Agnieszka_Wojcik
Zaciekawiona BB
to znowu ja jestem tu nowa. nie znam sie jeszcze tak na tej stronie ale mysle ze bedzie lepiej. JA tez ostatnio nie umiem spac. . ostatnio dowiedzielismy sie ze bedzie syn.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szczesliwa- super że wszystko jest ok:-)
my juz tez po usg- duża dziewczynka nam rośnie- w 25 tyg. ma 837 g. I z pomiarów ma troszkę zawyżony obwód brzuszka( Lekarz twierdzi zeby sie niby nie martwić ale ja oczywiście się denerwuję. No i pepowina jest zawinięta wokół szyi ale to sie podobno jeszcze też może zmienic. Ech.. jakiś dziwny ten dzień Chyba pogoda działa na mnie tak pesymistycznie.
Idę sobie zrobić naleśniki, moze mi się humor poprawi...
Pozdrawiam!!!
kobitki kochane jetsem po usg :-) dalej jest dziewczynka!mamy film jak w brzuszku skacze jak kopie ssie paluszka -a buzke ma sliczą - mąż sie nawet dopatrzył, że usta po nim hihi serduszko zdrowe, wszystko w porządku! jestem taka szczęsliwa!poxniej wkleje fotkę a teraz uciekam na zakupy...
gosiaczek trzymam kciuki za twoje dzisiejsze usg!:-)
ja jakos nie mam swiatecznego nastroju, mamy juz choinke i troche zakupow. a reszta to nie wiem . dzieki za przywitanie .:-):-):-)wreszcie bedzie z kim pisac dopiero od wczoraj mam internet .a jestem ciagle sama bo maz w pracy .nasz syn bedzie mial na imie kamil
Ja się zobowiązuję przypomnieć!Także mam prośbę,jak za rok między pieluchami,cycoleniem,gotowaniem,układaniem klocków,będę latać ze ścierą przy dwójce dzieci i narzekać,to mi przypomnijcie,że mi się leżenie do góry brzuchem nie podobało
Agnieszko witaj wśród nas i gratuluję synka! :-)to znowu ja jestem tu nowa. nie znam sie jeszcze tak na tej stronie ale mysle ze bedzie lepiej. JA tez ostatnio nie umiem spac. . ostatnio dowiedzielismy sie ze bedzie syn.
Ja też przez pierwsze dni oglądałam płytkę non stop i pokazałam już chyba całej rodzinie, więc doskonale Cię rozumiem :-)A ja non stop ogladam nasza Simran na dvd. Kurcze pewnie powiecie ze walnieta jestem ale to takie slodkie...