reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Najlepszego dla mam !

Hej mamki U nas dzis byc moze grill jezeli pogoda sie nie pogorszy :) Mmmm juz jestem glodna :)
Ja mam dom wysprzatany Tylko pranko nastawic i na obiadek Leczo mam :))
Noo a moja mala dzis idzie sobie wybrac mate edukacyjna Mam juz na oku 3 :))
Zobaczymy ktora jej bedzie odpowiadac najbardziej :)
Zycze udanego dnia mamki :))

Byeee babki

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane !!!!!!!

DZIĘKUJĘ Wam wszystkim bardzo bardzo mocno za pamięć
i wszystkie ciepłe słowa i życzenia! Jesteście wspaniałe!!!

Wczorajszy dzień wspaniały!

Rano fryzjer i kosmetyczka - rezultat baaardzo mi się podobał (i nie tylko mi ;-):-)) - zresztą pozwolę się Wam na ten temat wypowiedzieć po obejrzeniu wątku zdjęciowego ;-)
W domu nakarmiłam Anię, poubierałyśmy się i do Urzędu.
Pogoda nawet dopisała, nie było słońca, ale nie padało i było dosć ciepło.
Po ceremonii zaślubin ja, mój mąż :happy: i córeczka pojechaliśmy do fotografa. Zrobili nam 3 pozy, zobaczymy co wyjdzie.
Następnie wróciliśmy do domu do gości na przyjęcie. Była tylko najblizsza rodzina, rodzice, rodzeństwo i moje dwie przyjaciółki.
Popołudniu spacer z Anią.
No a później, kiedy goście sobie poszli, ściemniło się..... małżeństwo zostało skonsumowane, hi hi hi ;-):-D

Narazie to tyle, uciekam bo mi córa czka z leżaczka, więc trzeba wkroczyć z herbatką :tak:

Pozdrawiam!!!
A później wkleję foty.

Hello kochane
Jak żyjecie??

Przede wszystkim dla diabliczki83

Niech piękny wasz świat
Da wam życia sto lat
Radość, miłość – piękne słowa,
To Wasze szczęście i ozdoba,
Więc Bóg od ołtarza
Niech troską Was obdarza.

Tego w dniu ślubu
życzy Madzia z Simran

U nas...hm???
Moje dziecie to szatan w ludzkiej skorze...
Co z tego ze zasypia o 19 jak w dzien daje w kosc...
Odkad zaczela przekrecac sie na boki i brzuch jest nie do zycia..daje jej mleko ta pije z figurami...albo lapie sie sztachetek łóżeczka i podnosi sie...jezu...ja wymiekam... A maz jeszcze za miesiac wraca...a moja mama tez juz nie wyrabia...

Ostatnia edycja:
Madzia - odkąd moja córunia nauczyła się przewracać na brzuszek, też szaleje przy karmieniu: je, je, e, potem się obraca, rozgląda, gada z lampą, znów je... a na koniec przewraca się na brzuszek i zadowolona uśmiecha :-)
W wannie podczas kąpieli też trzeba ją uważniej trzymać, bo próbuje fikać na brzuch. A tak kiedyś tej pozycji nie lubiała.
No ale to wstęp do ganiania za dzieciakiem - najpierw raczującym, potem chodzącym ;-)

reklama
hej:)
na chwilke zajrzalam, napisze cos przy okazji:sorry2: dzionek minal spokojnie, mlody jak nauczyl sie przekrecac z pleckow na brzuszek tak robi to caly czas:baffled:wystarczy ze poloze go na pleckach a on za minutke lezy na brzuszku zazwyczaj z jedna noga miedzy szczebelkami lozeczka:dry: oczywiscie wzywa wtedy mnie bo denerwuje go ta pozycja i sam jeszcze nie umie odwrocic sie w druga strone:baffled: najgorzej jest rano, jak budzi sie ok 5, dostaje cyca, klade go z powrotem i on zaczyna fikac po lozku, wtedy ledwo zdaze sie polozyc i juz musze wstac by go poprawic:sorry2:ehhh i tak mam do ok 10 dopoki nie wstane:zawstydzona/y:
M wlasnie oglada film a ja powoli szykuje sie do spania:happy:
diabliczka my przy karmieniu mamy tak samo- mlody troszke poje a potem co 5 sekund sprawdza czy aby lampa na suficie jest na swoim miejscu :-D
dobranoc

Ostatnia edycja:
Do góry