Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
Dziewczyny, jestem przerażona, dziś rano wstałam i jak zwykle poszłam do toalety i ... zaczęłam plamić , bardzo delikatnie i to plamienie poawia się tylko jak jestem w wc, wześniej pojawiło się dwa razy w niedzielę, też przy korzystaniu z wc (bo tak to wkładka zawsze jest czysta) ale wtedy nie dodzwoniłam się do mojego gina, a gdy w poniedziałek plamienie ustało, nie zawracałam mu już głowy, ale dziś gdy tylko się to powtórzyło, od razu chwyciłam za telefon, po krótce mu powiedziałam o co chodzi, pytał co biorę, zakazał współrzycia - ale z tym to akurat nie mam poblemu, bo na ostatniej wizycie 2 tyg. temu powiedział, że szyjka mi się skróciła, i żeby się ograniczyć w tych sprawach, kazał wypoczywać i zaprosił mnie na wizytę, 18 - 18:30 jestem przerażona, i strasznie mi smutno, boję się, że coś nie tak. Mój P. mówi że wyolbrzymiam, i że pojedziemy, tylko żebym się nie martwiła, a ja już paczkę chusteczek chyba wypłakałam. Wszystkiego się dowiem dziś, strasznie się boję, dobrze że chociaż tu mogę się wam wyżalić, bo kto mnie lepiej zrozumie jak nie kobiety w tym samym stanie.
A to czekanie do 18 to największa katorga w moim życiu do tego jestem jeszcze sama w domu, więc różne myśli mi się gromadzą w głowie, boję się:---(.
A to czekanie do 18 to największa katorga w moim życiu do tego jestem jeszcze sama w domu, więc różne myśli mi się gromadzą w głowie, boję się:---(.