reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
A ja kawkę skończyłam i chyba powinna iść zrobić pranie
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Witam sobotnio:-). Moje male nie chcialo usnac po poludniu, mi z kolei na spacer nie chcialo sie z nia isc, ale dla oslody zycia upieklam ciasto i nieziemski zapach wypelnił juz caly dom. O! wlasnie male siadlo do kpmpa i wiecej nie popisze;-)
Zapomniałam, wiec bedzie post pod postem:
Sylcia i ja e-caluski dla Nadinki przesyłam na 9 miesiecy
Zapomniałam, wiec bedzie post pod postem:
Sylcia i ja e-caluski dla Nadinki przesyłam na 9 miesiecy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
A moja spala na dwoze 2x po 40 min i teraz próbuję ją jak najdłuzej przetrzymać. Bo znów zaśnie mi wcześnie i pobudka skoro świt będzie Chociaż jak zdarzało się jej zasnać póxniej, to tez wcześnie wstawała...
szczesliwa
Fanka BB :)
a ja wpadłam kuknac co sie dzieje:-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dziekii babki za zyczonka I ucaluje Nadine )))))))
Ma_Dunia
Fanka BB :)
Jestem pierwsza.
Dzisiaj pospaliśmy dłużej, najpierw próbował obudzić nas pies, a potem Julian i jemu w końcu się udało.
Pogoda u mnie okropna, pada deszcz i spłukuje resztki śniegu :-(, ale i tak wybierzemy się na spacer.
Miłej niedzieli. :-)
Dzisiaj pospaliśmy dłużej, najpierw próbował obudzić nas pies, a potem Julian i jemu w końcu się udało.
Pogoda u mnie okropna, pada deszcz i spłukuje resztki śniegu :-(, ale i tak wybierzemy się na spacer.
Miłej niedzieli. :-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Heja a wiec ja sie witam nastepna ) Zycze wam udanej niedzieli i milo spedzonego czasu )
Buzioryyy )))))))))))))
Buzioryyy )))))))))))))
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Ja własciwie niedziele zakończylam - juz po kapieli i w pizamce, a Jula zasnela przed 19. W dzień pospała tylko 10 minut. Bo wybralismy sie na zakupy i to rozłozyło jej rytm dnia. Cóż , nauczka na przyszłośc.
Dobranoc.
Dobranoc.
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Witam sie kobietki mee )
Zycze milutkiego dnia )
Zycze milutkiego dnia )
Podziel się: