reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hej!

U mnie nadal smutno, ryczę, jak widzę w parku spacerujące dzieci z babciami :-(
Dlaczego one mogą..... :-(

Jula budzi sie w nocy do 4-5 razy, rzadko bywają 2 pobudki - a wtedy jestem wyspana na maxa ;)
I chyba musze sie pogodzic z tym, ze tak bedzie dopoki cycujemy. I zastanawiam sie jak długo ją karmić, bo poprzednio Szymka tylko do roku karmiłam.
Też nad tym myślałam i doszłam do wniosku, że po lecie wezmę się za oduczanie od cyca. Bo ostatnio to łapie mnie za bluzkę, odciąga dekolt i domaga się cycusia... Nie mam zamiaru w lecie w golfach chodzić, więc narazie odpuszczam.

Szwedka - ogromniaste buziaki i najlepsze życzenia zdrówka, radosci, miłości i uśmiechu dla Twojej Majeczki!!!!!
Specjalnie weszłam dzisiaj żeby życzenia Wam złożyć i Zuzance Nadii:tak:

Hej hej ...znajoma mi powiedziała ze ktoś się o mnie tu u Was pytał ... a więc ja jestem !!!!!... Jestem mamą 4tygodniowej córeczki!!!!! i jestem bardzo szczęśliwa... będę do Was zaglądać częściej!!!

Cześć. :-)
Hej hej ...znajoma mi powiedziała ze ktoś się o mnie tu u Was pytał ... a więc ja jestem !!!!!... Jestem mamą 4tygodniowej córeczki!!!!! i jestem bardzo szczęśliwa... będę do Was zaglądać częściej!!!
Gratulacje! :-)

Znów trochę mnie nie było :zawstydzona/y:, ale na swoje usprawiedliwienie mam wyjazd do rodziców. :tak: Dziadkowie zachwyceni Julianem, a Julian nimi. Co prawda nie było zbyt wiele odpoczynku dla mnie, ale co tam - grunt, że rodzice byli szczęśliwi. :laugh2: Teraz powoli wracamy do normalnego, domowego trybu.

Miłego popołudnia. :-)

reklama
Do góry