reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Cześć. :-)

Trochę mnie nie było, ostatnio zalatana jestem niemiłosiernie... :sorry2:

Gosha przytulam... :-(

AsiekZ dobrze, że Marcelek dochodzi do siebie. :tak:

Julian wczoraj miał zabawę karnawałową w przedszkolu i w poniedziałem musiałam szybko jakiś kostium spreparować. :-) Najpierw chciałam kupić gotowy, ale w sklepach nic fajnego nie było... :confused: Kupiłam w końcu materiał i w cztery godziny wyczarowałam strój smoka. Dzisiaj idę na spotkanie rodzicielskie i mam nadzieję, że dostanę trochę zdjęć z zabawy. :-)

No i w końcu chyba nadchodzi wiosna, rano na termometrze było 5°C a nie 0°C. Słońce pięknie świeci, ptaki śpiewają i zaraz drzewa się zazielenią... Aż chce się żyć... :-D

Miłego dnia. :-)

P.S. Poniżej zdjęcia mojego Smoka. :-)

Załączniki

• julian16.jpg
    julian16.jpg
    81 KB · Wyświetleń: 36
hej
co tu zacichlo
gdzie dziewczyny jestescie?

u nas piekna pogoda dzis byla.
przeszlam sie po sklepach w poszukiwaniu czapki z daszkiem dla Marcelka ale nic nie znalazlam, wszystko albo za duze albo za male.
ale za to kupilam mu 3 koszulki z krotkim rekawkiem i majciochy. u nas juz kolekcie letnia zaczeli puszczac. ale chcem jeszcze chwilke poczekac moze troche z cen zejda bo jak na razie strasznie drogo.
a i patrzylam mu sandalki juz na lato. i ku mojemu smutkowi te sandalki co mial w tamtym roku i byly takie super nie sa produkowane w jego rowmiarze ;( i chyba bede zmuszona mu kupic takie z odkrytymi palcami. ale jeszcze poszukam.

i tylko sie nie dziwcie ale u nas dzis bylo 19C i po porstu takie ciepelko ze ja w samym polarze chodzilam.

Witam po dłuższej przerwie :p

Madunia rewelka smok :) tylko pozazdrościć talentu :)

Asiek Z zdrówka dla Marcelka

Filip ostatnio gadatliwy sie troche zrobił i czasami juzmnie denerwuje:-D wiec boje sie co bedzie jak zacznie uzywac wiecej niz 15 słów:-D na nocnik nadal nie chce robic, uraz po sklejce cały czas ma ;/ Emilcia rosnie i nie daje sie juz popychac :-D takze meksyk opełna para :-D

miłego wieczorku zycze :)

reklama
klucha to mnie dobiłaś ;/u nas szaro buroponuro jak na jesień ;/ a było juz tak wiosennie ;) czekam i czekam bo na działkę mi sie juz pali :-D

Do góry