reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Cześć
witam i ja
hanutek pospal do 8 rano!!!!!!!!!!!!!!!
jak fajnieeee
ale ci zazdroszczę, moje chłopaki robią pobudkę już przed 7, a mały czasami to i o 6.

A u nas nadal choróbska, zeszło młodszemu to wszedł kaszel starszemu :confused2: kaszle tak że patrzeć jak płuca wylecą, a osłuchowo jest czysty, zbadany przez alergologa.

A tak to siedzimy w domu bo brzydko.

Sylcia dobrze już z wami lepiej.

Hejka!!!

Tina wstała o 8 i do tej pory spać nie zamierza:eek::sorry::eek::sorry:...za to przemieszcza się po mieszkaniu w tempie ekspresowym tyle że stylem trudnym do zdefiniowania:happy::happy::happy:

U nas 2 dni temu górna jedynka się przebiła, teraz czekamy z niecierpliwością na drugą. Marudzimy , nie spimy, kręcimy sie ... czyli całą gębą ząbkujemy :eek:
Poza tym, cudny park z placem zabaw dla dzieci kolo mnie ukończyli :-D. Myśleliśmy, ze kolejny blok postawią, a tu miła niespodzianka - gmina plac zabaw i park zrobiła, jest staw i kaczki, mały drewniany podest do rzucania chleba, alejki, ławeczki i stare drzewa które pięknie teraz wyglądają - po prostu bajer! Dla starszych dzieci nieziemskie konstrukcje :cool2:

patewka
gratuluje parku, bedzie gdzie dziecko wypuścic zeby sie wyhasało ;D
mojej przedwczoraj wyszedł drugi ząbek, na szczęście bez ekscesów, spokojnie to przetrawiła, mam nadzieje ze nastepne tez tak przywita.

adusia
no wiesz twoja widocznie ma swój wlasny styl przemieszczania sie

a tak poza tym witam panie,
u mnie w sumie nudy, dalej próbuje sie pozbierac i tą cholerna prace napisac, teraz nawet obłożyłam sie dookoła książkami i materiałami, ale jak widzicie, buszowanie po bb raczej ciężko nazwac pisaniem pracy...
mała dzisiaj sie dorwała do kremu i z niesamowitą radościa na pyszczku gmerała w nim, dam jej chyba ugniatac kartofle na kluski, jak tak lubi ten sport.
No a wychodzac na spacer okazało sie ze pod klatka ustawili rusztowanie i za cholewke nie wyjde z moim mega wózkiem, musiałam iść do auta po spacerówke-parasolke, inaczej nici by były ze spaceru.
dobra znikam - pisac, chyba...oby
pa laski

edit
no i popisane, ms office mi sie skonczyl dzisiaj, mialam 60-dniowa wersje probna no i akurat dzisiaj musiala sie skonczyc, bo jakby inaczej wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
witam i ja
hanutek pospal do 8 rano!!!!!!!!!!!!!!!
jak fajnieeee

Noo to rewelka Ci pospala :)) Dllugo :))

Hejka!!!

Tina wstała o 8 i do tej pory spać nie zamierza:eek::sorry::eek::sorry:...za to przemieszcza się po mieszkaniu w tempie ekspresowym tyle że stylem trudnym do zdefiniowania:happy::happy::happy:

Noo Twoja niunka tez pospala niezle Noo i te chodzenie :)) Musii zabawnie wygladac :)) Noo u nas Nadinka siedzii rewelacyjnie juz od miesaica ponad noo ale nie przemieszcza sie Tym bradziej ze nie cierpii na brzusiuu lezec Czy sie kulac

U nas 2 dni temu górna jedynka się przebiła, teraz czekamy z niecierpliwością na drugą. Marudzimy , nie spimy, kręcimy sie ... czyli całą gębą ząbkujemy :eek:
Poza tym, cudny park z placem zabaw dla dzieci kolo mnie ukończyli :-D. Myśleliśmy, ze kolejny blok postawią, a tu miła niespodzianka - gmina plac zabaw i park zrobiła, jest staw i kaczki, mały drewniany podest do rzucania chleba, alejki, ławeczki i stare drzewa które pięknie teraz wyglądają - po prostu bajer! Dla starszych dzieci nieziemskie konstrukcje :cool2:

Ajj no to gratulacje z okazji zabka i kolejnych :)) Tylko szkoda ze tyle trzeba sie nacierpiec :(( Aaa i ten plac musisz miec fajny Ja mam ogromne miejsce na plac ale nie pomysla ze mogliby tam zrobic plac dziecii by sie nie bawily na chodniku czy na ulicy ;/ Musisz zdjecia porobic i pokazac je :)) Z Twych opisow widac ze placyk rewelejszyn jest :))

u mnie niedaleko jest tez fajny park i hanutek bedzie miala gdzie biegac, zawsze chodzimy tam na spacery tylko tymczasowo z powodu tych ulew i powodzi jest tam jak dla mnie do pasa wody a mam 160cm

reklama
Witam
Jestem tutaj po ras pierwszy mam synusia Frania jest to bardzo grzeczny pogodny chłopiec, lecz ostatnio zaczął marudzić prawdopodobnie z powodu wyżynającej się dolnej jedynki. Coraz lepiej mu idzie siedzenie z podparciem i całkiem dobrze czołga się na czole po łóżku rodziców na podłodze nie ma odwagi jedynie obraca się wokół własnej osi. ( Czytałam gdzieś, że taka metoda czołgania jest spowodowana tym ze dziecko ma słabe rączki i nie ma sił unieść się. Znalazłam ćwiczenia wspomagające raczkowanie i od dziś zaczęliśmy ćwiczyć.)

Do góry