reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Czeeeeść:-)
Ja sie tylko melduję że wróciłam.
Spróbuję was doczytac, ale wątpię czy dam radę.
Na razie

diabliczka, ania wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze życia!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heloo
ogólnie o mojej rozłące z synkiem rozpisałam się na zamkniętym

diabliczka mój świetnie znosi podróż samochodem od razu zasypia, ale żebymu się dzień z nocą nie pomieszał to jak jechaliśmy nad morze - ponad 700 km to jechaliśmy w nocy no i rewelacja, ani razu się młody nie obudził

Hejo mamy :)) Dzionek jak zwykle nic nowego minal szybko ;/ Raz dwa obiadek ogarniecie domu 3 prania prasowania fitness i teraz mam chwilke dla siebie :) Malenka zmeczona po dlugim spacerku A jutro pepkowe u koleznki !

Dobranoc mamki :))

Hejo mamy :)) Dzionek jak zwykle nic nowego minal szybko ;/ Raz dwa obiadek ogarniecie domu 3 prania prasowania fitness i teraz mam chwilke dla siebie :)

Ha ha ha .... nieźle i podziwiam bo ostatnio z niczym się nie wyrabiam. Chyba na łopatki rozłożyły mnie obiadki, które codziennie musze gotowac dla starszych dzieciaków. Dobrze, że za oknem śliczna pogoda bo depresja nie zdążyła mnie jeszcze dopasć, ale bywa że bez niczego chodze i wszytskich opieprzam. Wczoraj wieczorem Szymek podszedł do mnie w kuchi i pyta "Mamo jesteś za coś na mnie zła?" Az mi się ryczeć zachciłało, bo nie byłam zła na niego tylko tak ogólnie na robotę, na za dużo roboty... :-(
Może dzisiaj bedzie lepiej :-) czego wszystkim chorym, zabieganym albo zapracowanym kwietniówkom życze
i zabieram się za obiadek, pranie, prasowanie ...- bo Julcia słodko śpi.

Witam się ze wszystkimi. :tak:
Dziś mam wizytację teściowej (tak się zawsze smiejemy kiedy któreś z naszych rodziców nas odwiedza:-D). Będzie u nas na obiedzie wracając od lekarza. Mały narazie grzecznie śpi, domek ogarnięty, obiadek gotowy. Jednym słowem wszystko cacy;-)
Miłego dnia

Hejo babki Pogoda dzis troszke gorsza no ale coz nie zawsze moze byc rewelacyjnie :(
A my dzis na pepkowe sie wybieramy :)) Hihihi :) Tylko szybko obiadek i szykowanko na wyjscie :))
PATRICK SWAYZE UMARL !!!!!!! Kurcze jak go widzialam w Dirty Dancing od razu sie zakochalam :( A tu po ciezkiej walce umarl :(

Witajcie w pochmurny mokry poranek. ;-)
U mnie definitywnie lato się skończyło. :-( Marny mam dzisiaj nastrój, Julian też maaaruda wielka od rana. :dry: Doczytam i szykuję się do wyjścia.

reklama
Hej mamki Pepkowe udane :)) Duzo bab i dzieciaczkow Malenka dostala mnostwo prezentow :)) A wygladala jak ksiezniczka :)) A moja malenka ma jutro 5 miesiecy kochana tak rosnie szybko Kurcze zaniedlugo zostawii mame i wyjedzie gdzies tak jak ona to zrobila :(

Dobranoc mamki :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry