reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Dziewczyny, mały szaleje jakby mu ktoś duracele wsadził i nie chce położyć się spać, ani w dzień ani na wieczór. Cwaniak nauczył się schodzić z łóżka i ucieka po pokoju :tak: Nie myślałam, że będzie tak szalał :-D Plus tego, że tak szaleje jest taki, że może w końcu odwołają nam rehabilitacje, bo cały czas czekaliśmy żeby zaczął chodzić, a on jak na złość na czterech :tak:A nie wiecie, czy Skunkanka rehabilituje jeszcze swojego małego?

U nas pada, a my jedziemy na weekend do teściów na wieś i mam nadzieję że będzie pogoda.

Dziewczyny a jest szansa na wątek zamknięty ?

Buziaki i odezwę się po powrocie!

reklama
marzenko gratuluje pierwszych krokow moja zaczela chodzic juz jakis czas temu ale ostatnio sie obrazila i znow wiecej raczkuje niz chodzi

u nas piekna pogoda od ponad dwuch tyg wiec malo mnie bo wiecznie na podworku jestesmy.
madzia dawaj jakies foty z indii

Skunkanka wywołana do tablicy się melduje:-p Marzenka przede wszystki gratuluję chodziarza - nie zaglądam tutaj, a popatrz, Ty sąsiadka praktycznie...:zawstydzona/y: Rehabilitację zakończyliśmy jakoś w listopadzie, nawet nie pamiętam dokładnie, to była seria Bobatha, więc lajtowo. Mieliśmy iść na kontrolę do durnej babki, ale jakoś tak wyszło, że nie poszliśmy, a generalnie asymetria się cofnęła.. Powiedz, bo nie doczytam pewnie wstecz.. na co się rehabiitujecie?

Marzenka - gratulacje za pierwsze kroczki!!! Moja już śmiga jak stara chodziara ;-):-D
Patewka - to ja na razie mam szczęście - Ania nauczyła się schodzić z łóżka tyłem, wchodzić jeszcze nie potrafi. Jak ją zostawię samą, grzecznie schodzi. Ale czasami się przy mnie droczy i staje przy brzegu i łazi... Także wolę pilnować :tak:

A pusto tu ostatnio rzeczywiście - jeśli się gdzieś delektujecie pogodą - dajcie namiary ;-) albo się podzielcie słoneczkiem ;-)

O Boziu kiedy ja znajde czas na nadrobienie.
Przedewszystkim witam was moje kochane.
My wlasnie przeprowadzilismy sie wkoncu na swoje; Simu biega ze hej; maz spelnil marzenie i otworzyl restauracje (bylo sporo biegania); dziecie podnioslo sie za modem USB i zepsulo...
Ech same zmiany....

Musze Was koniecznie nadrobic

Na zamkniety powrzucam fotki zaraz z Indii i z ostatniego spaceru mlodej

Dobranoc i do jutra

Skunkanka wywołana do tablicy się melduje:-p Marzenka przede wszystki gratuluję chodziarza - nie zaglądam tutaj, a popatrz, Ty sąsiadka praktycznie...:zawstydzona/y: Rehabilitację zakończyliśmy jakoś w listopadzie, nawet nie pamiętam dokładnie, to była seria Bobatha, więc lajtowo. Mieliśmy iść na kontrolę do durnej babki, ale jakoś tak wyszło, że nie poszliśmy, a generalnie asymetria się cofnęła.. Powiedz, bo nie doczytam pewnie wstecz.. na co się rehabiitujecie?

My też mieliśmy asymetrię, no ale u nas pani doktor powiedziała ze chce zobaczyć jak mały będzie chodzić, no i czekaliśmy na chodziarza. A ten jak na złosć tylko raczkował. W przyszły piątek wizyta i mam nadzieję, ze będzie po rehabilitacjach.:tak:

Ale u nas praży, ale ja akurat z tych ciepłolubnych:rofl2: My dzisiaj zmykamy do rodziców na działkę rozkładać basen:-)

pozdrawiam

Marzenka a gdzie robicie tą rehabilitację? Ty i jak my tak po sąsiedzku, to może na jaki spacer się strzaśniemy?? Bo ja z okolicy Tarnowskich :p

reklama
My rehabilitujemy się w Zabrzu Nasza rehabilitantka mówi ze wszystko w porządku i jej zdaniem można zakończyć, a pani doktor chce czekać. No ale mam nadzieję, że w przyszły piątek będzie koniec. :-)

Chętnie się spotkam :tak:

Zmykam do małego marudy, od wczoraj okropny :dry:

Do góry