus kupil mi oscillococcinum i faktycznie mi pomoglo, a jest bezpieczny w naszym stanie:-) nio oczywiscie zdrowka zycze, bo przeciez swieta tuz, tuz:-)

reklama
kobitki kochane jetsem po usg :-) dalej jest dziewczynka!mamy film jak w brzuszku skacze jak kopie ssie paluszka -a buzke ma sliczą - mąż sie nawet dopatrzył, że usta po nim hihi serduszko zdrowe, wszystko w porządku! jestem taka szczęsliwa!poxniej wkleje fotkę a teraz uciekam na zakupy...

gosiaczek trzymam kciuki za twoje dzisiejsze usg!:-)

Witajcie!
Mnie dzisiaj gardło boli, myślicie, że można coś ssać na to? Rano miałam ogromną kluchę :wściekła/y:

Dzisiaj to nic nie robię, a jutro chyba pojdę po prezenty, wszak to niedziela handlowa :-)

Miłego dnia życzę :-)

Hej laski.Hmm,pewnie do świąt szykujecie.Ja kolejny dzień w wyrku.W domu syf.Chłop się nie wyrabia ze wszystkim.Po za choinką to nic nie mamy.Zaraz mnie to leżenie do szału doprowadzi.:wściekła/y:Także mam prośbę,jak za rok między pieluchami,cycoleniem,gotowaniem,układaniem klocków,będę latać ze ścierą przy dwójce dzieci i narzekać,to mi przypomnijcie,że mi się leżenie do góry brzuchem nie podobało:tak:
Miłego weekendu.
Czekam na dobre wieści z wizyt.Pa.

szczesliwa- super że wszystko jest ok:-)

my juz tez po usg- duża dziewczynka nam rośnie- w 25 tyg. ma 837 g. I z pomiarów ma troszkę zawyżony obwód brzuszka:(( Lekarz twierdzi zeby sie niby nie martwić ale ja oczywiście się denerwuję. No i pepowina jest zawinięta wokół szyi ale to sie podobno jeszcze też może zmienic. Ech.. jakiś dziwny ten dzień:( Chyba pogoda działa na mnie tak pesymistycznie.

Idę sobie zrobić naleśniki, moze mi się humor poprawi...

Pozdrawiam!!!

Ostatnia edycja:
nio i ja juz po zakupach:-):-):-) znowu nakupowalam niewiadomo ile:baffled: ale dzis sie wycwanilam;-) skorzystalam z okazji, ze deszcz nie pada i poszlam po auto, ktore ostatnio musielismy zostawic pod kfc bo wysiadly wycieraczki:-D hi hi takze dzis moglam kupic niewiadomo ile, bo transport byl.. nio tylko teraz czekaja w aucie na tragarza, bo mezus w pracy;-)
nio i kupilam mu wkoncu ten prezent:-):-):-) wychodzilam sie jak glupia za bluza, ktora mu sie kiedys podobala, ale nie bylo wtedy rozmiaru na niego.. nio, ale wkoncu sie udalo, mam nadzieje, ze on nie zmienil zdania;-)nio i jeszcze mu kupilam prezent od synusia:-) takie slodkie bodziki z napisem "kocham swojego tate";-) tylko niewiem komu wieksza radche zrobilam.. mezusiowi czy sobie, bo mi sie te bodziki strasznie podobaja.. byly jeszcze z napisami o mamie, babci, dziadku, nio ale, zeby mezus nic nie mowil, ze kolejne bodki mu kupilam (bo mamy juz tyle ciuszkow, ze nam sie do komody nie mieszcza) to postanowilam wykorzystac okazje jego imienin:-D hi hi
szczesliwa, martulka1982 super, ze juz po badaniach i ze wiesci dobre:-)

Ja prezencik mojemu M kupiłam wczoraj...wasi maja imieniny a mój we wtorek ma urodziny ;-) Prezenty popakowałam tylko sobie żadnej garderoby na święta nie kupiłam.Niepotrafie nic sobie kupic jak moj M ze mna nie pójdzie.On zawsze cos fajnego wynajdzie,a wraca dzis wieczorem... chyba wkoncu zabieram sie za sprzatanie bo juz od godziny próbuje ale czytałam co u was :zawstydzona/y: Teraz juz nie mam wyjścia!!!Do roboty.
Gratuluje dziewczyny ze wszystko dobrze po Usg.Ja ide 29.12.Buziaki

reklama
Do góry