reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam w ten słoneczny ale zato strasznie zimny poranek:)
Napoczatek gratuluje wszystkim ktore poznały płec dziecka:)ja niestety jeszcze nieznam bardzo wstydliwy dzidzius i podejzewamy z mezem ze kolejna dziewczynka bo sie chowa:)
Jestem szczesliwa, wszystko wydaje sie storazy lepsze niz bylo:) Wczoraj swietowalam moje urodzinki z rodzinka sama upieklam torta wyszedl palce lizac a dzis jade z ciezarna przyjaciólka na lapke winka do ulubionej restauracji ale najpierw na zakupy do sklepu ciazowego:)

Ale cos mie niepokoi mam 7 miesieczna suczke i od rana niewychodzi z koszyka nawet na spacerek rano niechciala wyjsc ani jesc i pic tylko zerka swoimi ciemnymi slepiami i tak lezy, chyba maz bedzie musial z nia do weterynarza pojechac, bo zaczynam sie martwic.

Zycze wszystkim udanego dnia:)

reklama
Hej,

Aniołku wszystkiego naj, naj!!!

Nicea witaj :)

Wczoraj była u nas lekarka na kontroli no i Daria zdrowa ufffffffff tylko pytanie na jak długo bo pediatra przy okazji obejrzała mnie no i infekcja wirusowa jak nic . Mam zakaz wychodzenia z domu Dostałam leki - na których przy haśle ciąża napisane jest, żeby przed zastosowaniem skonsultować się z lekarzem a potem, żeby nie stosować bo nie ma wystarczających badań czy coś takiego. No i trochę się boję , ale biorę. Lakarka godna zaufania, pediatra, przepisuje leki nawet noworodkom więc chyba wie co i jak. W aptece powiedzieli, że jak lekarz mówi, że jest ok to znaczy, że leki bezpieczne. No w każdym razie boję się, żeby nie było gorzej więc się leczę. Gardło mi przeszkadza, nie mogę oddychać bo zatoki mi zachodzą + boli mnie oko, które całe jest czerwone (oczywiście na oko krople też mam). No i to tyle u mnie...

Ps. Dzisiaj kończę 20 tygodni
[dblpt])
[dblpt])
[dblpt])

bardzo dziekuja za zyczonka
nenius ja bym jeszcze leki z ginem skonsultowala, bo ostatnio bylam chora mialam silne zapalenie tchawicy i lekarz wypisal mi leki wlasnie takie dla dzieci a ginekolog mnie opieprzyl ze nic bez konsultacji z nim niemoge brac bo jestem w ciazy zwlaszcza jesli pise skonsultuj sie z lekarzem. i od tamtej pory nic niebiore najpierw dzwonie do gina i on mi zmienia leki bo te co rodzinny wypisuje niby bezpieczne ginekolog twierdzi ze zaszkodza

Aniołku wszystkiego naj, naj z okazji urodzinek :-):-):-)!!!

Nicea witaj wsród kwietnówek :-)

a ja wpadłam sie przywitac z ranka :-):-):-)

nenius ja też dzisiaj kończę 20 tygodni, więc mamy termin chyba na ten sam dzień. Ja mam na 7 kwietnia.

Jutro idę na wizytę do gina i mam nadzieję, że powie mi kto przebywa w środku.
Trochę się martwię bo odebrałam wyniki z badań moczu i krwi, krew dobra ale z moczem coś nie tak, liczne bakterie. Miałam jeszcze badanie na obecność przeciwciał ale wynik ujemny, tyle dobrze, mojemu maleństwu nic nie grozi. Chodziło o konflikt serologiczny.

Witam!

U nas dzisiaj paskudna pogota leje i wieje a ja jakos dzisiaj sie czuje niezbyt i w pracy wszystcy chorzy:crazy: i chyba zaczyna mnie coś brać:baffled:

nicea111 witaj!!

Aniołu wszystkiego najlepszego.

Nenius to dobrze że z Darią juz ok, a te lekarstwa skontaktuj ze swoim ginem bo jakby coś sie działo to powie że trzeba było sie z nim skonsultować a wiesz lepiej chuchać na zimne!!

pozdrawim

Hej,witam z wyrka:happy2:
Aniłek wszystkiego naj naj:tak: Ale winko:sorry2:
Ewka,jak bakterie to powtórz badanie, a najlepiej od razu zrób posiew.I tak Ci gin zleci,a szkoda czasu.Na posiew się czeka trzy dni.Bakterii w moczu nie wolno bagatelizować.
Nenius,dobrze,ze chociaż córcia zdrowa.Z lek. zadzwoń do gina,albo chociaż sprawdź na liście dozwolonych w ciąży (z dwóch pierwszych grup moga być,z dalszych trzeba się zastanowić).
Dobra,kończę i dalej układam układanki z moim mądralą :-D
Pa.

reklama
Witam w poniedziałek!!!

U mnie dziś piękne słońce, aż chce się żyć. Więc spacerek długi mam dziś przez cudną pogodę zagwarantowany.:-)

Aniołek wszystkiego naj naj z okazji urodzin!!!!:happy:

Do góry