reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam
wątek umarł smiercia naturalną ;/ szkoda;/

moze ktos sie odezwie ??

jak po urodzinkach maluszków?

my wiecznie na działce :) tazke odcieci od radioa telwizji , netu i wszytskiego ca na prąd :-D miłego weekendu zycze :-)

reklama
na tuska siemka
u nas po urodzinach luzik hanka ma zjezdzalnie i tone innych zabawek

ostatnio problemy z kompem mialam i ponad tydz mnie nie bylo

opowiadaj co u ciebie

u nas tez tona zabwek itd :p

w tym 4 rowerek :wściekła/y: ehhh uwielbiam takie prezenty no ale tescie to zawsze cos kupia bez sensu :-D

cisza sie tu zrobiłą straszna ;/ az szkoda ;/

klucha jhak przygotowania dla ślubu??

4 rowerki???? to normalnie na allegro sprzedawac hihi

u nas zabawki sie nie powtarzaja ale my mamy zwyczaj ze jak jedziemy do kogos na urodziny zawsze dzwonimy co dziecko by chcialo lub czu to juz ma i jak do nas jechali to to samo robili wiec luzik bluzik

co do slubu to jeju jak ten czas leci
zostalo jeszcze do zalatwienia ciasta i tort autokar ale to dopiero jak bede miala wszystkich potwierdzonych owoce ale to dzien przed kupie i kwiaty ale to 3 tyg przed bo dzwonilam do kwiaciarni aaa no i mojego gajerek jeszcze wiec juz juz
wodka stoi w domu a kilka win kupie tu i w pl bo mam tu ulubione wiec skoro jedziemy autem to wezme stad

pogoda u nas do douy nic mi sie nie chce
dopije kawcie i w koncu pujde sie przebrac z pizamy

klucha ja tez jestem zwolenniczka tego typu prezentów - zadzwonic zapytac :) ale tescie wiedzac ze dzieciaki juz cos maja to i tak musza kupic bo od nich jest naj ;/ chciałamsprzedac ale b sie uparł zeby zostawic bo jak zapytaja to co?? to sprzeany i wio bezsensownych prezentów nie potzrebujemy :-D

och slub kiedy to było??? jak wszytsko załatwiałąm to byłam przerazona a teraz milo wspominam i chciałabym jeszcze raz to przezyc :sorry2::-D a Hania bedzie niesc obraczki?? moj filip to by pewnie z nimi zwiał gzie pieprz rosnie :-D

wpl całymi dniami ładnie a wieczorami burze :-) takie cos toja lubie :p

miłego weekendu :)

no wlasnie tak planuje aby to hanutek przylazla do oltarza z obraczkami pod opieka mojej i mojego chrzesniaczek ( sa w tym samym wieku) wiec raczej nie zwieje hihi
a wiesz mnie przeraza ilosc kasy ktora bedzie wydana na wesele no ale coz
u nas dalej leje wiec uwieziona w domu siedze no bo gdzie tu isc jak caly czas mokro i pada

zaraz do roboty smigam a teraz rozgladam sie za jakims miejscem coby na weekend pojachac z moim i hanutkiem

tez mi było zalwydac tyle kasy, ale to wyjątkowy dzin i nie powinno sie zalowac :) no to zycze zeby jednak Hania dotała do ołtarza bo bedziecie bez obrączek :-D

w PL piekna pogoda, słońce tak daje ze człwiek brazowy sie robi ;-d my całymi dnaimi na działce :p a od piatku jak bedzie łądnie to zastajemy na wekend :p:p ciesze sie jak dziecko z lizaka :-D

nno to zazdroszcze nadal pogody bo u nas nadal pada wiec nigdzie nie lazimy a o opalaniu to moge zapomniec
mam nadzieje ze lato i do mnie zawita bo juz mam dosc takiej pogody
hanut spi a ja przed tv popijam winko
milego wieczorka

reklama
wita równiez spoznione ale naj dla maluszków z okazji dnia dziecka :) niech sie zdrowo chowaja bo to najwazniejsze :)

my po weekendzie na działce opaleni zmeczeni i padnieci ale co najwazniejsze bardzo zadowoloni choc pogoda - mega skwar ;/

uciekam sie domem troche zajac bo chyba ktos tu kieszkał jak nas nie bylo :-D i rzecz jesna nie posprzatał ;/:-D

Do góry