malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
^kawka^ nic sie nie przejmuj.. nie jestes jedyna mamusia na tym forum, ktora poki co nie ma zielonego pojecia o opiece nad dzidzia;-) my z mezusiem tez czekamy na pierwszego bobaska i poki co nasza wiedza w tym temacie nie jest zbyt duza.. nio tylko u nas jest ten plus, ze ja mam 4miesiecznego braciszka a mezus 4 miesiecznego szwagra;-) nio i praktyki mozemy sie na nim uczyc hi hi choc powiem szczerze, ze jak byl taki malenki, to nawet na rece sie go balam wziasc, zeby mu krzywdy nie zrobic.. ostatnio jak bylismy u nich to mialam przyjemnosc zmienic pierwszego pampersa hi hi jakos mi poszlo, bo tata stal nademna i mowil co i jak robic, nio ale jak sie przy tym upocilam to tylko ja wiem;-) nio a wiadomo on ma juz 4 miesiace, wiec nie jest juz taka kruszynka z jaka wracasz ze szpitala.. raz probowalam mu zalozyc skarpeteczki i to tez jest nie lada sztuka;-) nio ale mam nadzieje, ze instynkt nas pokieruje i bedzie dobrze..
nio a ja wlasnie wrocilam ze sklepu i kupilam sobie mandarynki i ogory kiszone, bo tak zescie o nich pisaly, ze mnie smak zlapal:-) hi hi zrobie miksa i znow mi sie ogorkow odechce na jakis czas ja na szczescie wody spod ogorkow nie pije, za to patrze dziwnie jak moj T to robi;-)
nio a piszac o tych rachunkach i wyplatach przypomnialyscie mi, ze po pieniadze mam jechac.. a kompletnie o tym zapomnialam.. wczoraj jak powiedzialam kierowniczce, ze nie przyjade po peniadze, to powiedziala, ze jestem perwsza osoba, ktora nie odbiera pieniedzy w dniu kiedy sa do odebrania:-) bo zawsze wszyscy czekaja na wyplate.. nio a ja nie mialam natchnienia wczoraj na wychodzenie z domu i nawet wyplata mnie nie ucieszyla wsumie mialam plan, ze jak dostane pieniazki to kupie cos synusiowi, nio ale nie czuje sie na silach na chodzenie po sklepach..
nio a ja wlasnie wrocilam ze sklepu i kupilam sobie mandarynki i ogory kiszone, bo tak zescie o nich pisaly, ze mnie smak zlapal:-) hi hi zrobie miksa i znow mi sie ogorkow odechce na jakis czas ja na szczescie wody spod ogorkow nie pije, za to patrze dziwnie jak moj T to robi;-)
nio a piszac o tych rachunkach i wyplatach przypomnialyscie mi, ze po pieniadze mam jechac.. a kompletnie o tym zapomnialam.. wczoraj jak powiedzialam kierowniczce, ze nie przyjade po peniadze, to powiedziala, ze jestem perwsza osoba, ktora nie odbiera pieniedzy w dniu kiedy sa do odebrania:-) bo zawsze wszyscy czekaja na wyplate.. nio a ja nie mialam natchnienia wczoraj na wychodzenie z domu i nawet wyplata mnie nie ucieszyla wsumie mialam plan, ze jak dostane pieniazki to kupie cos synusiowi, nio ale nie czuje sie na silach na chodzenie po sklepach..