reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Hej mamki :) Kurcze pisalam tu kiedys do was ... Ale pomylilam watki i pozniej pisalam gdzie idziej a tamte mamki nie wiedzialy o co mi chodzii :((

Mam nadzieje ze bede mogla od czasu do czasu wpasc do was kochane i po plotkowac :))

reklama
sylcia nie kojarze cie ...ale pisz-hihi juz sobie wyobrazam jak pisałas na innym watku...:-D

a moja sie zaczyna niunia przewracac:-) (doczekałam sie uff....):-)

My za 3-4 lata, jeżeli zdecydujemy się tu zostać na stałe, zamierzamy kupić własne mieszkanie albo się budować. Tylko ceny tutaj są kosmiczne i pewnie będziemy musieli mieszkać na daaalekich przedmieściach. :confused2:

marys16 - jak masz wolną chwilkę, to zapraszam do centrum (koło Ratusza) Pampers wystawiła Akademię Zdrowego Rozwoju. Dziś byłam - bardzo fajne :tak:. Polecam. Nawet parking dla wózków zrobiony :-D

Ma Dunia jezeli mozna wiedziec to gdzie aktualnie mieszkasz ? Ja mieszkamw Irlandii a wykup domku (bo mieszkan to raczej nie ma zbytnio apartamenty) kosztuje dosyc duzo :( Ale i tak sadze ze lepiej niz w polsce ...

marys16 - jak masz wolną chwilkę, to zapraszam do centrum (koło Ratusza) Pampers wystawiła Akademię Zdrowego Rozwoju. Dziś byłam - bardzo fajne :tak:. Polecam. Nawet parking dla wózków zrobiony :-D
A właśnie miałam do ciebie pisać :-) I też o tym powiedzieć. Bo ja dopiero dziś się dowiedziałam ( taki mam refleks)

No to my mieliśmy szczęście... po pierwsze kupilśmy 1800 m2 działki za 55 zł za metr, ale sprzedajemy, bo zrobili w tym miejscu plan zagospodarowania i automatycznie cena poszła trzykrotnie w górę:) a budować bedziemy się na działce dziadków M...

hej laski!!!!

u mnie urzadznia sie ciag dalszy.... dzis zamontowali rolety a w sobote szafa wnekowa bedzie.

Madzia i bluebell wspolczuje okropnych ludzi i ich komentarzy ale to jest wlasnie Polska. Trzymajcie sie i nie dawajcie :tak::tak::tak:

Dziewcyzny sliczne domki . Powodzenia w budowie :-)

Marys w Warszawie mieszkanie ktore wynajmujwmy, jest nowiutkie i na tym malutkim zamknietym osiedlu dopiero moze 10 % mieszkan jest skonczonych i z lokatorami . I tytaj metr kosztuje 11 tys zl. Jak sie dowiedzialam od agencji to za glowe sie zlapalam ze za 60 m trzeba dac 660 tys.... az dziwnie mi sie po tym mieszkaniu chodzi jak wiem ile kosztuje ;-);-);-);-)

Poza tym to meblujemy sie i Ikea moim domem byla przez dwa dni i mam jej juz serdecznie dosc , dobrze ze Filipek dzielnie znosi zakupy :tak::tak: i korki w Wwie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oki kochane ide ogladac koncowke meczu, ktory mnie tak wku....... ludzie co za druzyna z tych naszych "piłkarzy " :szok::szok::szok:

buzka

reklama
Do góry