reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Melduje się i ja :-) Wlasnie odwaliłam kawał prasowania. Julcia spi. Dzieciaki starsze w szkole - czegóż chciec wiecej od życia ;-).
Nenius jak u Was? Zdrowiejecie?

reklama
Witam się i ja :-D
A mi wczoraj chrupnęło coś w krzyżu i koniec, ani wstać ani się wyprostować no masakra. Cała niedziela przeleżana w bólu, dziś trochę lepiej zobaczymy co będzie jutro.:sorry2:
Młodszy na szczęście śpi, a starszy ogląda bajkę.

Cześć

J

Pogoda u mnie okropna, pada deszcz i spłukuje resztki śniegu :-(, ale i tak wybierzemy się na spacer. :tak:

Wow, podziwiam i za samozaparcie i za odwagę. Ja jednak boję się brzydkiej pogody :zawstydzona/y:, hartowanie hartowaniem ale jak dziecko często choruje (mam na myśli D) to człowiek zaczyna się obawiać wszystkiego po kolei.

D wreszcie w przedszkolu, muszę tylko do apteki skoczyć i odebrać dla niej syrop, może taki "robiony" będzie lepszy niż te gotowe i poradzi sobie wreszcie z tym jej przewlekłym kaszlem.

Marzenaka tez mialam kiedys podobna sytacje - lekarz przepisał mi silny srodek przeciwzapalny - bo ibubrom nie zadzialal. W aptece można na szybko kupić takie żelowe plastry z substancją p/zapalną, trochę ulgi przyniosą i może bedziesz w stanie sie po tym ruszyc.Wyslij m. do apteki, a interniste do domu wezwij.

.
Nenius jak u Was? Zdrowiejecie?

przepraszam, że post pod postem :zawstydzona/y:

Dzięki kochana, w zasadzie jest ok, poza kaszlem, który jeszcze pozostał ale skoro rtg niczego nie wykazał w płucach ani oskrzelach to znaczy, że to tylko pozostałości po zapaleniu oskrzeli. Lekarka dała pozwolenie na powrót do przedszkola co mnie bardzo cieszy :sorry2:

Edit.

hihihihi jednak nie post pod postem.

Marzenka współczuję.

Hej!
Dawno mnie Tu nie było bo po powrocie do pracy nie mam czasu na nic:no:. Zuzanka nie lubi gdy mnie nie ma a jak wracam to garnie się do cyca. Teraz ciut chorowały, a Tuśka miała nawet temp. 40,5 więc sama nie wiem już czy żyję:baffled:
W pracy też urwanie głowy, ale ksiegowość do siebie to ma,że zamkniecie roku= sajgon:sorry2:
Ale fajnie do Was wpaść na moment i poczytać co słychać.
Miłego dnia:))

Cześć. :-)

Julian przysnął więc mogę doczytać co naskrobałyście. ;-)

Weekend minął leniwie, czyli tak jak lubię. ;-) Wczoraj Julian poprubował mojej zupy dyniowej, to był jego pierwszy dorosły posiłek i bardzo mu smakował. :-p
Kurcze... Coś słodkiego za mną chodzi, tylko nie wiem co... :baffled:

Miłego popołudnia. :-)

reklama
Do góry