reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Cześć
witam i ja
hanutek pospal do 8 rano!!!!!!!!!!!!!!!
jak fajnieeee
ale ci zazdroszczę, moje chłopaki robią pobudkę już przed 7, a mały czasami to i o 6.

A u nas nadal choróbska, zeszło młodszemu to wszedł kaszel starszemu :confused2: kaszle tak że patrzeć jak płuca wylecą, a osłuchowo jest czysty, zbadany przez alergologa.

A tak to siedzimy w domu bo brzydko.

Sylcia dobrze już z wami lepiej.

Hejka!!!

Tina wstała o 8 i do tej pory spać nie zamierza:eek::sorry::eek::sorry:...za to przemieszcza się po mieszkaniu w tempie ekspresowym tyle że stylem trudnym do zdefiniowania:happy::happy::happy:

U nas 2 dni temu górna jedynka się przebiła, teraz czekamy z niecierpliwością na drugą. Marudzimy , nie spimy, kręcimy sie ... czyli całą gębą ząbkujemy :eek:
Poza tym, cudny park z placem zabaw dla dzieci kolo mnie ukończyli :-D. Myśleliśmy, ze kolejny blok postawią, a tu miła niespodzianka - gmina plac zabaw i park zrobiła, jest staw i kaczki, mały drewniany podest do rzucania chleba, alejki, ławeczki i stare drzewa które pięknie teraz wyglądają - po prostu bajer! Dla starszych dzieci nieziemskie konstrukcje :cool2:

patewka
gratuluje parku, bedzie gdzie dziecko wypuścic zeby sie wyhasało ;D
mojej przedwczoraj wyszedł drugi ząbek, na szczęście bez ekscesów, spokojnie to przetrawiła, mam nadzieje ze nastepne tez tak przywita.

adusia
no wiesz twoja widocznie ma swój wlasny styl przemieszczania sie

a tak poza tym witam panie,
u mnie w sumie nudy, dalej próbuje sie pozbierac i tą cholerna prace napisac, teraz nawet obłożyłam sie dookoła książkami i materiałami, ale jak widzicie, buszowanie po bb raczej ciężko nazwac pisaniem pracy...
mała dzisiaj sie dorwała do kremu i z niesamowitą radościa na pyszczku gmerała w nim, dam jej chyba ugniatac kartofle na kluski, jak tak lubi ten sport.
No a wychodzac na spacer okazało sie ze pod klatka ustawili rusztowanie i za cholewke nie wyjde z moim mega wózkiem, musiałam iść do auta po spacerówke-parasolke, inaczej nici by były ze spaceru.
dobra znikam - pisac, chyba...oby
pa laski

edit
no i popisane, ms office mi sie skonczyl dzisiaj, mialam 60-dniowa wersje probna no i akurat dzisiaj musiala sie skonczyc, bo jakby inaczej wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
witam i ja
hanutek pospal do 8 rano!!!!!!!!!!!!!!!
jak fajnieeee

Noo to rewelka Ci pospala :)) Dllugo :))

Hejka!!!

Tina wstała o 8 i do tej pory spać nie zamierza:eek::sorry::eek::sorry:...za to przemieszcza się po mieszkaniu w tempie ekspresowym tyle że stylem trudnym do zdefiniowania:happy::happy::happy:

Noo Twoja niunka tez pospala niezle Noo i te chodzenie :)) Musii zabawnie wygladac :)) Noo u nas Nadinka siedzii rewelacyjnie juz od miesaica ponad noo ale nie przemieszcza sie Tym bradziej ze nie cierpii na brzusiuu lezec Czy sie kulac

U nas 2 dni temu górna jedynka się przebiła, teraz czekamy z niecierpliwością na drugą. Marudzimy , nie spimy, kręcimy sie ... czyli całą gębą ząbkujemy :eek:
Poza tym, cudny park z placem zabaw dla dzieci kolo mnie ukończyli :-D. Myśleliśmy, ze kolejny blok postawią, a tu miła niespodzianka - gmina plac zabaw i park zrobiła, jest staw i kaczki, mały drewniany podest do rzucania chleba, alejki, ławeczki i stare drzewa które pięknie teraz wyglądają - po prostu bajer! Dla starszych dzieci nieziemskie konstrukcje :cool2:

Ajj no to gratulacje z okazji zabka i kolejnych :)) Tylko szkoda ze tyle trzeba sie nacierpiec :(( Aaa i ten plac musisz miec fajny Ja mam ogromne miejsce na plac ale nie pomysla ze mogliby tam zrobic plac dziecii by sie nie bawily na chodniku czy na ulicy ;/ Musisz zdjecia porobic i pokazac je :)) Z Twych opisow widac ze placyk rewelejszyn jest :))

u mnie niedaleko jest tez fajny park i hanutek bedzie miala gdzie biegac, zawsze chodzimy tam na spacery tylko tymczasowo z powodu tych ulew i powodzi jest tam jak dla mnie do pasa wody a mam 160cm

reklama
Witam
Jestem tutaj po ras pierwszy mam synusia Frania jest to bardzo grzeczny pogodny chłopiec, lecz ostatnio zaczął marudzić prawdopodobnie z powodu wyżynającej się dolnej jedynki. Coraz lepiej mu idzie siedzenie z podparciem i całkiem dobrze czołga się na czole po łóżku rodziców na podłodze nie ma odwagi jedynie obraca się wokół własnej osi. ( Czytałam gdzieś, że taka metoda czołgania jest spowodowana tym ze dziecko ma słabe rączki i nie ma sił unieść się. Znalazłam ćwiczenia wspomagające raczkowanie i od dziś zaczęliśmy ćwiczyć.)

Do góry