reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

idziemy w Tarnowskich Górach, za miesiąc 70 zł...pochodzimy przez miesiąc, a później już pewnie sami:-p

Skunkanka to bardzo tanio placicie, tym bardziej, że za miesiąc. My w Toruniu za karnet 10 wejść na zajęcia prowadzone przez instruktora mielismy zapłacić 260 zł:szok:. Ale niestety nie pójdziemy (zajęcia zaczynaja się w sobotę), bo mały po ostatnim szczepieniu goraczkuje. Juz sama nie wiem czy to szczepienie, czy zęby, bo zaczyna tez pokasływać. Właśnie czekam aż sie obudzi i spadamy do lekarza sprawdzic co się dzieje.

reklama
Cześć!!! Cześć!!! Cześć!!!
Nałóg silniejszy, hi hi :-D Wymknęłam się na chwilę z kuchni do Was pod wymówką, ze polewa na torta musi ostygnąć ;-) Więc mam chwilkę - tu już podczytałam, lecę na pozostałe wątki.
Ale mi się tęskni za regularnymi z Wami pogawędkami...

Diabliczka kochana LECĘ!!!!!!!!!!!!!! a może...hmmmm.... po ostatnim panieńskim szybciutko zaszłam w ciążę, więc może jednak nie:-p udanej zabawy!!!!:-):-)
No to tamten wieczór panieński musiał być "na bogato" jak się fasolką skończyło, hi hi ;-)
Mój to raczej skromny był - z przyjaciółkami poszłyśmy z Anią na spacer, zahaczajac o pizzerię. Ania kochana bawiła się njpierw u mnie na kolanach, a potem sama w wózku, ze mogłam spokojnie zjeść, napić się...
A najśmieszniejsze było, ze babka przyniosła pizzę i... 4 talerzyki.
No w sumie były nas 4... z Anią :-):-):-)
Tylko striptizer nawalił ;-):-(

Poza tym dzień upłynął mi na ostatnich zakupach i gotowaniu.
Trzymcie kciuki jutro:
-za pogodę
-za imprezę
-za Anię
-i co by mi goście szybko dali spokój, zebym mogła do Was wejść i zdać relację ;-)

No to żegnam się z Wami jeszcze jako panienka ;-)

Diabliczka trzymam kciuki za jutro i już teraz (jutro nie będę miała jak - goście, goście) składam serdeczne życzenia:

Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia...aby ten dzien był wyjątkowy i taki jaki sobie wymarzyliście, a całe życie pełne miłosci:tak:

Powodzenia:-)

Dzien mamki minal szybko jak zwykle :/ Pogaduchy z babkami wypadly jak zwykle super :) Zrobilam sobie spacerek kawal drogii tam i spowrotem Noo i nogii mam obtarte niesamowicie a jakie odciski mam ohohhoho !

Ide nogii wymoczyc maske zalozyc maseczki inne i lulu

Dobranoc kochane

Diabliczka – wszystkiego naj, naj, naj na nowej drodze życia! :-) Tylko radości i niezapomnianych momentów! :-D

Oczy się kleją więc idę spać. ;-)
Dobranoc. :-)

Diabliczko wszystkiego naj naj dla Ciebie i wkrótce mężulka oraz niezapominajmy o Ani.... . Oby było jak najwiecej chwil radosnych , szcześliwych a jak najmniej powodów do zmartwień.

Miłości, zrozumienia i cierpliwości .... Buziaki i kciuki trzymam mocno zaciśnięte :-):-):-):-):-)

Ps. u mnie dziś przychodzą montować szafę wnękową , wiec znow kurzu pełno bedzie..... kurde dośc juz mam tego sprzątania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A poza tym to zycie w Warszawce jakos płynie... nie powiem ,żebym skakała z radości ale jakoś sie w miarę dobrze tu czuję. Jutro walimy do Ełku huuuuuuraaaa.

Oki pzdrawiam i zmykam na śniadanko

Diabliczko - najlepsze życzenia, oby nowa droga życia była dla ciebie bardzo szczęsliwa :-)

I do poniedziałku dziewczyny - w weekend raczej mała szansa, abym tutaj zajrzała.

reklama
diabliczka, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla Was, trzymam kciuki by wszystko poszło po Twojej myśli i z niecierpliwością czekamy na zdjęcia z tego Wielkiego dnia!!!

Do góry