reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Aha witaj w PL! :-)

Wyhaczyłam doła i nie mam siły pisać. :dry: Na szczęście jutro nowy dzień to może i humor mi się polepszy.
Dobranoc.

Widzę, że dziś ja rozpoczynam dzionek na BB - a więc witam się ładnie ze wszystkimi!

Aha witamy!

Nie wiem czy to już zaczyna się przesilenie jesienne czy co, ale u mnie z humorem też jakoś dziwnie zaczyna się robić. Lato się jeszcze nie skończyło, a ja już za nim tęsknię. Ach dobrze, że jest mały to nie mam za bardzo czasu na użalanie się nad soba i smęcenie.

Miłego dzionka wszystkim i wspaniałych humorów:-)

Witam!
Aha - witaj w naszej rzeczywistości :-), jeżeli chodzi o remonty, to dopiero jest ciekawie :-D
Moja starsza już w przedszkolu, a ja spokojnie piję kawkę z bb. żyć nie umierać :-):-):-)

Hejka :)

Aha witamy w pl :) No i chyba musisz sie przyzwyczaic do tego ze u nas nie zawsze wszystko jest tak jak powinno, bo to Polska właśnie:tak:;-)

Ja dzisiaj do dentysty lece na przegląd, bo baaardzo dawno nie byłam. Ja wogóle w tym temacie mam dobrze bo prawie 30tka na karku a ja do tej pory jednego zęba miałam leczonego w zyciu:laugh2: Teraz tez nic nie boli ale po ciąży lepiej sprawdzić.

A moja Tolunia dzisiaj to już duża panna, 5 miesiecy na karczku;-):tak::laugh2:

Witajcie!!!

Aha - witamy w PL. Szkoda, że początki masz takie niefajne. Oby dalej bylo tylko lepiej. Jeśli nic się nie zmieni, będę w W-wie 18-20 września. Moze jakiś spacer ?

Co u mnie ważniejszego opisałam na zakniętym. Poza tym nocka jako taka przespana, rano A. zajał się córą, wiec miałam godzinę spokojnego snu. I znów półtorej doby same :-(
Czekam aż córeczka się obudzi żeby pójsć po chleb i do Mamy.

Całuski w kolanka dla Toli !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Może kiedyś te nasze dwa szczypioreczki się poznają :happy::tak:

Tak sobie myślę, Wasze maluchy już 5 -cy, za chwię będą stukać półroczki. Szok, jak to leci!!!

Ostatnia edycja:
A moja Tolunia dzisiaj to już duża panna, 5 miesiecy na karczku;-):tak::laugh2:
Buziaki dla Toli! :-)

Dzień dobry. :-)

U mnie humor trochę lepszy, pogoda piękna więc pójdziemy przewietrzyć głowy. ;-)

Wczoraj definitywnie roztaliśmy się z rozmiarem 56, wszystko popakowane i schowane w piwnicy. :tak: I jak robiłam porządki w szafie Julina to znalazłam pudełko rzeczy rozmiar 68, które kupiłam jeszcze w ciąży. Zupełnie o nich zapomniałam... :szok: Teraz będą jak znalazł. ;-)

reklama
Aha witaj !
Teraz to chyba musicie się w tej W-wie wszystkie umówić... pewnie będzie trudniej niż u nas bo tu w 1,5h to ja wózkiem przez całe moiasto przelecę jak trzeba na pieszo a u was to i autem ciężko będzie.
Teraz nic tylko przeanalizować gdzie wszystkie będziecie miały wygodny dojazd i smacznych lodów życzę... (u nas punkt niemalże obowiązkowy spotkania)

...Wczoraj definitywnie roztaliśmy się z rozmiarem 56, wszystko popakowane i schowane w piwnicy. :tak: I jak robiłam porządki w szafie Julina to znalazłam pudełko rzeczy rozmiar 68, które kupiłam jeszcze w ciąży. Zupełnie o nich zapomniałam... :szok: Teraz będą jak znalazł. ;-)
Ja też już pierwsze za małe rzeczy mam spakowane i zazdroszczę odnalezionego pudełka... Ja mam wszystko w jednej komodzie dlatego po ostatnich zakupach się już w niej nie mieszczę.

Trochę mi głupio, że nie składam życzeń z okazji ukończenia kolejnych miesięcy ale jest nas tyle, że wypada prawie codziennie a po niecałym miesiącu od nowa (rodziłyśmy przecież na przestrzeni 1,5miesiąca :D)

Nie wiem już co jeszcze i komu więc zmykam powoli na dworek...

Do góry