reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam się pochmurnie i deszczowo;-);-);-) ja nie śpię a dzieć dopiero wstał:-D:-D:-D.Wczoraj sama usiadła z leżenia:tak::tak::tak:

Noo to gratulacje dla malenkiej :)))) SUperr ze mala dama umie juz usiasc z lezakowania :))

Hejka babeczki! Witam po weekendzie.
Mieliśmy bardzo jeżdżony weekend. W czwartek wieczorem zgadałam się z siostrą i korzystając z okazji, ze m. jechał służbowo do Warszawki, zabraliśmy się z Kacperkiem, by odwiedzić ciocię. Troche sie balismy jak mały zniesie 4 godz. jazdy, ale był grzeczny jak aniołek. Wyjeżdżalismy przed 6.00 spał 2 godz, a później siedział i patrzył na przejeżdżajace z boku samochody. W drodze powrotnej zaczął marudzić 30 km przed dotarciem do domku. Ach jestem z niego dumna:-):rofl2::laugh2:
Sobota zakupki, a w niedziele znów w samochodzie i odwiedziny dziadków:-):-D

A dziś odpoczywamy po weekendzie;-);-);-)

Noo to ladnie ze dzidzia wytrzymala tak dlugo :) Ja jak jezdze z zor do kielc to tez mam jakos ponad 4 godz bo robimy sobie dwa przystanki Aby pieluche zmienic i na chwlke wyjsc z auta i Nadinka tez superr grzeczna jest :))

Good night :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czesc :)
Niespodziewanie Julcia po kaszce i cycu przespala prawie 3 h , w zwiazku z tym nie bylysmy jeszcze na spacerku. Moze o 15 pomkniemy, bo dzisiaj cieplo :)
Adusia a co Kacper takiego zmajstrował , ze wychwawczyni wzywa ?

no własnie adusia jak tam kacperek?

a tak wogóle to dobry wieczór,
w koncu mam troszke czasu. Postanowilismy dokonczyc w koncu remont łazienki zaczęty w lutym br. Trzeba zainstalowac umywalke, dookoła przykleic ozdobne kafelki-mozaika, pomalowac ściane. I nareszcie łazienka bedzie skonczona.
Wczesniej nie robilismy tego ze wzgledu na to, ze mała po kąpieli wycieralismy, kramowali i ubierali na przewijaku na pralce, a w łazience mamy grzejnik elektryczny zamontowany i było zawsze ciepło. nie moglismy sie przeniesc dopóki nie zaczął sie sezon grzewczy, bo w pokoju za zimno by było.
Teraz nareszcie bedzie tak jak mialo być i bardzo sie ciesze z tego. Bo co wchodziłam do łazienki i patrzylam w ten kąt to mnie to denerwowało no i nie było gdzie rąk umyć, trzeba było za kazdym razem do kuchni wędrować.
Jak skonczymy to moze wkleje fotki.
ok zmywam sie na relaksujacy wieczór, herbatka wellnes, książka, muzyczka i świece aromatyczne.
miłego wieczorku dziewczyny

no własnie adusia jak tam kacperek?

a tak wogóle to dobry wieczór,
w koncu mam troszke czasu. Postanowilismy dokonczyc w koncu remont łazienki zaczęty w lutym br. Trzeba zainstalowac umywalke, dookoła przykleic ozdobne kafelki-mozaika, pomalowac ściane. I nareszcie łazienka bedzie skonczona.
Wczesniej nie robilismy tego ze wzgledu na to, ze mała po kąpieli wycieralismy, kramowali i ubierali na przewijaku na pralce, a w łazience mamy grzejnik elektryczny zamontowany i było zawsze ciepło. nie moglismy sie przeniesc dopóki nie zaczął sie sezon grzewczy, bo w pokoju za zimno by było.
Teraz nareszcie bedzie tak jak mialo być i bardzo sie ciesze z tego. Bo co wchodziłam do łazienki i patrzylam w ten kąt to mnie to denerwowało no i nie było gdzie rąk umyć, trzeba było za kazdym razem do kuchni wędrować.
Jak skonczymy to moze wkleje fotki.
ok zmywam sie na relaksujacy wieczór, herbatka wellnes, książka, muzyczka i świece aromatyczne.
miłego wieczorku dziewczyny

Ajj kochana nie moze tylko wklej napewno foteczkii :))

Dobranoc babe's :))

reklama
Do góry