reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Hej,

kraść wózek :wściekła/y:, nie no to już woła o pomstę do nieba!

U nas w miarę ok, przeziębienie jeszcze trochę trzyma, zwłaszcza dzieciaki, ale jakoś się trzymamy. Wczoraj imprezkę urodzinową zaliczyliśmy, D wybawiła się z dzieciakami tylko niestety siniaków na buzi się dorobiła od bliskiego spotkania z rogiem stołu.

reklama
Cześć
kraść wózek to chamstwo, że szok. A żeby tak łapa temu złodziejowi uschnęła :wściekła/y:
U nas tak strasznie kradną w ośrodku rehabilitacyjnym, wyprowadzają całe wózki, bo nikt nie zwraca uwagi na nic. Ze mną co tydzień chodzi mama w roli stróża ;-)

U nas ferie zaczną się dopiero za dwa tygodnie, ciekawe czy będzie jeszcze trochę śniegu, a trzeba przyznać że dziennie coś dosypuje.

Patewka śliczna ta twoja malutka. :-D Mój też tak się wspina po plecach, a najbardziej po moich

Pozdrawiam

Cześć. :-)
witam się w koszmarnym nastroju otóż buchnęli mi mojego "chicco for me" z klatki, sprzed samiuśkich drzwi, a chciałam tylko, żeby kółka obeschły ze sniegu
Totalne chamstwo. :wściekła/y:
Ja też zostawiam wózek na klatce, nie będę tego całego śniegu i błota wciągać do domu. :dry: Tylko, że mieszkamy w kamienicy, razem 9 mieszkań, domofon i bardzo czujni sąsiedzi ;-), więc jestem spokojna. A pozy tym w ubezpieczeniu mieszkania mamy też ubezpieczenie od kradzieży wózka, więc podwójnie jestem spokojna. :tak:

My już po żłóbku, Julian jak zwykle wybawiony i mega zadowolony. :-) Teraz próbuje zasnąć, ale jakoś idzie mu pod górkę. :confused:

Miłego popołudnia. :-)

Witam!!!

A cóż tu dzisiaj taka cisza?? Mam nadzieje że u wszytskich wszystko wporząku, tylko czasu nie macie:-)

ja siedzie w pracy i juz mnie tu trafia nic sie nie dzieje i wlecze sie ten czas agdzie tam do 16:-:)-(
głowa mnie coś boli chyba od patrzenia w ten monitor:cool:

pozdrawiam wszystkich cieplutko

witam i ja wczoraj bylam u okulisty i dzis juz odebralam okulary:szok: mam na minusie 0,75 wiec chyba zaczne je nosic tak porzadnie

hanut ma niezmierzone poklady energii bo jeszcze nie padla na drzemke ale za to jest zajeta ciumkaniem chlebka z maselkiem

ja za to na pogode nie moge narzekac troszku wieje ale nie pada i jest w miare cieplo, hanut wlasnie padla wiec mam czas na kawcie

reklama
A ja jako okularnica uważam (-4), że przy tak niskiej wadzie stałe noszenie okularów nie jest wskazane. Mięśnie oka przestają wtedy pracować i pogorszenie wady staje sie kwestią czasu. Do oglądania tv, kina czasami na ulicy proszę bardzo, ale na stałe IMO - nie.

A tak poza tym witam się popołudniową porą. Julcia usneła po wizycie u mnie koleżanki i jej malucha. Smiesznie było patrzeć na reakcję obojga dzieci :-)

Z lenistwa na spacer już drugi dzień nie wyszłam :zawstydzona/y: i teraz żałuję, bo przed południem pogoda była cudowna. .. a na jutro opady śniegu zapowiadaja :-(

Do góry