reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Stysiapysia jak super ze sie odezwałaś...pisz co u Ciebie...jakąmasz śliczną córeczke...

Moje Kochane.... u mnie teraz jest pięknie i ...wprost cudownie ... w sercu na zawsze pozostanie jednak widok mojego Aniołka... czuwał nade mną .... hmmm termin porodu mojej córeczki w tym roku róznił się tylko 7 dniami od poprzedniej ciąży ... Hania 27 marzec 2010, Gabrysia 4 kwiecień 2009.... dla mnie to jest chyba cud , i na pewno czuwanie Gabi nad swoją siostrzyczka.......jestem naprawde szczesliwa ... i poprostu świat jest cudowny!!!!!!

reklama
Moje Kochane.... u mnie teraz jest pięknie i ...wprost cudownie ... w sercu na zawsze pozostanie jednak widok mojego Aniołka... czuwał nade mną .... hmmm termin porodu mojej córeczki w tym roku róznił się tylko 7 dniami od poprzedniej ciąży ... Hania 27 marzec 2010, Gabrysia 4 kwiecień 2009.... dla mnie to jest chyba cud , i na pewno czuwanie Gabi nad swoją siostrzyczka.......jestem naprawde szczesliwa ... i poprostu świat jest cudowny!!!!!!
Wierzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny... Czasem po wielkim smutku pojawia się nadzieja i wielka radość... Cieszę się z Twojego szczęścia. :-)

Cześć. :-)

Julian przez weekend był trochę nieswój i w dodatku dostał wysypki na całym ciele. :confused2: Byliśmy dziś u pediatry i cętki mojego synka to infekcja wirusowa, za dwa-trzy dni powinny zejść. :-p A już się bałam, że to różyczka... Ten tydzień nie idziemy do żłobka, bo cholerstwo może przeleźć na inne dzieci. Pytałam też o kontrolę u okulisty i nie jest konieczna. No i wybieramy się do dentysty dziecięcego, bo Julian ma już 8 zębów. :-p

Idę szukać lustra nad komodę, w sklepach nic nie znalazłam to może w necie coś upoluję. ;-)

Miłego popołudnia. :-)

Ostatnia edycja:
stysiapysia ciesz sie szczęsciem, odkrywaj każdy usmiech na nowo każdego dnia...

szwedka jak u was, co dobrego słychać?

stysiapysia bardzo się ciesze ze tu zajrzałaś. Gratuluje promyka szczęścia :-):-)

A u nas kataru ciąg dalszy. Moj dziec po prostu jest alergik. W tamtym roku o tej porze chorował i teraz jes to samo. Z nosa mu sie leje. O od 2 dni doszła temp przez kolejne zęby i kaszel bo ta wydzielina mu zalega.
Mam nadzieje ze mu zaraz minie bo strasznie patrzeć jest jak dziec cierpi.

A u nas kataru ciąg dalszy. Moj dziec po prostu jest alergik. W tamtym roku o tej porze chorował i teraz jes to samo. Z nosa mu sie leje. O od 2 dni doszła temp przez kolejne zęby i kaszel bo ta wydzielina mu zalega.
Mam nadzieje ze mu zaraz minie bo strasznie patrzeć jest jak dziec cierpi.

Marys duzo zdrówka dla malucha!!!

Staptysia ogromne gratulacje!!!!

Nas choróbska na szczęście ominęły, była tylko 3 dniówka. A tak to siedzimy w domku, bo pogoda niestety nas nie rozpieszcza :crazy: no i wieje nudą. :dry:

Maryś, jak Mały? Coś pusto tutaj... Ja chorowałam, żołądkowe sensacje mnie dopadły, nic przyjemnego brrr. Jest już lepiej ale jeszcze nie do końca dobrze.

Witam Kochane!!

Dawno mnie tu nie było ale jakoś czasu brak:zawstydzona/y:
ciągle tylko praca i praca a w domu Lenka, ona to jest wulkan enerii:-D:-D
i tak sie dziwie że znalazałam czas na codzienną siłownie ale też jest to w biegu:-D
a tak poza tym to wszytsko wporządku, żadne choróbska nas nie dopadają, mamy duży apatyt do jedzenia, nocki przesypiamy także chyba już bedzie ok.

Man nadzieje że u Was wszytsko wporządku i odezwijcie sie coś

pozdrawiam

reklama
Hej!

Zazdroszczę tych samodzielnych, przespanych nocek...
U nas miłość do cycusia rosnie coraz bardziej.... :sorry2:

Na DDTVN konkurs na zdjecie uśmiechniętego maluszka!!! No mamy tu trochę cudownych śmieszków... :tak:

Do góry