reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
hejka dziewczyny:)
co do ząbków ja używałam dentinox zel i bobodent. ale w sumie tak sporadycznie jak juz było naprawde źle i tak bolały mateuszka dziąsełka ze nic nie chciał jesc. W 6 miesiącu miał już 6 ząbków i taka dłuższa przerwa była aż do niedawna :tak: Jakoś tak w zeszłym tyg wyszła mu dolna dwójka i idzie kolejna więc zaraz już 8 ząbków będzie :)
zmykam, bo zaraz ksiądz rozpoczyna u nas bloku kolędowanie ;-) papa

witam Mamusie :-)
jestem mamą dwóch chłopców - rok po roku - Maksia i Olka :tak:
mogę czasem do Was zajrzeć? podzielić radością, smutkiem i doświadczeniem?
pozdrawiam!

pozdrawiam!
Witaj!!!
Nawet nie czasem, ale zapraszamy najczęściej jak Ci dwaj kawalerowie pozwolą :tak:
Pewnie nie jest lekko z dwójką tak małych urwisów? Choć z drugiej strony to musi być wspaniałe, razem się bawią, jeden drugiego uczy...

Co do ząbków... Ej, nie straszcie z tymi kiełkami :baffled:
My, tzn Ania :-D ma wszystkie jedynki, na górze lewa dwójka też już jest, chyba prawa szykuje się do wyjścia. Jak patrzę, to chyba sporo maluchów ma podobnie, tylko górne dwójki - albo lewe, albo prawe.

A moja kruszynka dzisiaj cały dzień mówi : Mama, mamamama...
Miód na serce :-) .... tylko że ona tak mówi nie tylko na mnie, na naszą kotkę TEŻ:sorry2::szok:
Zobaczymy jak powie w poniedziałek... na TATĘ :-D;-)

Śpijcie dobrze!

Cześć. :-)
pozdrawiam!
Witaj wśród Kwietniówek! :-)

Chłopaki mi posnęły, mały z nadmiaru brykania :-p, a duży przez chorobę. :dry: Julian przegnał chorobę tylko powędrowała w stronę rodziców: ja mam obłożone gardło i katar, a mój M nie nadaje się wogóle do życia. :dry:

Idę przypilnować muffiny, bo już piczenie dobiega końca. :-p

Miłej niedzieli. :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry