reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
teraz wszystkie martwimy się co u Gabi, a mi ostatnio tak wpadło do głowy, ze nenius tez się dawno nie odzywała, a ostatnio pisała, ze coś choroba ja łapie.. i tak siedzę i myślę, czy z dziewczynami wszystko ok..
I ja o dziewczynach myślę. I też nie wiem co z nenius. Mam nadzieje ze Daria wyzdrowiała. I nie odzywa się z braku czasu. Tak samo Gabi.
Ale w stresie jestem strasznym.

Mi się całkiem dobrze spała. I śniło mi się ze urodziłam cudnego synka. Był taki maciupki. Wzięli mi go na chwilkę zabrali i umyli. A potem go ubierałam w ciuszki. Czapeczkę taka maciupką, śpioszki, i skarpetki. I się rozczulałam nad każdym ciuszkiem. :-) Ale był taki śliczny maciupki. och.. ja się już doczekać nie mogę jak zobaczę swojego dzidziusia.

Też się ostatnio zastanawiałam co z nenius się dzieje, że sie nie odzywa. A teraz jeszcze Gabi....
Nie sądziłam, że tak mnie to forum wciągnie, szczerze mówiąc nigdy wcześniej nie udzielałam się na żadnym, a teraz widzę że faktycznie można się uzależnić... na szczęście to taki pozytywny nałóg :-)
malutka Ty to masz przeboje z tymi szczeniaczkami, ale przynajmniej nie jest nudno, a pomyłki każdemu sie zdarzają, a kobietom w ciąży szczególnie;-)
marys fajniutki taki sen z maluszkiem:-)

Margaret80 masz racje, teraz jakos sie nie nudze i faktycznie odkad mamy szczeniaki czas mi jakos szybciej plynie:-) mam jakies zajecie w koncu, bo tak to jak mezus byl w pracy to ogladalam tv na okraglo, a teraz juz nie mam tak czasu.. wczoraj uswiadomilam sobie, ze zaniedlugo wkrocze w 6 miesiac ciazy, a jeszcze niedawno wydawalo mi sie, ze to jeszcze kupa czasu;-)
nio a co do naszego "forumowego nalogu" to mysle, ze nie jest zly;-) fajnie pogadac z kims, kto przezywa cos podobnego do mnie, poczytac jak u innych dziewczyn mija okres ciazy itd..:-)

hej kochane
widze ze Gabi milczy ..zaczynam sie denerwowac...moze ja zostawili na obserwacji w szpitalu juz takie mysli mi przychodza do glowy

a ja wlasnie wrocilam z wizyty w szpitalu..dzidzia zdrowa i wstydzliwa..ale w koncu udalo sie ja podgladnac ..hehe:-D bedzie DZIEWCZYNKA

Przydałaby nam się teraz ta lista kontaktów - ktoś skrobnąłby sms-a i dowiedzielibyśmy się co u Gabi. Martwię się że gin mógł ją do szpitala wysłać..:sorry:
Napisałam do dziewczyn z maja 2005, może mają z Gabi kontakt i się czegoś dowiedzą.
A Nenius chyba pisze tylko z pracy, więc może jest teraz na zwolnieniu i się nie odzywa.

Didi gratulacje córci i super że zdrowiutka!!! :-)

Malutka jak widzisz takich nałogowców jak ty to forum jest pełne. Ja sobie teraz nie wyobrażam pierwszych miesięcy zajmowania się Czarkiem bez cennych rad i doświadczeń dziewczyn z forum:tak:

didi gratulacje! :-) No to dziewczynki zaczynają się nam ujawniać :-)

szopka to cudnie ze pomyślałaś o tym by napisać do majówek. Mam nadzieje ze nic złego się nie stało i że zaraz Gabi się odezwie i nas wszystkie uspokoi.

wiedzą, wiedzą!! już Wam piszę :-)
to treść wczorajszych smsów od Gabi :-)

"hej, u mnie ok, kochane jesteście, że się martwicie, tylko za internet nie zapłaciłam (i odłączyli), siedzę sama. M śpi, a tu ani neta ani tv"

"wizyta ok, co nie znaczy, że nie wynajduję sobie powodu do zamartwiania. szyjka sie nie skróciła, łożysko już prawidłowo ułożone, tylko w serduszku nie udało się wszystkiego zobaczyć i do ponownej oceny, ale najważniejsze rzeczy ok. dzidzia waży 380 g i nadal nie ma siusiaka. mam się oszczędzać dalej, ale bez lekarstw. pozdrów dziewczyny "

reklama
Do góry