reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

o ooo hohohoho jaka tu cisza!!

:confused::confused::confused:

a ja byłam u lekarza i mam wysoką anemie :baffled: i już nici mojego odchudzania musze troche poczekać

a my już trzydniówke przechodziłyśmy

pozdrawiam serdecznie

reklama
Hej,
długo nie odzywałam się bo padł nam komputer. No i troszkę trwała wymiana sprzętu.
Oj cisza tu okropna, myślałam że będzie tyle do nadrobienia a tu cisza :confused:

U nas mały nabawił się kataru, ale na szczęście pomogły kropelki do nosa i obyło się bez wizyty u lekarza

A tak to nudy spacerujemy i siedzimy w domu.

a mnie znowu nie bylo...kurcze mam tak zajety dzien ze nie mam czasu do was zajrzec. mala sypia tylko 2x po godzinie i tylko chce po dworzu chodzic. ech ale obiecuje ze sie poprawie

Witam laseczki!!

Wpadam sie przywitać w ten piękny dzień:-)

U mnie słonko dosłownie i w przenośni, jakoś tak dobry humor mam ostatnio aa i scudałam już 3kg:-D

A u nie ze spaniem jest tak że jak przy Lence są bacie to spi im 2x nawet po 2 godz. a jak ja jestem w domu to po godzince a nawet 40 min., roznie to była.

Ai musze sie pochwalić tutaj Lenka zaczęła wczoraj chozić i prawie był moj m i tak sie "puściła" coś pięknego;-):tak:;-):tak:;-):tak:

pozdrawiam
buźka dla dzieciaczków

Cześć

Ewelyn, przecież miałaś się nie odchudzać. Gratulacje dla Lenki!

U nas zdecydowanie lepiej, o trzydniówce zapomnieliśmy już, nawet apetyt powoli wraca. Zęby dawały do wiwatu ale dolna dwójka wyszła i jest ciut lepiej chociaż widzę, że kolejne zębiska mają ochotę ujrzeć światło dzienne.

HTML:
  nenius 
Cześć

Ewelyn, przecież miałaś się nie odchudzać. Gratulacje dla Lenki!

No tak ja sie nie odchudzam, ale pani doktor dała mi liste produktów co moge jeść i kiedy a że jest tam duzo owoców warzyw, ryb itp to mi sie schudło noi jem bardziej regularnie i to też chyba robi swoje, bo wczesnie to nie jadłam wciągu dnia jedynie śniadanie a potem jak wracałam z pracy to jadłam na fuull bo głodna byłam a teraz jem wiecej wciągu dnia i tak waga sama leci:-D:-D

Cześć. :-)
Dawno nic tutaj nie pisałam :zawstydzona/y:, ale regularnie zaglądam. Niestety ostatnie dwa tygodnie zakręcone były, wyjazd na cały miesiąc to jak mała przeprowadzka i calą masę spraw miałam do załatwienia. :dry: Teraz, po przyjeździe, mam trochę czasu więc będę częściej pisać. :tak:
Dziś piękna pogoda, słońce świeci, więc wybieramy się na spacer. :-) Wczoraj padało, przemokłam i humor miałam skopany przez resztę dnia. :dry:
Miłego popołudnia. :-)

reklama
no ja tez rzadko zaglądam:0
Hania mi choruje, ma katar , stan podgorączkowy, jakaś wysypka, kurcze nie wiem na co o uczulenie................ehhhhh no ale mam nadzieje ze jutro bedzie juz lepiej, dostała MECORTOLON N, zobczymy co bedzie jutro, oby lepiej i oby sie w koncu przespala porzadnie

Ma_Dunia to z wielkością liter poszalałaś normalnie no :))

miłego wieczoru życze

Do góry