szczesliwa
Fanka BB :)
oksytocyna-hehehhe dobre!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ci zazdroszczę, moje chłopaki robią pobudkę już przed 7, a mały czasami to i o 6.witam i ja
hanutek pospal do 8 rano!!!!!!!!!!!!!!!
jak fajnieeee
witam i ja
hanutek pospal do 8 rano!!!!!!!!!!!!!!!
jak fajnieeee
Hejka!!!
Tina wstała o 8 i do tej pory spać nie zamierza...za to przemieszcza się po mieszkaniu w tempie ekspresowym tyle że stylem trudnym do zdefiniowania
U nas 2 dni temu górna jedynka się przebiła, teraz czekamy z niecierpliwością na drugą. Marudzimy , nie spimy, kręcimy sie ... czyli całą gębą ząbkujemy
Poza tym, cudny park z placem zabaw dla dzieci kolo mnie ukończyli . Myśleliśmy, ze kolejny blok postawią, a tu miła niespodzianka - gmina plac zabaw i park zrobiła, jest staw i kaczki, mały drewniany podest do rzucania chleba, alejki, ławeczki i stare drzewa które pięknie teraz wyglądają - po prostu bajer! Dla starszych dzieci nieziemskie konstrukcje