reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Witam się jako –enta. :-)

My już po obiedzie, chłopcy mi posneli więc mam czas na BB. :-D U mnie jak zwykle w soboty: zakupy na tydzień zrobione, chata wypucowana, można oddać się nicnierobieniu. :-)

reklama
Witam sobotnio:-). Moje male nie chcialo usnac po poludniu, mi z kolei na spacer nie chcialo sie z nia isc, ale dla oslody zycia upieklam ciasto i nieziemski zapach wypelnił juz caly dom. O! wlasnie male siadlo do kpmpa i wiecej nie popisze;-)

Zapomniałam, wiec bedzie post pod postem:
Sylcia i ja e-caluski dla Nadinki przesyłam na 9 miesiecy :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A moja spala na dwoze 2x po 40 min i teraz próbuję ją jak najdłuzej przetrzymać. Bo znów zaśnie mi wcześnie i pobudka skoro świt będzie :sorry2: Chociaż jak zdarzało się jej zasnać póxniej, to tez wcześnie wstawała... :confused:

Jestem pierwsza. :szok:

Dzisiaj pospaliśmy dłużej, najpierw próbował obudzić nas pies, a potem Julian i jemu w końcu się udało. :happy2:

Pogoda u mnie okropna, pada deszcz i spłukuje resztki śniegu :-(, ale i tak wybierzemy się na spacer. :tak:

Miłej niedzieli. :-)

Ja własciwie niedziele zakończylam :-D - juz po kapieli i w pizamce, a Jula zasnela przed 19. W dzień pospała tylko 10 minut. Bo wybralismy sie na zakupy i to rozłozyło jej rytm dnia. Cóż , nauczka na przyszłośc.
Dobranoc.

reklama
Do góry