reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Frezja jesteś cukiernikiem z zawodu czy z zamiłowania?:szok::-) - podziwiam chęci i umiejętności - z tego co wiem to pączki są bardzo pracowite.

Martwię się co tam u Gabi, bo chyba się jeszcze nie odezwała po wizycie?:baffled:

Cukiernikiem nie jestem :-) w ciąży mi tak odbiło :-D chleb sama piekę, ciasta eksperymentalne, teraz pączki i to pierwszy raz :tak: .

O Gabi już myślałam jak te pączki wklejałam, bo jak tu weszłam to myślałam że już coś napisała :dry:

Moje kochane witam was.Zastanawiam sie i martwie co z Gabi...Rano miała wizyte i cisza.Nic nie pisze.
A mnie jakies choróbsko łapie.Gardło boli jak cholera,do tego w nocy nos miałam zawalony.A miałam nadzieje ze mi sie nic juz nie przypałęta.Strarałam sie uważać na siebie i malenstwo.:zawstydzona/y: Echhh...

Hej dziewczynki ,
ja właśnie wróciłam z holenderskiego i stwierdzam, że ten język jest nie do nauczenia i jest beznadziejny...:baffled: Jestem padnięta, więc mówię Dobranoc :tak:

Gabi kochana daj znać, bo się wszystkie martwimy. Buźka

reklama
Dobry wieczór dziewczynki! :-)
Frezja napatrzyłam sie na te twoje pączki i też mi ślinka leci :-) mam również skłonności kulinarne podczas ciąży hihi cały czas bym coś gotowała albo piekła ciasta, ale za to nie mam ochoty tego jeść :baffled: jak sobie wymyśle "zrobie karpatke" to zjadłabym odrazu całą blache a jak już ją zrobie to mi się nie chce jeść :-(

Kurcze laski co tam z Gabi bo od rana się nie odezwała... kurcze mam nadzieję że wszystko ok.

Do góry