reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

czesc kobitki :-)

ja znów pospałam ale widzę że macie podobnie z spaniem...

ja dzis idę czegos poszukac kiecki lub tuninki na swięta co by wyglądac :-)a pogoda mie nie nastraja...bo deszczowo i z chęcią bym w domciu została...ale swieta cosraz bliżej ooo i apier na prezenty musze kupic zapakowac prezenty bo mój cudny mężulek lubi szperac i szukac:-D

reklama
nio a ja dalej walcze z sennoscia:baffled: nie mam sie jak polozyc, bo ciagle cos.. od rana to juz tyle stresow sie najadlam, ze az niechce myslec co jeszcze do wieczora sie przydarzy:-(
chyba najbadziej mnie wkurzylo pismo z banku do meza:baffled: mielismy kiedys karte kredytowa w citibanku, ale ostatnio z niej zrezygnowalismy i myslelismy ze bedziemy mieli spokoj z bankami.. od ponad pol roku z tym bankiem nie mamy nic do czynienia, karta miala byc nieaktywna a tu sie okazalo, ze cos jest nie tak.. przyszlo pismo, ze na karcie jest prawie 2 tys dlugu:wściekła/y: bardzo ciekawe to jest wszystko, bo niby osttnia tranzakcja byla zrobiona 9.12 i ktos "wyciagnal" z konta 400zl:wściekła/y: oczywiscie do banku sie nie idzie dodzwonic, a jak juz sie dodzwonimy, to akurat nikogo kompetentnego, kto moglby udzielic inf nie ma w poblizu.. poprostu super prezent na swieta:-( maz chodzi taki nabuzowany, ze szkoda gadac.. ja staram sie nawet niepokazywac po sobie, ze mnie to troche ruszylo, bo niechce zeby sie o mnie martwil, bo wiem jak on przezywa teraz wszystkie moje stresy:-(
nio ale mezus zadbal o troszki o poprawienie mi humorku i jak co 19. kazdego miesiaca dostalam czerwona rozyczke;-):-) co miesiec wlasnie w ten dzien dostaje roze, bo wlasnie 19 sie poznalismy pare latek do tylu;-)
nio nic zmykam narazie, bo jakos nie mam glowy ani do pisania, ani do czytania.. chyba pozniej wpadne i poczytam, bo zaleglosci troche mi sie pewnie narobi..
nio nic dziewczynki zycze wam cieplego dzionka, w ta paskudna pogode, ktora jak widze nie tylko mnie nastawia pesymistycznie do swiata:-)

Hej,a ja witam z wyrka.Na dworzu biało,ale nie ma kto z dzieckiem wyjść.:zawstydzona/y:
Chłop wyjechał,będzie w nocy.W domu syf,bo nic kompletnie nie sprzątane od 2 tyg.
Pospać to też bym sobie chciała,tylko dziecko ma inne zdanie.
Na humorki,zachcianki itp. nie mogę sobie pozwolić po prostu.
No,ale ważne,żeby dzidzia w brzuchu posiedziała jak najdłużej.
O i tyle.
Malutka,taka nocka to wprawka przed macierzyństwem haha..A bankiem się nie przejmuj,pewnie pomyłka.
Hmm,nie odpiszę wszystkim,bo dziecko się już nudzi.Buziaki.pa.

didi nie mogę ze śmiechu :rofl2::-D:rofl2: dopiero wstałam, bo całą noc nie mogłam zasnąć i udało mi się dopiero po 9-tej rano :dry: miałam zamiar na to ponarzekać, ale teraz mam taki świetny humor że hoho :-D 3 razy oglądałam i muszę przyznać że najlepsze jest to klaskanie w dłonie Twojego M. na początku i jego pozycja na końcu ;-) nie no, idę do kibelka bo się posikam :-D

... a jak Cię na lasso przyciąga :-D padnę zaraz ;-)

Ostatnia edycja:
witajcie
wszystkim wyspanym i nie wyspanym brzuchatka zycze milego dnia...:tak:
ja juz od wtorku na wyspie..musze zrobic liste na zakpy i czas przygotowania zaczac do Świąt no i do ślubu...sama nie wiem od czego zaczac a mam mea wielkiego lenia...ehh..musze jeszcze buty kupic do sukinki i bolerko z futerka abym niezamarzla tego mojego waznego dnia..

ale mam dla Was cos milego ..nasz rodzinny Świateczny ęlfowski taniec..tak dla poprawy humoru
ElfYourself by OfficeMax - Powered by JibJab

świetne naprawde super nawet lepsze od mojego mikołaja:-D:-D

Santa Yourself - Turn yourself into a dancing Santa

a czemu ten mikołaj ma dłonie zamiast twarzy? :-D

o już ma śliczną usmiechniętą buźkę :-) muszę też cos takiego zrobić i powysyłać znajomym :tak:
Kasiu, Tomku i Julko też Wam życzę Wesołych Świąt :-)

nie ma to jak wejść na bb z "samego rana" :-D i poprawić sobie humorek :-)

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczynki.

Ja dziś od rana zasuwam ostro, miałam o 8 klientkę na pazurki a potem sprzątałam w domu, jakiegoś powera dostałam dzisiaj więc korzystam póki mi się chce.
Wczoraj przyszedł fotelik samochodowy i do wózka który zamówiliśmy na allegro i jestem bardzo zadowolona, nowy kosztuje prawie 400 a my wylicytowaliśmy go za 100 i z przesyłką mamy go za 120, jest zupełnie jak nowy, no i dzisiaj przyszła też paczka z ciuszkami dla Juniorka i też jestem szczęśliwa, fajne rzeczy za śmiesznie małe pieniążki. Więc teraz zostało do kupienia naprawdę mało rzeczy, pościel, wanienka i kosmetyki, no i pieluszki tetrowe i pampersiki. Super.

Jutro na 11 mamy wizytę u gin, doczekać się nie mogę.

didi i aniolek20k powiem wam kobitki, ze te tance mi troche humor poprawily, bo troche ciezko z nim dzisiaj;-) a tu posmialam sie troche do monitora, ze az mezus na mnie dziwnie patrzyl:zawstydzona/y:
Gabi moj maz to samo powiedzial:-D hi hi ze mialam okazje sie przekonac jak to bedzie od kwietnia wygladalo;-)nio a ja troche przerazona jestem szczerze mowiac:baffled: mam nadzieje, ze to ta dzisiejsza noc byla tylko taka pokrecona, bo na dluzsza mete nie wyrobie przy tych szczeniakach;-) jesli chodzi o bank, to pomylka jest napewno i w poniedzialek tak akurat na swieta pojdziemy powalczyc o swoje, bo napewno nie zamierzamy tego placic.. nio ale wiadomosc nie zadobra i troche mi cisnienie podniosla.. nio i jeszcze mi do glow wpadla to wczorajsza choinka;-) bo moja tez by dzisiaj wyladowala na ziemi.. jeden z pieskow zainteresowal sie kabelkiem od lampek i "troche" zabardzo pociagnal.. lapalam ja w locie, bo by go chyba zabila jakby tak na niego spadla:baffled:

reklama
Do góry