reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Ma_Dunia u mnie identiko,tydzień spała pięknie a dziś obudziła się o 4 tyle że wieczorem butelki nie wypiła i dla tego pewnie ta pobudka:eek::eek::eek::eek:

reklama
zobacznie, jak to wiele zależy od "punktu siedzenia". Ja na przykład dziś rano wstałam szczęśliwa i w super humorze, bo Jaś zamiast 6-7 razy z krzykiem obudził się "tylko" 4 i to cicho....:-D

heja mamy witam sie i zegnam Chora jestem ;/;/;/

Dobranoc

A co do glutenu daje Nadii wszystko i jajeczko tez je :)) Nadinka to tzw smietniczek zje wszystko i czuje sie dobrze i nie ma zadnych wysypek i problemow z kupka

A co do glutenu daje Nadii wszystko i jajeczko tez je :)) Nadinka to tzw smietniczek zje wszystko i czuje sie dobrze i nie ma zadnych wysypek i problemow z kupka

U nas podobnie. Mały mógłby jeść i jeść. Jeśli chodzi o gluten to codziennie dostaje raz do wieczornej kaszki łyżeczkę manny. A pół żółteczka dajemy co 2 dni do obiadku.

Sylcia zdrówka życzę. wracaj szybciutko do siebie.

Cześć
a u nas z jedzeniem jest różnie. Mały wczoraj ładnie zjadł zupkę marchewkową z ryżem, aż byłam w szoku :laugh2: Lubi deserki, tarte jabłuszko uwielbia, jak ktoś z nas je jabłko to aż piszczy żeby mu dać troszkę :tak:Ale na noc nie chce nic bardziej treściwego kaszki mu nie przechodzą, dwie trzy łyżeczki i nic więcej, a później w nocy 2 - 3 pobudki na cyca.:cool2:
My siedzimy w domu już od tygodnia, dzisiaj mieliśmy pójść na spacer ale deszcz dosłownie wisi w powietrzu. Może później się uda. Idę po kawkę :sorry:
Sylcia zdrówka :tak:

Heja kochane :))

Dziekii za zyczonka zdrowka Kurcze za niedlug wyjazd a ja sobie choruje ... kaszle tak ze az gwizdze ;/

A u mnie byla ostatnio kolezanka i chyba wam to mowilam Byla na kawce a wieczorkiem rodzila Urodzila piekna coreczke o 2.22 Leah a dzis rodzii nastepna kolezanka Kurcze widzialam ja przed wczoraj i wszystko bylo ok a dzis juz na porodowce :))

Witam Kochane!!!!

Jest mi tak strasznie wstyd że was nie odwiedzam byłyście dla mnie takim wsparcie w ciąży, ale niestety nie mam czasu :-:)wściekła/y::-:)wściekła/y: na nic i jeszcze nie mam kompa w domu. Wiatm nowe dziewczyny i całuje "stare";-) u mnie dużoooo zmian. jestem w trakcie rozwodu bo ile można wytrzymać, także biegam praca dom, prac, dom.... w pracy do 16 i zanim do domu dojade jakies zakupy to jestem przed 17 z lenką na 3 godz i ona do spania a ja cos robie na drugi dzień i tak na okrągło:rofl2::rofl2:
duzo piszecie o swoich dzieciaczkach, moja córa teraz t jest jak aniołek kochana dziewczyna, wczesniej dała mamie popalic ale juz jej sie wszytsko zmienia, jeszcze jakby sie zmieniło ze spaniem w nocy to byłoby cudownie, ale cóż wszytsko stopnowo sie pouklada, swietnie siedzi, bierze sie do raczkowania a czołga sie wspaniale, uśmiech z twarzy jej nie schodzi, jej wszytsko bez problemów NIE CHORUJE, także wszytsko jest ok.
pozdrawiam serdecznie mam nadzieje ze bede miała kiedys wiecej czasu z wami popisać bo juz mi tego brakuje!!!
buziaki dla wszytskich

Witam!!!

Sylcia-zdrowiej...i na te ciężarówki tak się nie zapatruj,bo się jeszcze zarazisz:-D;-):-D;-)
ewelyn_m- dobrze że zdrówko dopisuje,cenna rzecz w tych grypowych czasach;-);-)...i świetnie że układasz sobie życie od nowa.Będzie dobrze!!!!

W domu mam całą ekipę dzieci zdrowych bo w szkole panuje wirus koszmarny i po konsultacji z nauczycielką mają siedzieć w domu bo i tak nic w szkole nowego nie wprowadzają bo klasy są łączone...takie łączone to razem 13 osób:szok::szok::szok::szok:

ewelyn_m
jak fajnie ze sie odezwalas, sporo dziewczyn po porodzie nie ma juz czasu na bb z wiadomo jakich przyczyn. szkoda ze taksie potoczylo i jestes w trakcie rozwodu ale z tego co pamietam mialas duzo klopotow ze swoim wiec moze to i lepiej dla ciebie i malej. odwiedzaj nas czesciej

sylcia007 zdrowka duzo zycze

reklama
Cześć.
A chciałam się spytać,czy wasze dzieci też kręcą główką jakby mówiły nie ? Bo mój kręci i piszczy przy tym z radości, że hej :tak:

u nas podobnie, mała tak robi juz od 3 m-ca, powoli przestaje a konto innych nawyków, zawsze nas to kręcenie główka bardzo bawiło ;D

heja mamy witam sie i zegnam Chora jestem ;/;/;/

Dobranoc

sylcia zdrówka zycze
moja podobnie, mały smietniczek, co daje to wcina, rzadko wybrzydza, musi jej juz naprawde nie smakowac zeby pluła ;D i tez bez wysypek i dziwnych kupek

Heja kochane :))

Dziekii za zyczonka zdrowka Kurcze za niedlug wyjazd a ja sobie choruje ... kaszle tak ze az gwizdze ;/

A u mnie byla ostatnio kolezanka i chyba wam to mowilam Byla na kawce a wieczorkiem rodzila Urodzila piekna coreczke o 2.22 Leah a dzis rodzii nastepna kolezanka Kurcze widzialam ja przed wczoraj i wszystko bylo ok a dzis juz na porodowce :))

sylcia a moze ty kurde jakis katalizator jestes? ;-)

dzisiaj byłam az do 15 przekonana ze jest piątek, dopiero kolezanka wyprowadziła mnie z błedu, nie wiem cieszyc sie czy smucić?
wczoraj przysiadłam do pracy zaliczeniowej, no i jestem z siebie dumna niezmiernie, napisałąm AZ 10 zdań i strone tytułową!! :cool:
kompletny brak weny... nie ma ktos na sprzedaz? poprosze odrobinke

Do góry