reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Kurde jestem zła że wcześniej nie umówiłam sie z Gabi bo przecież mieszkam od niej dosłownie 500 m niecałe.A ja czuje sie chyba coraz gorzej...nie wiem czy nie mam gorączki.:/

didi gratuluje córeczki

ania_g21 termometr i zmierz, gorączka powyżej 38, 5 może być groźna dla dziecka, lepeij wez apap albo paracetamol i letni prysznic.

malutka zazdroszcze ci tych szczeniaczków, uwielbiam pieski i kotki, szczególnie takie malusie - rozkoszne są

gabi - napędziłas nam stracha, ale dobrze ze wszystko ok u ciebie, trzymaj tak dalej

mi otatnio dokucza bezsenność, nie śpie całymi nocami, mączące to strasznie.
i niech mnie ktos kopnie i zmobiluzuje do tego remontu...

Didi gratuluję córeczki !!!!!
Nie piszę tu często ale zaglądam codziennie albo kilka razy dziennie nawet :))) i też mi się udzielił niepokój związany z wizytą Gabi u lekarza....Ale jak widać wszystko w porządku :))))) Na szczęście :))))

Dziewczyny widzę, że nie jestem sama z kiepską nieprzespaną nocą :( Ja najpierw się tłukłam po łóżku a jak w końcu zasnęłam to śniły mi się takie bzdury,że masakra. Byłam w szpitalu na patologii i rozmawiałam z jakimiś dziewczynami , że na USG wyszło, że będę mała trojaczki a teraz pokazują mi tylko jedno dziecko !!!! Ze snu wynikało, że lekarze bez mojej zgody usuneli mi dwoje dzieci i zostawili tylko jedno !!!!!!!! A co najgorsze to ja byłam nawet z tego zadowolona bo myślałam,że z trójką i tak bym sobie nie dała rady !!!!!!!!!
Obódziłam się przerażona i zmeczona całą nocą.... Odprowadziłam cókędo szkoły i jeszcze raz się położyłam i dopiero wtedy porządnie się wyspałąm :)))))
Te nasze sny pokazują jak my się martwimy i ciągle myślimy o tych naszych maluszkach :))))

Didi gratuluję córuni:-)

Gabi ufff cieszę się, ze u Ciebie wszystko ok.

A ja z największą przyjemnością dopisuję się do grona kwietniówek , które noszą w brzuszku synka:tak: Jestem przeszczęśliwa!!!!
Z dzidzią jest wszystko ok, rosnie zdrowy, wierci sie jak szalony:-)
Ja mam prawdopodobnie infekcję w moczu ale to nic poważnego, czego nie dałoby się wyleczyć. Wizyta kontrolna za dwa tyg.

Tak wiec czekamy na Mateuszka!!!! Jupiiii

reklama
A ja zaraz będę wsuwać ryz z jabłkami :-) Tylko muszę jeszcze zapiec :-)
Wy jesteście takie sprytki kulinarne to i ja doszłam do wniosku ze może coś se przygotuje. A że jestem leniwiec w ciąży więc zrobienie ryżu to juz u mnie sukces :-)

Do góry