reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Och a ja po odwiedzinach. Jakie cudne maleństwo. Ale wiecie co na prawdę zapomniałam ze Marcelek tez był taką kruszynka. Teraz mi się wydawało ze ta dziewczyna jest maciupeńka, a Marcel byl od niej jeszcze mniejszy jak się urodził. A teraz jak poszłam dziś z nim na ręku na pocztę to ledwo co wróciłam ! Taki to słodki ciężar :)

reklama
he he Madzia obsmialam sie!!

u nas tez przeboje spacerowe sie zdarzaja.Ostatnio na spacerze siedzialam z ALusiem na laweczce i szla babcia z wnukiem.Jak zobaczyla Alusia to mowi do wnuczka--"patrz synku--maly murzynek''
Wkurza mnie cos takiego.Ludzie patrza sie na nas jak na ciekawostke natury.

he he Madzia obsmialam sie!!

u nas tez przeboje spacerowe sie zdarzaja.Ostatnio na spacerze siedzialam z ALusiem na laweczce i szla babcia z wnukiem.Jak zobaczyla Alusia to mowi do wnuczka--"patrz synku--maly murzynek''
Wkurza mnie cos takiego.Ludzie patrza sie na nas jak na ciekawostke natury.
wedlug mnie to swiadczy o ...obie wiemy o czym

ludzie są okropni, a Polacy to straszni rasiści, więc Madzia z maharadżą super powiedziałaś, bluebell a Tobie mogę poradzić, żebyś nie słuchała - wiem ze ciężko, ale Twój synek wcale nie jest ani gorszy ani jak z cyrku- okaz na pokaz, po prostu normalne dziecko:tak:

No nie slucham ale wiecie jak to jest.Nikt nie lubi zwracac na siebie uwagi w ten sposob.Jak ide z m. to tez jest tak samo a nawet gorzej.Pare lat temu zwyzywano mnie od k...
Dlatego mam nadzieje ze uda nam sie wyjechac z Polski.Nie chce zeby moj synek tez mial blizny po butelce na glowie jak jego tata

Bluebell niektórzy ludzie to idioci i trzeba mieć ich głęboko . W ubiegłym roku jak byliśmy nad morzem widziałam ciekawskie spojrzenia na bliznę po operacji serca mojej córeczki. K**** co ich to obchodzi więc założyłam jej staniczek i w nosie miałam ich zdziewienie. Wiem,że to nie jest łatwe i dlatego jestem za integracyjnymi przedszkolami bo dzieci uczą sie tolerancji dla innych. Dorosłych tego nie nauczymy, ale cóż są ludzie i parapety jak to mówi mójk mąż.
Madzia gratuluję refleksu i odpowiedzi za 100 punktów!!!!!!!!!!
U nas od wczoraj świeci słońce i to dubeltowo bo nie dość,że cieplutko to jeszcze projekt domu kupiliśmy
http://pprojekt.pl/projekt261-lolek.html, wybraliśmy technikę murowaną:)))

sliczny projekt i gratulacje!

bluebel ech nawet nie wiem co ci napisac -ludzie lubią "innosc" lubia patrzec gadac..plotkowac czy szukac sensacji
zamiast
popatrzec sercem
ale
wola rzucic kamieniem

reklama
Do góry