reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Hej.
Po informacji Kluchy nie mogłam nie wejść na BB...
Malutka trzymam kciuki, oby poszło szybko i bez komplikacji!

A dzisiaj ja z Gają będziemy sławne, udzielałyśmy wywiadów wszelkim obecnym mediom na otwarciu fontanny :) ciekawe czy nas nie wytną...

Buziaki dziewczyny.

reklama
Przynoszę dobre wieści.
O 11.45 Malutka urodziła drugiego synka Adrianka.
Młodzieniec waży 2970g i mierzy 51 cm.
Niech się chowa zdrowo i szczęśliwie! :-)

Gosha to może w internecie będzie można Was zobaczyć daj znać... :tak:
I fajnie, że się tutaj odezwałaś. :-)

Malutka WIELKIE GRATULACJE DRUGIEGO SYNKA!!! Dużo zdrówka dla WAS!

czyli szybko poszło :)

Zaraz poszukam informacji to wkleję linka (jak coś znajdę oczywiście)
http://www.tvp.pl/gorzow-wielkopolski/aktualnosci/rozmaitosci/bamberka-znow-tryska-woda/4737205

http://poczta.kam.pl/~studio/archiwum/2011/062202fontanna.html ta w zielonej bluzce to ja...

http://www.tvp.pl/gorzow-wielkopolski/informacja/informacje-lubuskie/wideo/22062011/4737778
od około 14 minuty

O i jeszcze tu: http://rmg.fm/2011/06/trysnela-woda-z-fontanny/
tu mówię jako ostatnia :)

Ostatnia edycja:
Gosha fajnie jest was zobaczyć, Gajusia ślicznotka, Ty pieknie wyglądasz :D ostatni link mi nie chodzi.

A jak Gajunia?

pozdrawiam z Poznania - znow szkola... mam nadzieje, ze ostatni :p

Hej :)
Nadii Gaja w porządku, szaleje i daje w kość strasznie... tylko mnie coś gardło zaczyna pobolewać, a to u mnie dziwne... ten ostatni link u mnie idzie tylko tam niżej trzeba nacisnąć na "posłuchaj relacji".

Dziś znów trzeba iść na działeczkę, bo zarosła okropnie... mam mnóstwo truskawek, porzeczek (czerwonych i czarnych) i ogórków... normalnie hurtownię mogę otworzyć... a za dwa tygodnie zacznę handlowac cukiniami... nie wspominając o papryczkach chilli tez w ilościach hurtowych, które dojrzeją pewnie w sierpniu...

Cześć. :-)
Gosha to u Ciebie obrodziło... To pakuj co się da w słoiki, w zimie będzie jak znalazł, i najlepiej smakują własne przetwory z własnej hodowli. :tak:

I fajnie wyglądałyście w TV, Gajka śliczna a z Ciebie super babka na żywo. :-)

Trzeba w końcu iść spać.
Dobranoc. :-)

Gosha to ja zazdroszczę truskawek, bo u nas w sklepach już prawie nie ma... a jak są to cena kosmos, teraz czekam na jogody aż będą tańsze i marze o pierogach....
Zdrówka dla Ciebie i buziaki dla Gajki

Hej :) ależ się urobiłam wczoraj... wszystkie mięśnie nóg, pleców i brzucha czuję... ale działeczka wypielona calutka :)

MaDunia dzięki :) tylko pamiętaj to tylko pierwsze wrażenie ;-) właśnie robi się konfitura z czarnej porzeczki, dżemy z truskawek już w piwnicy, dzisiaj zamroziłam 1kg truskawek w całości i prawie 1,5 kg musu z truskawek :) tak to jest jak się ma 72 szt ogromnych krzaków :) a na zbiór w następnym tygodniu czekają jeszcze czerwone i białe porzeczki (będą pyszniaste marmolady).

Nadii u mnie też się już truskawki kończą, może ze 2 kg jeszcze zbiorę do końca "sezonu", za to zaczęły się ogórki też w ilościach hurtowych, ale od kiszenia specjalistką to jest moja mama, więc ja się nawet nie zabieram, tylko małosolne robię :)

reklama
Do góry