reklama
4 rowerki???? to normalnie na allegro sprzedawac hihi
u nas zabawki sie nie powtarzaja ale my mamy zwyczaj ze jak jedziemy do kogos na urodziny zawsze dzwonimy co dziecko by chcialo lub czu to juz ma i jak do nas jechali to to samo robili wiec luzik bluzik
co do slubu to jeju jak ten czas leci
zostalo jeszcze do zalatwienia ciasta i tort autokar ale to dopiero jak bede miala wszystkich potwierdzonych owoce ale to dzien przed kupie i kwiaty ale to 3 tyg przed bo dzwonilam do kwiaciarni aaa no i mojego gajerek jeszcze wiec juz juz
wodka stoi w domu a kilka win kupie tu i w pl bo mam tu ulubione wiec skoro jedziemy autem to wezme stad
pogoda u nas do douy nic mi sie nie chce
dopije kawcie i w koncu pujde sie przebrac z pizamy
u nas zabawki sie nie powtarzaja ale my mamy zwyczaj ze jak jedziemy do kogos na urodziny zawsze dzwonimy co dziecko by chcialo lub czu to juz ma i jak do nas jechali to to samo robili wiec luzik bluzik
co do slubu to jeju jak ten czas leci
zostalo jeszcze do zalatwienia ciasta i tort autokar ale to dopiero jak bede miala wszystkich potwierdzonych owoce ale to dzien przed kupie i kwiaty ale to 3 tyg przed bo dzwonilam do kwiaciarni aaa no i mojego gajerek jeszcze wiec juz juz
wodka stoi w domu a kilka win kupie tu i w pl bo mam tu ulubione wiec skoro jedziemy autem to wezme stad
pogoda u nas do douy nic mi sie nie chce
dopije kawcie i w koncu pujde sie przebrac z pizamy
klucha ja tez jestem zwolenniczka tego typu prezentów - zadzwonic zapytac ale tescie wiedzac ze dzieciaki juz cos maja to i tak musza kupic bo od nich jest naj ;/ chciałamsprzedac ale b sie uparł zeby zostawic bo jak zapytaja to co?? to sprzeany i wio bezsensownych prezentów nie potzrebujemy
och slub kiedy to było??? jak wszytsko załatwiałąm to byłam przerazona a teraz milo wspominam i chciałabym jeszcze raz to przezyc a Hania bedzie niesc obraczki?? moj filip to by pewnie z nimi zwiał gzie pieprz rosnie
wpl całymi dniami ładnie a wieczorami burze :-) takie cos toja lubie
miłego weekendu
och slub kiedy to było??? jak wszytsko załatwiałąm to byłam przerazona a teraz milo wspominam i chciałabym jeszcze raz to przezyc a Hania bedzie niesc obraczki?? moj filip to by pewnie z nimi zwiał gzie pieprz rosnie
wpl całymi dniami ładnie a wieczorami burze :-) takie cos toja lubie
miłego weekendu
no wlasnie tak planuje aby to hanutek przylazla do oltarza z obraczkami pod opieka mojej i mojego chrzesniaczek ( sa w tym samym wieku) wiec raczej nie zwieje hihi
a wiesz mnie przeraza ilosc kasy ktora bedzie wydana na wesele no ale coz
u nas dalej leje wiec uwieziona w domu siedze no bo gdzie tu isc jak caly czas mokro i pada
zaraz do roboty smigam a teraz rozgladam sie za jakims miejscem coby na weekend pojachac z moim i hanutkiem
a wiesz mnie przeraza ilosc kasy ktora bedzie wydana na wesele no ale coz
u nas dalej leje wiec uwieziona w domu siedze no bo gdzie tu isc jak caly czas mokro i pada
zaraz do roboty smigam a teraz rozgladam sie za jakims miejscem coby na weekend pojachac z moim i hanutkiem
tez mi było zalwydac tyle kasy, ale to wyjątkowy dzin i nie powinno sie zalowac no to zycze zeby jednak Hania dotała do ołtarza bo bedziecie bez obrączek
w PL piekna pogoda, słońce tak daje ze człwiek brazowy sie robi ;-d my całymi dnaimi na działce a od piatku jak bedzie łądnie to zastajemy na wekend ciesze sie jak dziecko z lizaka
w PL piekna pogoda, słońce tak daje ze człwiek brazowy sie robi ;-d my całymi dnaimi na działce a od piatku jak bedzie łądnie to zastajemy na wekend ciesze sie jak dziecko z lizaka
nno to zazdroszcze nadal pogody bo u nas nadal pada wiec nigdzie nie lazimy a o opalaniu to moge zapomniec
mam nadzieje ze lato i do mnie zawita bo juz mam dosc takiej pogody
hanut spi a ja przed tv popijam winko
milego wieczorka
mam nadzieje ze lato i do mnie zawita bo juz mam dosc takiej pogody
hanut spi a ja przed tv popijam winko
milego wieczorka
nenius
Przyjaciółki 2008
Wszystkiego dobrego dla dzieciaczków w dniu ich święta!!!!!!!!!!
reklama
wita równiez spoznione ale naj dla maluszków z okazji dnia dziecka niech sie zdrowo chowaja bo to najwazniejsze
my po weekendzie na działce opaleni zmeczeni i padnieci ale co najwazniejsze bardzo zadowoloni choc pogoda - mega skwar ;/
uciekam sie domem troche zajac bo chyba ktos tu kieszkał jak nas nie bylo i rzecz jesna nie posprzatał ;/
my po weekendzie na działce opaleni zmeczeni i padnieci ale co najwazniejsze bardzo zadowoloni choc pogoda - mega skwar ;/
uciekam sie domem troche zajac bo chyba ktos tu kieszkał jak nas nie bylo i rzecz jesna nie posprzatał ;/
Podziel się: