reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Cześć!
MaDunia - to moze na torta wpadniesz? Moja Mama jutro ma 53 urodziny i, chociaż ledwo żyję, zrobiłam jej. Jeszcze tylko rano polewa

Klucha, Nenius - dobrze, ze już lepiej. U mnie lepiej niż wczoraj, ale padam po całym dniu sama z Anią. Jednak przy chorobie, cokolwiek to jest, człowiek słabszy.

reklama
Za mną też słodkie chodziło i ...kupiłam eklerki ze śmietaną:)
Pomału padam z nóg, ale mam pytanie, czy któraś z Was nie dostała jeszcze okresu. Ja przez kilka miesięcy brałam AZALIĘ ale od początku listopada nic nie biorę a okresu jak nie ma tak nie ma. Fakt w nocy karmię piersią, ale od 29 czerwca 2008 r nie miałam okresu i nie wiem czy to normalne:(
Miłej nocki:))))))

Za mną też słodkie chodziło i ...kupiłam eklerki ze śmietaną:)
Pomału padam z nóg, ale mam pytanie, czy któraś z Was nie dostała jeszcze okresu. Ja przez kilka miesięcy brałam AZALIĘ ale od początku listopada nic nie biorę a okresu jak nie ma tak nie ma. Fakt w nocy karmię piersią, ale od 29 czerwca 2008 r nie miałam okresu i nie wiem czy to normalne:(
Miłej nocki:))))))

hejka laski!!!!

ja nie mam okresu, biorę nadal azalie i karmie 3-4 razy na dobę, teraz wezmę chyba taki zastrzyk na 3 miesiące, bo zaczęły mi się plamienia ( okres się dobija) i Azalia jest za słaba.

hej hej :-D:-D
ja tez jeszcze nie, ale nadal karmie jak noworodka - do 4 razy w nocy i 3 razy w dzien. Pewnie dlatego :blink:
Aha a co to za zastrzyk?
Diabliczko tort :-D? Wow! Pysznosci. Mamie złoż serdeczne życzenia

Edit: a to moje wczorajsze faworki , lepsze jednak sa kupne, chyba to dlatego, ze za malo bilam ciasto

Załączniki

• CSC_2605a.jpg
    CSC_2605a.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Pastewka śliczne faworki i napewno pyszne.
Aha a czy po tym zastrzyku można karmić piersią? Jak nazywa się ten lek?
Ja znów w pracy robię sprawozdania:) i pozdrawiam wszystkie mamusie i ich szkraby:)))))

Pastewka śliczne faworki i napewno pyszne.
Aha a czy po tym zastrzyku można karmić piersią? Jak nazywa się ten lek?
Ja znów w pracy robię sprawozdania:) i pozdrawiam wszystkie mamusie i ich szkraby:)))))

aga mozna karmić piersia przy tym zastrzyku a nazwy ci teraz nie podam , bo czekam na listonosza z recepta. Ale chyba w PL jest jeden taki zastrzyk,depo-provera czy jakos tak to sie nazywa. Kurcze tylko , że teraz poczytalam na necie i sa rozne opinie ........ co do samopoczucia po zastrzyku i takich tam, wiec jeszcze sie zastanowie.;-);-);-);-)

Aha - ja rozumialam ze to anty :-D
Aga faworki były ładne ale nie perfekcyjne w smaku.
Ja wczoraj skrecilam noge w kostce zbierajac na czwoakach paprochy z dywanu a do tego jakis cham ukrał mi buty sprzed drzwi:wściekła/y:

Witam się dziewczyny z wami i waszymi maluszkami.
Mnie dziś jakiś dół dopadł. To zapewne dlatego, że nie mogę być teraz przy małym kiedy dokucza wychodzący ząbek. On tam z opiekunką i płacze, a ja w pracy muszę siedzieć:-:)-:)-(

reklama
Ma_Dunia za mna tez chodzilo :-) wiec napieklam faworkow:tak: Zreszta pierwszy raz w życiu.
O żesz... :-p Chętnie trochę bym schrupała, ale tu ich nie uraczysz :dry:, a na samodzielne zrobienie to za dużego lenia mam. :sorry2:
MaDunia - to moze na torta wpadniesz? Moja Mama jutro ma 53 urodziny i, chociaż ledwo żyję, zrobiłam jej. Jeszcze tylko rano polewa
Bardzo chętnie, na pewno będzie paluszki lizać. :tak:
I złóż, proszę, Twojej Mamie życzenia urodzinowe! Podsyłam cała tonę zdrowia! :-)
Ja wczoraj skrecilam noge w kostce zbierajac na czwoakach paprochy z dywanu a do tego jakis cham ukrał mi buty sprzed drzwi:wściekła/y:
To nie za fajnie. :shocked2: Oszczędzaj nogę i pociesz się, że złodziej pewnie długo w nich nie pochodzi... Może też skręci kostkę. ;-) A patrząc na to z innej strony - masz świetną wymówkę, żeby sobie nowe buty kupić. :tak:

Dojadłam moją zupę dyniową, odgrzewana była jeszcze lepsza. :-)

Walczę z filmami Juliana i coś program do obróbki nie chce kooperować. :dry: Będę musiała chyba mocniej się w to zagłębić, tylko czasu mi brak. :zawstydzona/y:

Do góry